Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Ne kadar da doğru...anne gibi anne olabilelim inşallah

Cok geçmiş olsun. Allah kotulerin isini bozar birde size atacakmis suçu. Cocuklarla ilgileniyormu? Hala o kadinlami?

Cok geçmiş olsun. Allah kotulerin isini bozar birde size atacakmis suçu. Cocuklarla ilgileniyormu? Hala o kadinlami?
Ben çoktan bosandım 20gün içinde...
Çocuklar ile arası nötr idi.. Kızım hiç düşkün değil kendisine... Oğlum minnak zaten
Evet en adice şeyi yapıyır bana suç atıp senden dolayı ayrılıyorum imajı yaratp defolup gidecekti.
Su an ne halt yiyor bilmiyorum.
Kızımla görüşmek istiyro haftasınları.. Ağlayarak ses atıyor kızıma. Kusuyormus başı ağrıyormus vs vs saçma sapan seyler yazıyor kzıımı almak istediği zaman...

Cok sagliksiz bi birey. Ileridede hep kızınıza dert yanip kendini acindirmasa bari

Açıkçası burada bastan deli gibi asik olup sonradan degismis olan cok eş okudum ve insani bu geleceğe dair iyice umutsuzlastiriyor. Kadin olmak ne zor. Bir kere hayirsiz ciktiysa eşin bosandiysan bir daha evlenmek guvenmek ne kadar zor hatta imkansiz

Güven duygum aşırı zedelendi : / büyük konuşmamak lazım ama bir daha evlenmek şuan ihtimal dahilinde değil..bazen düşünüyorum geleceğimi, evet yaşayamadıgim birçok şey oldu evlilikte, acaba bir gün yaşayabilir miyim 2. Evliliklerinde mutlu olanlar var mı diye merak etmiyo değilim ama anlık düşünüyor sonra yine gerçek hayata dönüyorum çünkü şuan bir evladım var ve ona güzel bir hayat sunmak öncelikli hedefim ve zaten onu mutlu edersem ben de mutlu olurum geleceğe dair evladım ve kendimle ilgili hayaller kuruyor mutlu oluyorum...

Bende okuyorum beterlerin beterleri.Bu erkek kisileri yuzunden ne cok kadinlar uzgun.Bu yuzdende artik bende cok umitsizim.O saf guzel iletisimli evlilikler kalmadi sanirim destek olabilcek ne bileyim guzel bir evlilik

2.evlilikte mutlu olanlar varmi dir gercekten bende merak ediyorum.Allah bagislasin evladinizi.

2.evlilikte mutlu olanlar varmi dir gercekten bende merak ediyorum.Allah bagislasin evladinizi.
İnşallah mutludur 1. Evlilikte haksızlığa uğrayıp 2. Evliliğini yapan kadınlarımız...ben çevremde pek gormedim...Teşekkür ederim iyi ki var evladım çünkü o olmasa yaşadıklarımı zor atlatirdim varlığı öyle iyi geliyor ki...evlilikten tek kazancım o oldu...

Bende pek cevremde rastlamadim acikcasi

Ben de katılıyorum boşanacaklar kervanına size bir sorum olacak hanimlar çekişmeli boşanma davası açıp tazminat alan var mı? Davamı Ocak sonu gibi açtım Mayıs 'ta ilk duruşma ne zaman biter açıkçası hicbir bilgim yok tecrubelilerden bilgi almak isterim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…