Boşanma süreci

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tazminatınızı alın kafaniza silah dayamis . Boş gurur yapmayın sakın. Canı ancak bu şekilde acır biraz da olsa.

Çünkü onu sevmiştim ... maalesef ki sevmiştim.. bu süreçte bazı şeyleri idrak edemiyorum psikolojimin bozuk olduğunu itiraf ediyorum kendime zor şeyler atlattım ve önümde boşanma sureci içinde zor şeyler de yaşayacağımdirda.. ben sadece INSAN DIŞI GIBI DAVRANAN AYNI EVI AYNI YASTIGI PAYLAŞTIĞIM BU ADAMIN NE KADAR NE KADAR BASIT OLDUĞUNU GÖRDÜM ..

Tazminatınızı alın kafaniza silah dayamis . Boş gurur yapmayın sakın. Canı ancak bu şekilde acır biraz da olsa.
Aynen öyle Hele ki parayı coook seviyorlar ailecek.. şuan bunun derdine dusmuslerdir.. alacağım tabi kendim yemezsem bile o parayı gidip sadaka verip çocuklara dağıtırım coook daha iyi olur... böyle bi adama her şey müstahak

inşallah adam polis diye nişanlıyken her türlü eksi özelliklerine göz yummamışsındır. kendi sonunu inşallah kendi ellerinle hazırlamamışsındır inş yanılıyorumdur.
İkimizde farklı şehirlerde yaşıyorduk diyorum ya nisanliyken hiç ama hiç bu denli kötü değildi.. gerçek yüzünü Tamamiyle evlendigimiz ilk günden itibaren ortaya koydu .. dereyi geçene kadar ayıya dayı demiş oldu resmennn

Bence hiç üzülmeyin gerçek yüzünü göstermiş sevinin Allah korusun size bir zararda verebilirdi.
Böyle biri için neden üzesiniz kendinizi.
Açıkçası sizin kırılgan alttan alan yapınızı hep su istimal etmiş.
Umduğunuz sevgiyi yaşamamanız üzücü ama şimdi bunları düşünmeyin valla kurtulduğunuza sevinin

Böyle adamın aramasını mı beklediniz?
Konuyu ben olsam ,bu adamın memurlugunu nasıl yakarım diye acardım
Böyle adamlar barınamasın hic biyerde.
Doğru diyorsunuz da onu avukatla konuşurum ben yinede.. Bende istemiyorum öyle dengesiz birinin o şekilde devam etmesini .. gitsin otursun o çok sevdiği anne babasının yanında .. benim hayatımı mahvetti ..

Çok çok teşekkür ederim coook güzel özetlediniz kesinlikle aynenn öylee yaptı..benim IYI NIYETIMI FAZLACA SU ISTIMAL ETTI .. ona muhtacım diyerekten.. çünkü açıkçası bende yeni evliyim bosaninca hayatim daha zor olur millet ne der diye ister istemez dusundum yanii insanız sonuçta hepimizin aklı başında olsa da yinede güçsüz bir kişiyim ben düşünmüş olabilirim bunları .. çok şükür NAMUSSUZLUK YAPMADIM BASKA BIRSEY YAPMADIM ALNIMIN AKIYLA GELDIM BABAMIN EVINE KI AILEMDEN SONSUZ KERE RAZI OLSUN BANA COOK DESTEKLER ..KESKE HER SEYI ONLARLA DA PAYLASSAYDIM .. HEP BENI BASTIRIYORDU KENDI VE AILESI .. DUZELIR DÜZELİR DIYORDU KENDI BABASI . ONLARA DA HAKKIM HARAM OLSUN ...

Geçmiş olsun canım. Senin için kolay bir süreç değil hiç kimse ayrılmak için evlenmez. Ama evlilik de bu değil emin olabilirsin. Allah yolunu açık etsin iyilere denk gel inşallah. Bundan sonra sadece ondan kurtulduğun için mutluluktan ağla. Onlar da kendi çamurunda boğulsun seni mumla arayacaklar sakın ama sakın geri dönmek isterse de inanma, kanma.

Çok teşekkür ederim çok doğru evlilik asla asla bu değil.. inşallah insallah Amiinn . Artık dönmem bunca şeyden sonra dönmemeliyimde .. canımı yolda bulmadım ..bu hayata birdaha gelmeyeceğiz zaten normal şeyler yaşamış olsam ailem derdi kızım düzelir eder yuva yikma diye yada benim hatam olsa der yinede beni çekiştirirler ama bu cok farklı bir boyutta.. Allaha havale ediyorum hepsini... oğullarını alıp tedavi ettirsin ailesi dengesizi..

Baya saklamış o zaman kendini. Bu kadar usta yalancılar da olabilir elbette. Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce boşanır hayatınıza devam edersiniz.

İnşallah güzel bir hayatınız olur bundan sonra

Baya saklamış o zaman kendini. Bu kadar usta yalancılar da olabilir elbette. Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce boşanır hayatınıza devam edersiniz.
İnşallah inşallah . Her şey eskisinden daha iyi olur umudum o yönde .. evet sakladı kendini bana aileme .kimse anlamadı.YALAN YALAN YALAN... göz göre göre yalan söylüyor biliyorum yalan dediğine ama hala daha kabullenemiyor.ALLAH KORUSUN BÖYLE KÖTÜ INSANLARIN ŞERRİNDEN

Bizler olumsuzlari goruruz hep. Evet evliligini bitirmen uzucu. Kimse boşanmak için evlenmez .ama bazi durumlarda olayin iyi tarafindan bakmayi bilmelisin. Bu insanlardan kurtuluyorsun. Aramamasi bence daha iyi. Burda o kadar okuyoruzki erkek gelip timsah goz yaşlari dokuyor kapida. Kiz da inanip geri donuyor ve herşey sil baştan yeniden başliyor. Geri dondugune bin pişman olmayan birini dahi okumadim. Aklini kariştiracakdi hassassin belki geri donecekdin. Seninki yuva değildi. Verdiyin kararin arkasinda dur ve geri donmek için bir işaret bekleme. Onlarin zulmu yuzunden gittin yine onlarin lafina gore de geri donme. Oyle aile bundan sonra kimi gelin getirecekse ya kiz seninle ayni şeyi yapacak, boşanacak, ya da kul misali hizmet edecek. Yani o aileye girip mutlu olamiycak kimse. Allahindan bulsunlar. Çocuk olmamasi çok iyi. Onlarin genin taşimalarindan çok daha iyi. Lutfen sukret. Hepimizin hayatinda yalnişlar, uzuntuler oluyor. Ama kendimizi toplamaliyiz. Annem derki hayat bize hep mis gibi guller sunmaz. Bazen dikenli kaktusler sunar. Kaktüsü tutmaya kalkarsan ellerin kanar acirsin. Tuttugun surece de acin devam eder. Ya hiç o kaktüsü goturmiyceksin, ya da goturduysen birakicaksin.

Çok teşekkür ederim elinize ağzınıza sağlık bu güzel cümleler için..çok haklısınız. Amin inşallah ne yaşattıysa aynılarını yaşasınlar.. utanmadan yine beynimle oyun oynuyordu ( ben bu saatten sonra evlenmem diyor sana hemen koca bulurlar diyordu ) bu cümlede bile bir baskı bir acaba bırakıyor .. kurtulacağım gün bugündür çok şükür diyorum. . Herkes kalbinin ekmeğini yer derler ya cidden öyle.. annenizin de ellerinden öpüyorum çok güzel betimlemiş.. Allah razı olsunn

Allah yolunu bahtini açik etsin. Hayir bilen vicdan sahibi insanlarla karşilaştirsin InsaAllah

Şekerim öncelikle iyi evliliğin sırrı herşeye evet diyip sürekli temizlik yapmak değil. Sen önce kendini seveceksin. Bak eltine, kadın onların istediği gibi olmamasına rağmen bir duruşu var diye kimse toz kondurmuyor. Bundan sonraki hayatında sen de böyle olmalısın. Bu adam için de üzülme. Artı olarak profil resmini kaldır, biri görür eltin görümcen komşun vs herşeyi yazmışsın yazarsın bide davayla alakalı önlem alamasınlar.

bunların hepsi geçecek, sevgiyle kucaklıyorum seni, bir an önce kurtulmaya bak bu psikopattan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…