Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

İnanın harika olmuş, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Babanız çocuklarının annesini bunun için terk etti öyle mi, şimdi dışarıdan bakıp bunlara gülme sırası sizde.
Valaha benden uzak olsun da naparsa yapsın. Annenız kadınlık yapmıyor dıyordu hep. O kadın gönlunu hos edıyor ve parasını alıyor

AA sigorta karsılıyor mu psikologu. Normal ssk karşılar mı acaba. Bende terapı almak ıstıyorum
Benim çok eskiden girdiğim bir özel sigortam var o karşılıyor. Ama benim bildiğim kadarıyla ssk kabul eden psikologlar var. İnternetten istersen bir araştır, ben şimdi ssk kabul eden psikologlar yazdım internete, epey psikolog görüyorum. Ama illa internetten bakman gerekmez bir araştır bu konuyu.

Aman amannnn çok üzüldüm.
Tabii beraber gezin nasıl mutluysa anneniz.

AA bılmıyordum.Cok tesekkur ederım. Ben ssk karsılamaz dıyordum. Arastıracagım cok sagolun

AA bılmıyordum.Cok tesekkur ederım. Ben ssk karsılamaz dıyordum. Arastıracagım cok sagolun
Anneniz de mutlaka bir psikolog görmeli çok ısrar edin bu konuda. Benim annemin babamla bir sorunu yok ama yıllarca babamın akrabalarını baktığından çok zor bir hayat yaşadı. Psikologa gitmek istemedi utandı, zorla gitti ve şimdi çok memnun
Zaten akıllı aileler çocuklarını küçük yaşta ara ara psikologa götürüyor, çocukta problem olduğundan değil önemli olan problem olmadan gidebilmek. Çocuğun dünyası şekilleniyor, insanlarla nasıl ilişki kurması gerektiğini, önce kendini düşünmesi gerektiğini, hakkını araması gerektiğini anlıyor.
Annem bize aman hakkınızı sakın yedirmeyin derdi ama biz annemin hakkını aradığını hiç görmedik. O yüzden biz de gördüğümüzü tekrarladık yani hakkımızı arayamadık. Bazen aileler iyi niyetli de olsa çocuğun büyürken psikolojiden anlayan profesyonel birilerine ihtiyacı var.

Haklısınız. Götürmek ıstıyorum tabıkı. Kadının yasadıkları hıc kolay degıl

Merhaba, ben geldim
Psikolojik şiddete maruz kaldım 7ay..suçlandım...aldatıldım. (meğer aldatmış ex kişisi.. beni suclu gösterip aldattığını ben anlamadan gidecekmiş.)
Neyse ki her şey ortaya çıktı. 16marttan beridir sizlerleyim...

Öğretmenim. 4yas kızım 5aylık oğlum var.

Hoşgeldiniz , sizi suçlayıp gidecekmiş öyle mi..nasıl vicdan var gerçekten insan inanamiyor ve neden taniyamiyoruz biz bu insanları en başta :/

Hayir ben kizimla yalniz yaşıyorum ailemden uzak bi sehirde. Ingiltereden Turkiye ye tasindim. Ailem ilcede yaşıyor biz orada yasayamayiz diye İstanbul a yerlestik kizimla. Yani bu yuzden arkadasimda yok. Pskologada gitmeliyim kesinlikle.. biliyorum.. cunku bu pskolojiyle yasamak zor. Insallah cok sagolun ilginize ve tavsiyeleriniz icin ❤

Hoşgeldiniz , sizi suçlayıp gidecekmiş öyle mi..nasıl vicdan var gerçekten insan inanamiyor ve neden taniyamiyoruz biz bu insanları en başta :/
Evet,.... tam 7ay boyunca bana, benim eskiden yaptığım hataları önüme sürdü durdu. Kavga esnasında hakaret ve beddua etmisim...
2sene önceki mevzu...
Unutamıyorum bunları aklımdan çıkmıyor, yapamıyorum dedi durdu. Bende elimden geldiğince ne yapabilirim acaba diye çabalıyorum üstelik hamileyim. Nasıl gönlünü alırım neden bu kadr içine atmıs zamanında kırıldığını söylememiş niye her seyi içinde yaşamış ben resmen beyin fırtınası yapıyordum. Günlerce ağladım bu 7ayda...çok kötü zamanlardı.
Meğer kanı ve genetiği bozuk adam aldatmıs beni, işyeirndeki ...... İle cilveleşiyormus.
Bana ve herkese yutturacaktı sıkıntının ben olduğunu ama kimse mevzuyu büyük görmedi kimse bosanma sebebi görmedi. Herkes madem öyle neden zamanında dile getirmedin o kadr zordu da senin için dediler. Bu iyice çıkmaza girmiş demek ki kimse destek vermeyince de... Sürekli ağlardı.. En son itiraf etti Boşandık.
O 7ay da beterdim ben, şimdi daha iyiyim.
Ama insna bu kdr seni seviyorum diyen 5sene peşimde kosan 2sene sevgililik yasadığı 6sene de evli olduğu insanı tanıyamıyormus demek.
Zaten o kendi içinde bi dünya idi... Şimdi düşünüyorum da anlayamamak çokta şaşılacak bir sey değilmiş. Psikolojik problemleri olan bir insandı.

Kurtulmuşsunuz sevindim, elde edene kadar uğraşmış sonrasında nasılsa cepte diye istediğini yapabilme hakkı görmüş kendinde yazık ! Benim eş olacak kişi de her türlü eleştiriyi yapar bişey beğenmez kendini üstün ırk görürdü kelimenin tam anlamıyla, ve de başka bi sürü olayda oldu tabi...ben de bosansam derin nefes alacağım , uzuldugum tek nokta evladım..belki bir gün bana keşke anne baba cocuk bir arada yasayabilseydik derse işte o zaman üzülürüm...ama böyle söylememesi için elimden geleni yapacağım...

Kurtulmuşsunuz sevindim, elde edene kadar uğraşmış sonrasında nasılsa cepte diye istediğini yapabilme hakkı görmüş kendinde yazık ! Benim eş olacak kişi de her türlü eleştiriyi yapar bişey beğenmez kendini üstün ırk görürdü kelimenin tam anlamıyla, ve de başka bi sürü olayda oldu tabi...ben de bosansam derin nefes alacağım , uzuldugum tek nokta evladım..belki bir gün bana keşke anne baba cocuk bir arada yasayabilseydik derse işte o zaman üzülürüm...ama böyle söylememesi için elimden geleni yapacağım...

Evet çok şükür.

Her sey cocuklarımız için zaten..
Derse de baskalarına özendikleri için derler o zaman da uygun bir dille ifade edersiniz...

Önemli olan mutlu anne=mutlu çocuk

Annesizlilk zor, babasızlık bir nebze de olsa telafi edilebilir. Allah kimseyi annesiz bırakmasın.
Anne gbi anne olmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…