Boşanma süreci agrılı

Aileniz haklı. Adam sizi suçluyor bide pişkin pişkin altın peşine düşüyor. Keşke o kadının numarasını arasaydınız ya da bir süre takip edip aldatma vs durumu var mı diye bakıp kanıt toplasaydınız. O zaman tutuşurdu zaten siz onun her şeyini alırdınız. Klasik erkek tepkisi sen bana güvenmiyorsun, Allah aşkına sürekli yalan söyleyen şuraya gidiyorum deyip başka yerden çıkan adama kim güvenir? Çok şanslısınız ki aileniz arkanızda, bunun kıymetini bilin ve o adama geri dönmeyin. Akıllanmaz o adam aksine daha beter olur.

Aradım açmadı kadın kız kardeşlerıme kadar aradık acmadı

Adam sizi istemiyo ki niye bu kadar ısrar ediyosunuz. Üstüne düştüğünüz için kendini bi b.k zannediyo. Çocuğunuzda yok anladığım kadarıyla. Yüzsüz bi de mehir istiyo ne değişik.

Pişman olmaz, çocuk da yok heralde bahsi geçmiyor boşan hayatına bak çocuk mu egiteceksin ? Mehrini de alamaz.

Aradım açmadı kadın kız kardeşlerıme kadar aradık acmadı
E tabi ki açmaz. Zaten bu meselede ilk muhattap olmanız gereken kişi eşinizdi o da güvenmiyorsun diye üste çıkmış. Böyle konularda soğuk kanlı olup biraz takip etmek gerekiyor. Ama sizin artık yapabileceğiniz bir şey yok. En azından eşinize muhtaç değilsiniz, aileniz arkanızda. Bundan sonra kendi yolunuzu çizin.

Tek tesellim mutlu olamasın benim gözyaşlarımda bogulsun ben onun yüzünden sınır krıxı gecırıp sokakta annemın elini nasıl sıktıysam tırnağım geçmiş..

Pekala..

Tamamdır..

Ne pişmanlığı pişman olması için beraber olduğu kadının ona hayatı burnundan getirmesi gerekir. Adam çapkınlık yapıyor işte ciddi bi ilişki veya takılmaca birileriyle fingirdiyor belli. Aylarca eve geç geliyor ayrılmak istiyor bunun için bir de para istiyor. sen alışkanlığından vazgeçmek istemiyorsun ne sevmesi sevilecek insan değilki ne kadar kırmış üzmüş seni farkında değilsin bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…