EvıBen dava açar açmaz acı komple boşaltmışlar
Sizden boşanmak isteyen adamla neden hala iletişimdesiniz? Onunla konuşmaya devam ederseniz altında İster başka şeylerde İster.Aynen öyle beş kere yazdı getır altını dıye yoksa boşanmıyorum dıys
Bırakın detayları, yolunuza bakın. Onunla iletimi tamamen koparın ve hakkımız olan ne varsa alın.Evet ama deyatı böyleydı
Sondu daha asla kurmayacagımSizden boşanmak isteyen adamla neden hala iletişimdesiniz? Onunla konuşmaya devam ederseniz altında İster başka şeylerde İster.
Demesı o kadar kolay ki ama öyle yapacağım..Bırakın detayları, yolunuza bakın. Onunla iletimi tamamen koparın ve hakkımız olan ne varsa alın.
Aileniz haklı. Adam sizi suçluyor bide pişkin pişkin altın peşine düşüyor. Keşke o kadının numarasını arasaydınız ya da bir süre takip edip aldatma vs durumu var mı diye bakıp kanıt toplasaydınız. O zaman tutuşurdu zaten siz onun her şeyini alırdınız. Klasik erkek tepkisi sen bana güvenmiyorsun, Allah aşkına sürekli yalan söyleyen şuraya gidiyorum deyip başka yerden çıkan adama kim güvenir? Çok şanslısınız ki aileniz arkanızda, bunun kıymetini bilin ve o adama geri dönmeyin. Akıllanmaz o adam aksine daha beter olur.Arkadaslar ben bu olayın üzerine aıleme anlattım aılem kestırıp attı anıden beni boşanma davasına zorladılar kendi aılesı de diyor inan ki müşteriydi adam suçu bana attı o gece 1 de bır numarayı aramasaydı ben ortalığı neden karıştırayım işin içinden cıkamadım annem benim en yakın sırdaşım
Aradım açmadı kadın kız kardeşlerıme kadar aradık acmadıAileniz haklı. Adam sizi suçluyor bide pişkin pişkin altın peşine düşüyor. Keşke o kadının numarasını arasaydınız ya da bir süre takip edip aldatma vs durumu var mı diye bakıp kanıt toplasaydınız. O zaman tutuşurdu zaten siz onun her şeyini alırdınız. Klasik erkek tepkisi sen bana güvenmiyorsun, Allah aşkına sürekli yalan söyleyen şuraya gidiyorum deyip başka yerden çıkan adama kim güvenir? Çok şanslısınız ki aileniz arkanızda, bunun kıymetini bilin ve o adama geri dönmeyin. Akıllanmaz o adam aksine daha beter olur.
Adam sizi istemiyo ki niye bu kadar ısrar ediyosunuz. Üstüne düştüğünüz için kendini bi b.k zannediyo. Çocuğunuzda yok anladığım kadarıyla. Yüzsüz bi de mehir istiyo ne değişik.eşimle boşanma noktasındayız ,olay şu bu arkadaş beni çok ıhmal etmeye başladı eve hep geç saatlerde gelıyordu bu böyle bır kaç ay devam etti .konuştum olmadı halıyle şiddetli kavgalara döndü en son ben annesine söyledim baya aılesı kızdı ,evıne girip cıkacaksın dıye bu arkadaş tabi yine dınlemedı hep bıseylerı bahane edıo evden kaçıyordu annesine demiş evde huzur yok ondan dıye yanı adam kendını hep dışarı atıyordu hastaneye gıdıyorum dıye çıkardı başka yerden cıkardı o kavgadan sonra aılesı kızdı oturdu ama ne oldu bilmiyorum sureklı boşanacağım dıyıp duruyor evlılık de gıttıgı yere kadar diyordu anlam veremıyordjum 15 gün boyunca bu sekıkde hıc bır adım atmadı en son yine hastaneye gıdıyorum dıye evden çıktı gece 1 de geldi ,eve görmeden bır numarayı çaldırıp girmiş ,neyse sabah gördüm sordum farklı cevaplar verdi kavga kıyamet aılemın zoru ıle oturuyordum zaten dedı ben çantamı aldım baba evine gıttım bu olayı söyleme anlattım kız kardeşlerim o numarayı aramışlar akşam beni aradı ,eve sakın gelme kadın bana döndü müşteriymiş dıye sonra annemi aradı ben boşanmak istiyorum dedı ertesi gün de aıleler gıdınce onlara da demiş ben bu olay sonrası dava açtım 20 gün ıletısım kurmadım sonra yazdım bana dedıgı şu o olayda ben ona güvenmeyip onu rezıl atmışım aıleme her şeyi anlatıyormusum ki yalan bu konuyu anlatmak zorundaydım anneme arkasından atıp tutuyormuşum ondan dolayı boşanmak ıstıyormus gel oturalım konuşalım dedım rahataz olduysan daha yapmam ama senin davranışlarından dolayı ben öyle düşündüm dedım hıc bır sekıkde barışmak istemiyor suçu bende buluyor Suan da mıhrımın yarısını istiyor mahkemeye kadar yoksa boşanmayacakmıs pişman olur mu sözce ne yapayım 1 ay var mahkemeye ben sevıyordum ama durumu bu noktaya o getırdı ..
Çocuk yokAdam sizi istemiyo ki niye bu kadar ısrar ediyosunuz. Üstüne düştüğünüz için kendini bi b.k zannediyo. Çocuğunuzda yok anladığım kadarıyla. Yüzsüz bi de mehir istiyo ne değişik.
Kolay olmadığını biliyorum fakat bunu yapmak dışında başka çözüm yolu yok. Daha öncede yazdığım gibi asla iletişim kurmayın yoksa istek ve can sıkıcı sözleri bitmez.Demesı o kadar kolay ki ama öyle yapacağım..
Pişman olmaz, çocuk da yok heralde bahsi geçmiyor boşan hayatına bak çocuk mu egiteceksin ? Mehrini de alamaz.Annesi hala baskı yapıyor kadın ağlıyor telefonda seni özledık dıye ama gel görelim adam kafasında silmiş 1 yıllık evlıyım kendisi 25 yaşında oku kere yazdım gel konuşalım dıye ama nafıle altın istiyor ben istiyorum pısman olsun ne yapacağımı şaşırdım..
Çekişmeliye döndür davayı.Ben dava açar açmaz acı komple boşaltmışlar
E tabi ki açmaz. Zaten bu meselede ilk muhattap olmanız gereken kişi eşinizdi o da güvenmiyorsun diye üste çıkmış. Böyle konularda soğuk kanlı olup biraz takip etmek gerekiyor. Ama sizin artık yapabileceğiniz bir şey yok. En azından eşinize muhtaç değilsiniz, aileniz arkanızda. Bundan sonra kendi yolunuzu çizin.Aradım açmadı kadın kız kardeşlerıme kadar aradık acmadı
PekalaNeyse ki çocuk yok.
Şut.
yedek parça satımıEşiniz ne iş yapıyor ?
Tek tesellim mutlu olamasın benim gözyaşlarımda bogulsun ben onun yüzünden sınır krıxı gecırıp sokakta annemın elini nasıl sıktıysam tırnağım geçmiş..Çekişmeliye döndür davayı.
Sana yaptığının Allah cezasını verir hiç merak etme ama bu dünyada da süründür.
O sana haksızlık yaptıysa uğraştır, söke söke al tüm haklarını…
Pekala ..Pişman olmaz, çocuk da yok heralde bahsi geçmiyor boşan hayatına bak çocuk mu egiteceksin ? Mehrini de alamaz.
Pekala..E tabi ki açmaz. Zaten bu meselede ilk muhattap olmanız gereken kişi eşinizdi o da güvenmiyorsun diye üste çıkmış. Böyle konularda soğuk kanlı olup biraz takip etmek gerekiyor. Ama sizin artık yapabileceğiniz bir şey yok. En azından eşinize muhtaç değilsiniz, aileniz arkanızda. Bundan sonra kendi yolunuzu çizin.
Tamamdır..Bazen aklım almıyor nasıl gözünüz bu kadar kör olabiliyor. Bir erkek bu kadar ısrarla boşanmak istiyorsa yüzde yüz sevmiyordur. Yüzde 99 da hayatında başka bir kadın vardır. Boşanmak istemekle de kalmamış bu altınlarını da istemiş. Hala gidip konuşalım diyorsun. Birazcık dik dursanıza. Seni sevmeyenin adını dahi anma. Altın falan vereyim deme kanıp da. İnşallah çocuğun yoktur. Evine gelmeyen adamdan ne hayır gelir esas senin boşanmak istemen lazımdı en başında. Evlenmek de boşanmak da helal. Bu kadar korkmayın bundan. Hayata bir kere geliyorsun. İkinci öğretim ev arkadaşı gibi koca mı olur. Defolsun nereye gidiyosa gitsin. Sen de az gururlu ol. Sert ol. Bu şekilde kimse kıymet vermez sana.
Ne pişmanlığı pişman olması için beraber olduğu kadının ona hayatı burnundan getirmesi gerekir. Adam çapkınlık yapıyor işte ciddi bi ilişki veya takılmaca birileriyle fingirdiyor belli. Aylarca eve geç geliyor ayrılmak istiyor bunun için bir de para istiyor. sen alışkanlığından vazgeçmek istemiyorsun ne sevmesi sevilecek insan değilki ne kadar kırmış üzmüş seni farkında değilsin bile.Annesi hala baskı yapıyor kadın ağlıyor telefonda seni özledık dıye ama gel görelim adam kafasında silmiş 1 yıllık evlıyım kendisi 25 yaşında oku kere yazdım gel konuşalım dıye ama nafıle altın istiyor ben istiyorum pısman olsun ne yapacağımı şaşırdım..