Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Benim babam ele ayaga düşecek. Gene Allah bılır ama öyle görünüyor. Annemden ayrıldıktan sonra saçlar iyice dökülmüş, agzında diş yok, acayip zayıflamış. Kadına para yetiştiremiyor.Gece gündüz çalışıyor. Bu yaşa kadar hep alkol sigara içti. Halaa içiyor. Allah büyük. Insallah o kadına da emeklısı kalmaz. Allah bır yanından cıkarır hepsının. Bu dunya da çıksın.
Bi de halam falan hep dedi ki. Biz de çektik, benim kocamda yaptı. Neden annen boşuyor diyor. Allah büyük ama. Onunda 2kız evladı var. Bakalım onun damadı alkolik, eve bakmayan, aldatan biri olsuna kızına ayrılma diye tavsıye versın

Bir şeyi söylerken önce derince düşünüp söylemek lazım, o ağzımızdan çıkan kelimeler var ya ; kinadigimiz beğenmediğimiz eleştirdiğimiz her ne varsa Allah yaşatıyor ben çok gördüm çevremde o sebepten kalpten inanıyorum kimsenin ahi kimsede kalmıyor hatta ah etmesen de Allah kimsenin yanına bırakmıyor , göreceksiniz anneciginizin yaşadıklarıni Allah görüyor ve sebep olanlar huzur bulamaz...

İnşallah. Annemi baskıyla bir hafta içinde evlendirmişler. Kadının tüm hayatı bitti. O zorlayanlar, anne babasına öyle beddua edıyor ki. Allah büyük elbet hesabını soracak

O surecleri yasamis biri olarak sunu soyleyebilirim ki hayatina yeni bir yon vermek icin bosanmanin bitmesini bekleme, erteleme hayatini. Avukatin davayi takip eder, sen yasamina devam et, mumkunse ise gir calis. Ben bosanma devam ederken baska bir sehirde kadro bulup tasindim yeni bir dizen kurdum. Ben tasindiktan iki sene sonra falan dava bitti.

Bende ayni sekilde ailemin evindeyim uzatip uzatip duruyorum esimin tayin cikinca flan diye de ne zaman patliycam bakalim herkes sormaya basladi
Önceki msjlarınızı okumuştum. Soran herkese bişey diyebildiniz mi merak ettim bende aynı durumdayım ama hala kimseye bişey diyemedim

O bosanmak icin zaten bahane ariyormus bana gore. Hami bir hata yapsam diye bekliyormus. Bahanesini de bulmus ayrilmis.

Merhaba, bende 7 yil once bosandim. 39 yasindayim. Malulen emekli oldugum icin çalışmıyorum da ve buda hayati daha sıkıcı hale getirdi. Ama pozitif yani ingiltereden temelli memleketime dönebildim. Buardada arkadasim yok. Annem zor bi kişilik. Kardeslerimde oyle yani muhabbet sırf kendi dertleri oluyor. Bende dinle dinle nereye kadar bunalıyorum ustelik benim zor zamanlarimda kimse destek olmadi neredeyse. Bir kizim var. Arkadasta olmayınca cok zorlaşıyor hayat. Bazen kendimi ölümü bekleyen hayatta hevesi kalmamis yaşlı insanlae gibi hissediyorum. Kizim iyiki var tabiiki onu ihmal etmiyorum ama pandemiden dolayida hep evdeyiz. Hayatimin en zor zamanlari sıkıntı ve anlamsizlik acisindan malesef

O akrabalar çok cahil. Anneniz dünyanın en müthiş kadını olsun (ki çok emek vermiştir bir anne eş olarak) siz de babanızı günde 100 kere temiz giydirin (bu kadar saçma bir şey duymadım) yine de aynı şeyleri yapıcak çünkü aldatma bir karakter bozukluğu ve aileye saygısızlık. Ama tabii akrabalar babanız erkek olduğu için onu destekler, ama bunların aynısını bir kadın yapsa adı çıkar.
Anneniz için çok mutlu oldum inşallah bundan sonra sizler daha huzurlu iyi olun. Mutsuzken kendi kendine konuşmak çok zor bir şey çok büyük baskı altında kalmış anneniz. Hiç kimseyi dinlemeyin, saçmalasın insanlar boş boş.

Babanıza hiç üzülemiyorum. Şimdi mutlu olma sırası sizde. İhtiyacı olsa evlendiği kişi ona bakar mı, hiç öyle görünmüyor. Allah büyük. Bana ne olacak stresiyle yaşasın.

Halanızınki de klasik erkek akraba lafları, abisini destekliyor aklınca. Onun sorusunun cevabı basit, biz boşamadık neden annen boşadı. Çünkü anneniz cesurmuş, yürekliymiş ondan. Kendisi yapamıyor diye yapanı suçluyor. Boşanan kadınlar çok güçlü. Ben daha yavaş yavaş o noktaya gidiyorum. Annenizi tebrik ediyorum. Bu akrabalarla sürekli görüşmeniz mi lazım? Sizi daha mutlu edicek insanlar olsun etrafınızda. Mesela anne tarafından size destek veren teyzeleriniz veya tanıdıklarınız var mı? Annenizle güzel vakit geçirin, yürüyüşler yapın, yemekler yapın, filmler izleyin böyle insanlardan uzak durun.

Annenizle aynı evde misiniz? Çok yakın 1 tane arkadaşınız varsa, 100 tane gevezelik yapan arkadaştan daha iyidir. Pandemi yüzünden evde kalmak psikoloji etkiledi. Bir psikolog görseniz yardımcı olur. Bana çok yardımcı oluyor. Şu anda internet üzerinden benim psikolog görüşmelerim. Günlük alışkanlıklarınızı değiştirmeye çalışın, mesela aynı saatte uyanıp aynı şeyleri yapmayın o zaman çok rutin oluyor. Evde spor yapın. Psikologların videoları var internette, onları izleyin. Dışarıda yürüyüş yapabileceğiniz bir alan varsa ve sokağa çıkmanız mümkünse maskenizle biraz çıkın veya balkon varsa balkonda vakit geçirin. Severseniz bir evcil hayvan alın balık, kuş mesela. Pandemi sonrası İngilizce öğretebilirsiniz emekli olsanız da, haftada bir kaç saat veya bir kaç öğrenciniz olsa çok iyi olur.

Akrabalarıma görüşmüyoruz. Babamla da görüşmüyorum. Anne tarafı destek zaten, onlarla görüşüyoruz. Kız kardesım evlenınce annem tek kalacak. Anneme bır kedı alacagız.Haftada bır gun ben annemde kalırım, bırgun kız kardesım. Gunduz ugrarım, ararım sürekli. Mutlu ama annem. Baba tarafı bu yaşa kadar çekti, yaşlanınca bırbırlerıne destek olur dıyordu. Annen nolacak yaşlanınca dıyordu. Ama babam anneme zaten bakmadı. Evlendıgı kadın aşırı Nemrut bırsey.Eskı kocasını dövüyormuş.Babamı parmağında oynatıyor

Internetten psikolog fıyatları daha mı uygun acaba

Yaşlanınca bu kadar alkol sigara, anneniz hasta bakıcaktı, Allah korusun kendine bir şey olsa babanız ilgilenmiycekti. Yaşlanınca nolucak laflarını söyleyenler yine erkek tarafı. Pandemiden sonra anneniz arkadaşlarıyla görüşür, arada turlara gider, bir şey yapmasa da evinde huzurla oturur. Demek koca döven birisiymiş, babanız harika bir seçim yapmış.

Kadı çok fena birsey. Netten bı ton erkekle yazılıyor falan. Hatta babam dıyorki ben evde yokken kımbılır kac erkek alıyordur eve. Allah tam babama layık bırını verdı. Onun gıbı alkol sıgara ıcıyor kadın.

Tur derken yanlış anlamayın, benim ailemin durumu da orta halli, annem çok az bir emekli masşı alıyor ama babamdan yardım istemeden yılda iki kere tura gidiyor artık o tarz şeylerde uygun fiyatlar da var.

Şöyle yapabilirsin, internette iyi yorumu olan psikologlara bak sonra yazıp bilgi alabilirsin fiyat olarak. Benimkinde sigortam ücretin çoğunu karşılıyor.
AA sigorta karsılıyor mu psikologu. Normal ssk karşılar mı acaba. Bende terapı almak ıstıyorum

İnanın harika olmuş, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Babanız çocuklarının annesini bunun için terk etti öyle mi, şimdi dışarıdan bakıp bunlara gülme sırası sizde.

Tur derken yanlış anlamayın, benim ailemin durumu da orta halli, annem çok az bir emekli masşı alıyor ama babamdan yardım istemeden yılda iki kere tura gidiyor artık o tarz şeylerde uygun fiyatlar da var.
Annem öyle gıtmez de annemı bız gezdırırız. Kadın evınde otursa bıle mutlu ki. Normalde aniden babam ıcıp ıcıp gelırdı. Kavga gürültü kıyamet. Bi de içip içip hep annemin üzerine tuvaletini yapardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…