Boşanma Süreci...Sanırım Deliriyorum ...

Vallahi sen de haklısın.
Belkide öğretmen ruhuyla düşünüp 'bu adamı kötü yoldan kurtarmalıyım' hedefi koymuştur kendine. Kötü öğrenciyi kazanmaya çalışmak gibi düşün
Kazanılamayacak öğrenciyi en geç üç yılda anlarız biz, dokuz yıl yaramazlık nedir Disiplin üstüne disiplin, okuldan atılırdı iki yılda Adam da öğretmen bir de Adam demişim işte, koca

Kazanılamayacak öğrenciyi en geç üç yılda anlarız biz, dokuz yıl yaramazlık nedir Disiplin üstüne disiplin, okuldan atılırdı iki yılda Adam da öğretmen bir de Adam demişim işte, koca
Bu xy kromozomlu yaratık da öğretmen bak, daha acı ne olabilir ki

İyi bir uzmandan destek alın lütfen, hem de acil olarak, çünkü üzgünüm ama sizin kafa gitmiş, bunca anormalliği nasıl normalleştiebildiniz Nasıl bir durumun icerisindesiniz, benliğinizi, kişiliğinizi kaybediyorsunuz. Kendiniz için de çocuğunuz içinde bu adama katlanmayin. Biraz dişinizi sıkıp kurtulmayı başarırsanız o zaman göreceksiniz herşeyi net bir şekilde. Şu an ne yazarsanız yazın gözleriniz kör olmuş. Dışarda bir hayat var ve bunu yaşayacak tek bir yaşamımız var Bu hayatı 2. defa yaşama şansınız olmayacak!!!

Tamam ablacım manipülasyon falan filan, ailenden çocukluğundan etkilendin ok, iyi ki bi şu kırmızı oda dizisi vardı herkes çocukluğuna suçu atıp iradesizliği meşru kılmaya başladı, bu gidişle anca bu namussuzdan hastalık kapınca pişman olacaksın anlaşılan. Yani ağır konuşuyorum belki ama çok sinirlendim para çekeceğim deyip başkasını öpüp gelecek kadar sapkın soysuz sosyopat biri bu sadece azgınlık değil bildiğin kişilik bozukluğu var bunda zevk alıyor adam aldatmaktan. Ben size yapılana bu kadar sinirleniyorsam sizin sırtında kürek sapı kırmanız lazımken söyledikleriniz çok sinirlendiriyor, bas tekmeyi gitsin faydasıza arabalarda onunla bununla sürtsün. İnşallah donuna kadar da almışsınızdır

Kendi ayaklarının üzerinde duran, eğitimci bir kadın olarak kadınlık onur ve gururunu defalarca ayaklar altına aldırma istikrarını bu adamın kıçına tekme atarken de gösterirsen başarırsın.

Bence boşanmakla en iyisini yapmışsınız.

Kocanı boynu bükük olmasın diye bu ahlak yoksunu adamla aynı evde mi büyüteceksin? Ergenliğinde şahit olsun travma yaşasın diye mi?
Ablacım ailen üzülmesin diye nişanı atmadın. Evlendin. Banka kartını ne halt etmeye verdin ya? Çocuk ne yani? Sürekli adamın bir şeylerini yakalarken nasıl sevişebildin? İğrenmedin mi? Hastalık mastalık kaparım diye korkmadın mı ya? Öğretmen misin gerçekten?

İnanın , evlilik öncesi hiç böyle bir birey değildim . Son derece kendine güvenen , geldiği noktaya da tırnakları ile gelmiş , aslında evlendiğimde de olgun yaşta bir insandım ...Evet cocuklukta pek çok yaşadığım trajedi oldu ama mantığı ile seçim yaşacak ve hepsini geride bırakabileceğim yaşta da evlendim ...Yıllarca hep gidip , hep geri kendim geldim ...Herhalde annem yıllarca uğraştı babamı düzeltmek için , aldatmalarını bıraktırmak için ,başaramadı ama öyle de devam etti... ben kendi evliliğimde kocamı düzelterek bunu başaracaktım ...Ama annem babam bile artık , dönüştüğüm , gurursuzca herşey sonunda eve dönen insan için , bana kızmaya , beni boşanmam için baskılamaya başladılar ...Yani onlar da yanımdaydı , yanımda ... Akıl tutulması deyin , ne derseniz deyin , ben yıllarca , kaldım o ruh halinde ...Ama şimdi bu sefer , bitti ...

Haklısınız yazdıklarınızda ..Hepiniz haklısınız...Diyorum ya öğretmenlikle bir alakası yok .. Benim şahsi sorunlarım vardı demek ki , gün geçtikçe normal kavramımı yitirmeme sebep olan...En son etrafımda 1 tane bile arkadaşım kalmadı ...Sürekli insanlara olmayan bir kurgu evliliğin içindeymişim gibi anlattığım için , artık enerjim de yoktu yalana dolana ...
Bugün sabah uyandım , mesajların hepsini tekrar okudum , en ağır olanları yüzüme en çok çarpsa da onlar da çok haklı ,ama en azından artık bu obsesif halime o imzayı bir şekilde atmış bir kadın olarak ...Allah razı olsun kızlar ... Hepinizden..

Bak bak bak kendi gözü kocasizligi yemedigi icin cocuguna acimasizca soylemismis. Kendi evladina bunu yapan elin cocuklarina okulda ne yapiyordur allah bilir. Sizin gibi basiretsiz beceriksiz tipler ogretmen olmamali. Ne yasadiginiz kendinizi nasil kullandirdiginiz umrumda degil 40 yasinda isi gucu olan kadinsiniz. Sefillik sizin yasam tarziniz olmus. Ancak cocuklarin canini sıkarsaniz kendi evladiniz da dahil boynunuz altinizda kalsin. Abuk subuk tiplerden biktik ya.

Ben çocuğuma birşey söylemedim , sadece o gün eve gelmeyeceği için , o gün için eve gelmeyeceğini söyledim ...Ve okulda elin çocuklarına ne yapıyordur çok acımasızca değil mi ...Kendi hayatımı rezil etmişim , saçma sapan bir hayatın ortasında kalmışım ki çoğu suç benim diyorum ama suçsuz , alakasız çocuklara öğrencilerime, ben kendi hayatımda sorunluyum diye, ne yapayım ben, onlarla sakinleşiyorum..Neyse ,saygı duyuyorum , birşey demiyorum

Çocuğunuza söyleme tarzınızda bir hata olmalı ki öyle bir tepki vermiş. Yoksa çocuk yazları zaten babasından ayrı geçiriyormuş, belli ki babasını bir gün görmese dayanamayacağı bir ilişkileri yok.

Gerekçeli karar yazılınca istinattan feragat talebinde bulunun bari. O iki haftalık sürede kafanız karışmaz en azından.

Gerçi bana kalsa kafa karışacak bir durum yok. Nasıl böyle bir evliliği sürdürdünüz, neden göz göre göre çocuk sahibi oldunuz anlamak mümkün değil.

Keşke bu kadar hatalara göz yummasaydım , keşke kendim de herşeye göz yummayı büyük marifet gibi görüp kendi hayatımı da çocuğumun hayatını da bu hale sokmasaydım.Ama en azından çocuğum ufak daha 6 yaşında ... İnşallah bu noktadan sonra dik , daha sağlam , onurlu ve mutlu bir anne görecek yanında ...
Evet , gerekçeli kararı takip edeyim , hiç gerek yok o 2 hafta daha beklemeye ...
Teşekkkür ederim.

Gerçekten merak ediyorum boşanamayacak olan neden karıştırır telefondu, sosyal medya şifreleriydi , her an takip her an ensesinde ama onca şeye rağmen affetmek neden? Kendinize neden bunu yapıyorsunuz?
Ne güzel adım atmışsınız bırakın devamı gelsin , o adam de-ğiş-me-ye- cek!!!

Hemen git tedavi ol.Sen bunları kendine nasıl reva görürsün.Tamam sev ama içinden sessizce gururunu o adama harcama değmez

Sakın vazgeçmeyin ve gidip cinsel yolla bulaşan hastalık var mı diye test falan yapın bence. Çocuğunuzun niye boynu bükük olsun ? Annesi babası boşanan ne ilk ne de son çocuk.

Vayu be adama bak.yetenekli ve beğenilen biriymiş.hangi erkek yolda birileriyle tanışabir ki bravo valla.bu ne özgüven.bu arada çevrenizde 1 tane bile ahlaklı insan yok mu? Maşllah bütün kadınlar da yoklukta kalmış gibi evli bekar atlamış.erkeklere kizıyoruz ama kadınlar da maşallah sünepe herifin üstüne atlamiş hepsi.ben kadın hâlimle bu kadar erkek bulamam valla.yanlış olmasına rağmen çok büyük başarı doğrusu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…