Boşanma süreci agrılı

Anlamadığım bu adamı ben sılah zoru ıle almadım kendi bir sene ağladı olsun diye sevıyorum diye sokaklarda haykırıyordu,sımdı de sevmıyorum dedı sevgısı bıtmıs kavgalarda

Bu adam sizi aldatiyor nettt

Suan da mıhrımın yarısını istiyor mahkemeye kadar yoksa boşanmayacakmıs
Şaka mısınız siz? Bir kuruş bile yedirmeyin. Eve gelmemesi zaten kusurlu. Boşayın tazminat, nafaka ne varsa almaya çalışın.
Bu nasıl iğrenç bir herif ya?!? Mehir istemek ne demek? Yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz?

Çok severek aldı beni kapılarda yattı aylarca bır sene uğraştı 1 sene sonunda sevgım bıttı demıs nedenı de kavgalarda hep bitirmiş sevgısını
Elde etmek istedikleri her şey için öyleler.
Bir kadın, erkek onu seviyor mu yoksa "kazanmaya" mı çalışıyor diye düşünmeli. Bazıları kızlara sırf reddedildikleri için yapışıyor

Anlamadığım bu adamı ben sılah zoru ıle almadım kendi bir sene ağladı olsun diye sevıyorum diye sokaklarda haykırıyordu,sımdı de sevmıyorum dedı sevgısı bıtmıs kavgalarda
Erkek için sevgisini sokakta bağırmak zor iş değil ki. Kimse onlara aşıklar diye ezik muamelesi yapmıyor, namussuz görmüyor. Tam tersine "namuslu aşık çocuk" oluyorlar, kadını ise ezik görürler.

E iyiy de adam şimdi 25 yaşında olduğuna göre o zaman 23 fln olmalı. Çocuk işte o gün sizi sevmiş bugün başkasını

Minareyi çalan kılıfını hazirrlar.Bu bırak kılıfı minareyi sökmüş almış götürmüş.Hanimefendi ne suçu ne suçluluğu adam sizi gözden çıkarmış.Laf onlar öyleymiş böyleymiş.Adam kaçıp duruyor aile ne yaoacak zorla size yapistiramaz.Tavsiyem ne kadar uzulurseniz içiniz yansa bile siz siz olun mertçe yüzünüze gerçekleri söylemeyen aile meclisi ile çocuk gibi iknaya mecbur tutulan bir adamla evliliği sürdürmeyi istemeyin zaten Bu evlilikten ne köy ne kasaba olur.Ûzerinize titrese nolur ilk başta olur öyle sonrası gerçek karaktere dönüş.Ay adam yüzümü görmemek için eve gelmeyecek yetmeyecek bir dolu annem bilmemne sen söylesin böylesin diyecek ona olan sevgimi alır köpeklere atarım bu arada köpekleri de çok severim Neyse gittiği yer iyiki bı 20 yıl sonra 3 çocukla falan ilk durakta inmece olmamış Vallahi Allah sizi seviyor iyi kurtulmuşsunuz benim yorumum bu

Soğudum kendısınden hemde baya bayağı teşekkür ederim yorumunuz için

Yüzüne uc aydır bakmıyorum bu saatten sonra da ıkı dünya yan yana gelse istemiyorum soğudum çok şükür ve gıt gıde ıyılesıyorum allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…