Evet,.... tam 7ay boyunca bana, benim eskiden yaptığım hataları önüme sürdü durdu. Kavga esnasında hakaret ve beddua etmisim...
2sene önceki mevzu...
Unutamıyorum bunları aklımdan çıkmıyor, yapamıyorum dedi durdu. Bende elimden geldiğince ne yapabilirim acaba diye çabalıyorum üstelik hamileyim. Nasıl gönlünü alırım neden bu kadr içine atmıs zamanında kırıldığını söylememiş niye her seyi içinde yaşamış ben resmen beyin fırtınası yapıyordum. Günlerce ağladım bu 7ayda...çok kötü zamanlardı.
Meğer kanı ve genetiği bozuk adam aldatmıs beni, işyeirndeki ...... İle cilveleşiyormus.
Bana ve herkese yutturacaktı sıkıntının ben olduğunu ama kimse mevzuyu büyük görmedi kimse bosanma sebebi görmedi. Herkes madem öyle neden zamanında dile getirmedin o kadr zordu da senin için dediler. Bu iyice çıkmaza girmiş demek ki kimse destek vermeyince de... Sürekli ağlardı.. En son itiraf etti Boşandık.
O 7ay da beterdim ben, şimdi daha iyiyim.
Ama insna bu kdr seni seviyorum diyen 5sene peşimde kosan 2sene sevgililik yasadığı 6sene de evli olduğu insanı tanıyamıyormus demek.
Zaten o kendi içinde bi dünya idi... Şimdi düşünüyorum da anlayamamak çokta şaşılacak bir sey değilmiş. Psikolojik problemleri olan bir insandı.