• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sürecinde olanlar veya bosananlar lutfen destek olabilir mi?

kader455

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2024
345
96
13
26
Herkese selam bosanma surecindeyim 10 aylik bebeğim ve 9 yaşında oğlum var. Dava surecindeyim ve bir türlü kendime gelemiyorum kararımdan eminim fakat bit turlu kendimi sorgulamaktan vazgeçemiyorum insanlara özeniyorum aile olanlara kendimde De Bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum bağımlılık ve alışkanlık var hep kötüyüm diyemem ama ara ara çok yoğun çöküş yaşıyorum güçsüz yetersiz hissediyorum geçecek mi bu günler geçiyor mu şuan çalışmıyorum bebeğim küçük ailemin yanındayım lütfen akıl verin

Zaten onun sonrasinda hiç ailesinde kendisinde çaba olmadı barışmak için en sonunda davayi açtım bende

9 yaşında bi oğlunuz varsa 10 senelik bi evlılık olmalı hiç yoktan . Tek sebeb lohusayken kavga etmek mi
Baska sebebe ihtiyac yok bence, lohusayken kavga edip kizi anasinin evine yollamis bir daha da yuzlerine bakmamis, ailede umursamamis. Ozetle kiz ve cocuklar istenmeyen ilan edilmisler. Bence gayet yeterli bir sebep bosanmak icin.

Baska sebebe ihtiyac yok bence, lohusayken kavga edip kizi anasinin evine yollamis bir daha da yuzlerine bakmamis, ailede umursamamis. Ozetle kiz ve cocuklar istenmeyen ilan edilmisler. Bence gayet yeterli bir sebep bosanmak icin.
Evet en zor dönem de böyle durum yaşadım kaldıramadım bu durumu

Kavga sebebi ne manasında ama zaten eski konularına baktım koca koca değilmiş

ilk zamanların sancılı olması çok normal.. bazen sevdiğimiz bir kalemi kaybetsek üç gün arıyoruz değil mi?
yıllar geçmiş dile kolay. biraz sabır göstersin bir kaç ay sonra ohh iyiki yapmışım diyeceksiniz.

ilk zamanların sancılı olması çok normal.. bazen sevdiğimiz bir kalemi kaybetsek üç gün arıyoruz değil mi?
yıllar geçmiş dile kolay. biraz sabır göstersin bir kaç ay sonra ohh iyiki yapmışım diyeceksiniz.
İnşallah ailem de kendi halinde insanlar babam bipolar hastası ve iki kardeşim daha var evde ev küçük ve etraf hiç susmuyor

sen daha boșanamadın mı. yani resmiyette.
aylardır üstüne düșünüp duruyorsun. cehennemden kurtulduğuna șükredeceğine halen yasını tutuyorsun.
elalemi de bir kenara bırak. artık çocukların için kendini toparlaman lazım.

Evet en zor dönem de böyle durum yaşadım kaldıramadım bu durumu
Yolunuzdan donmeyin, hic kimse su davranisi haketmiyor zira. Siz haklisiniz.
Kavga sebebi ne manasında ama zaten eski konularına baktım koca koca değilmiş
Balim ben seni anladim da, kocam beni evime postalasa lohusa halimle, sonrada 10 ay hicbir sey yokmus gibi hem kendi hem ailesi beni / bizi yoksaysa canlari cehenneme der acardim davayi demek istedim. Bende senin gibi eski konulari okumadan bu yorumu yazdim 💕

Back