Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya benimki evlenmek üzere,hazırlık yapıyor yani benim acım da karşılıksız,tepki sevgimde olduğu gibi.ama ben aptal gibi özlüyorum işte yine de,hiç kimse bilmese de..ben onun umrunda bile deilim fcbkk ta tanıdık tanımadık bi sürü kız eklemiş onlarla ilgileniyo duvarı falan açık ben de kendi kendime acı çekiyorum
aynen canım zaman gectıkce kotulerı unutup ıyıler aklında kalıyor aksıne bu durum acı verıyor bıze dedıgıın gıbı aybı yaşayan ben degılmısım yufka yuregımız işte ıcımız guzel ..Allah guzel gunlere erıstırsın bızı AMİNaynen aynen bunları yaşıyorum ben de.neden böyle oluyor?nasıl bir oyun oynuyor beynimiz bize.ne kadar kötüleri aklıma getirmeye çalışsam da çok derinlerde kalmış güzel bir an gelip herşeyi silip süpürüyor beni sıfırlıyor.boğazım düğüm düğüm oluyor,nefes alamıyorum.sabır allahım sabır..
bu duygusal gelgitleri yaşadıkça,gece uyumaya korktuğum sürece iyi günlerin beni beklediğine dair inancım kayboluyor..aynen canım zaman gectıkce kotulerı unutup ıyıler aklında kalıyor aksıne bu durum acı verıyor bıze dedıgıın gıbı aybı yaşayan ben degılmısım yufka yuregımız işte ıcımız guzel ..Allah guzel gunlere erıstırsın bızı AMİN
canım Allah buyuk Allah sabır versın senın cocugunda varmıs nedesem bılmıyorumkı Allahım ınşallah yardımcımız olucak gor bak bu gunlerde gecıcek tekrar seveceksın istersen özelden msj at benımle yazışabılırsınbu duygusal gelgitleri yaşadıkça,gece uyumaya korktuğum sürece iyi günlerin beni beklediğine dair inancım kayboluyor..
ben artık hayatıma başka biri girmeden bu kaostan kurtulamayacağımı anladım.yerine birini koymam lazım yoksa kafamda böyle onunla yaşamaya devam edicem.aşk değil ama umarım saygı duyan iyi biri çıkar karşıma çünkü bence insan bir defa aşık olabilir,onu da kullandım gitti.aklı başında,saygı duyan sahip çıkmayı biren birini nasip etsin rabbim.yazdıklarınızı okudukça evet aynı ben diyorum ne zormuş bu ayrılık ayrıldıktan sonra beni hiç aramadı face de bulunduğu yeri ırak yazmış gittimi diye günlerdir kafamda onun yaşattıklarını unutmak mümkün değil derken kötü günlerimi unuttum nerdeyse onu özlemek beni öldürüyo kendime itiraf edemiyorum etmek istemiyorum daha doğrusu ama ben onu çok seviyorum gördüğüm herkeste o var yediğim her lokmada o var allahım güç ver bize bitsin bu acı ve yeniden aşk bizi bulsun
atlatamıyorum ben
seni çok ii anlıyorum bizimki neden bunları yasıyoz oldu biraz ama yapcak bişey yok kaderrrrrrrr ne güzel mesleğin var ailen yanında sağlığın yerinde allah onları bildği gibi yapsın ben de çok acı çekiyorum neden benle evlendi madem sahip çıkmıycaktı da neden bu yola çıktı diye ama sorularımın cevabı da yok
canım ya benimki evlenmek üzere,hazırlık yapıyor yani benim acım da karşılıksız,tepki sevgimde olduğu gibi.ama ben aptal gibi özlüyorum işte yine de,hiç kimse bilmese de..
beni dışarıdan gören zaten inanmaz içimde böyle kaoslar,fırtınalar yaşadığıma,hatta bir çok insan ne çabuk atlattın boşanma üzüntüsünü diyor bana hafiften de kınayarak.devamlı gülüyorum,hareketliyim,oğlumla harcıyorum tüm enerjimi ama içim ölü gibi aslında.üzülüyorum,değmese bile özlüyorum.içimde yaşadıklarım sır gibi,sadece buraya yazıyorum.anılar aklımı doldurunca çok üzülüyorum.bir de geceleri kötü oluyorum.gecelerden nefret ediyorum.anılar hayalet gibi karşıma dikiliyor geceleri.umarım bu sefer bizi hak eden insanlarla karşılaşırız.anneannemin bir lafı var sevdiğine değil seni sevene git diye.çok doğru ben bu sefer beni sevene gidicem.nasıl bu kadar hızlı davranabiliyorlar?
Demek ki hiç sevmemişler..
ah arkadaşlar yeter silkelenelim..
kendimize gelelim..
çocuğumuz var..
Hayat bizim için de devam edecek..
Aze'cim merak etme senin ki inan aşk değilmiş.
bence benim ki de..
Her insan bence de aşkı bir kez buluyor..
Ve evlendiğin adam gerçek aşk değilmiş..
onu bulacaksın
beni dışarıdan gören zaten inanmaz içimde böyle kaoslar,fırtınalar yaşadığıma,hatta bir çok insan ne çabuk atlattın boşanma üzüntüsünü diyor bana hafiften de kınayarak.devamlı gülüyorum,hareketliyim,oğlumla harcıyorum tüm enerjimi ama içim ölü gibi aslında.üzülüyorum,değmese bile özlüyorum.içimde yaşadıklarım sır gibi,sadece buraya yazıyorum.anılar aklımı doldurunca çok üzülüyorum.bir de geceleri kötü oluyorum.gecelerden nefret ediyorum.anılar hayalet gibi karşıma dikiliyor geceleri.umarım bu sefer bizi hak eden insanlarla karşılaşırız.anneannemin bir lafı var sevdiğine değil seni sevene git diye.çok doğru ben bu sefer beni sevene gidicem.
hamileyim ve bende ne halde olduğumu anlamak istemeyen, hamileliğimi görmezden gelen ve son günlerde saçma sapan davranan, çok sinirli bağırıp çağıran etrafta gördüğü herşeyi dağıtıp kıran beni saatlerce ağlatan ve bunların yanında kendini değilde beni sorunlu ilan eden ve ayrılalım böyle gidecekse diyen bir eşle karşı karşıyayım...
6 aylık hamileliğimden beri ağlıyorumve çok perişanım
rabbime sığınıyorum
ben artık hayatıma başka biri girmeden bu kaostan kurtulamayacağımı anladım.yerine birini koymam lazım yoksa kafamda böyle onunla yaşamaya devam edicem.aşk değil ama umarım saygı duyan iyi biri çıkar karşıma çünkü bence insan bir defa aşık olabilir,onu da kullandım gitti.aklı başında,saygı duyan sahip çıkmayı biren birini nasip etsin rabbim.
ASKta GURUR OLMAZ,OLAMAZ.Illaki bizim istedigimiz kelimeleri,cumleleri kurmasini bekleme.Bir ihtiyacin varmi?(SANA deger veriyorum demektir)Ruyasini anlatmasi(Akli seninle mesgul,geceleri uyuyunca bile seninle demektir)Uyuyormusun(Senin icin ben ne kadar muhimim,kafayi vurup yattin mi yoksa evliligimiz icin sorularla mesgul,uyku tutmadimi demektir.Kisacasi Seninle tekrar evlenmek istiyorum demis.Birbirinizi seviyorsunuz.bebegine deger vermesi aslinda sana deger vermesidir.Seni sevdigin bir yere yemege cikarmasi seni muhimsediginin gostergesidir.Sana soru sorarsa dolayli yollarla Senin bir ihtiyacin var MI?de tesekkur et.Hayat Cok KISA.Hersey tamir edilir yeter ki iste.Karsidan bekleme .Kendin icin bir seyler YapBen henüz boşanmadım, ama davamızı açtık. Şu an ben ailemle kalıyorum, gündüzleri o hiç aklımda değil unuttum diyorum ama geceleri çok kötü oluyorum, hiç uyuyamıyorum. Onu özlemiyorum belki ama yanımda bana değer veren biri olmasını özlüyorum sadece o yüzden ağlıyorum her gece. Daha 1 ay oldu ayrılalı bu arada hiç görüşmedik, geçen hafta aradı açmadım tekrar aradı, dedi ki beni merak etmiş bir isteğim var mıymış. Soğuk davrandım. Tam kendime gelirken tekrar allak bullak etti beni araması. Sonra dün aradı, yine açmadım, baktım gece yarısı uyuyor musun diye mesaj atmış. Sonra bugün aradı, saçmaladı resmen, huzursuzmuş son günlerde ama nedenini bilmiyormuş, o yüzden aramak istemiş, kötü bir rüya görmüş ama hatırlamıyormuş böyle garip garip konuşup telefonu kapattı. Ama barışmaya yönelik bir şey söylediği yok. Ağzımı mı arıyor anlamadım. Ne yapmaya çalışıyor bir bilsem. Ama bir gün barışmak istese de asla olmaz çünkü bana çok yanlış hareketleri oldu ve aileme kabullendiremem artık onu. Çok çaresizim çok.
Ben henüz boşanmadım, ama davamızı açtık. Şu an ben ailemle kalıyorum, gündüzleri o hiç aklımda değil unuttum diyorum ama geceleri çok kötü oluyorum, hiç uyuyamıyorum. Onu özlemiyorum belki ama yanımda bana değer veren biri olmasını özlüyorum sadece o yüzden ağlıyorum her gece. Daha 1 ay oldu ayrılalı bu arada hiç görüşmedik, geçen hafta aradı açmadım tekrar aradı, dedi ki beni merak etmiş bir isteğim var mıymış. Soğuk davrandım. Tam kendime gelirken tekrar allak bullak etti beni araması. Sonra dün aradı, yine açmadım, baktım gece yarısı uyuyor musun diye mesaj atmış. Sonra bugün aradı, saçmaladı resmen, huzursuzmuş son günlerde ama nedenini bilmiyormuş, o yüzden aramak istemiş, kötü bir rüya görmüş ama hatırlamıyormuş böyle garip garip konuşup telefonu kapattı. Ama barışmaya yönelik bir şey söylediği yok. Ağzımı mı arıyor anlamadım. Ne yapmaya çalışıyor bir bilsem. Ama bir gün barışmak istese de asla olmaz çünkü bana çok yanlış hareketleri oldu ve aileme kabullendiremem artık onu. Çok çaresizim çok.
ben onun umrunda bile deilim fcbkk ta tanıdık tanımadık bi sürü kız eklemiş onlarla ilgileniyo duvarı falan açık ben de kendi kendime acı çekiyorum
onlar bizi sevmemişler sevselerdi bu halde olmazdık inşallah bizi gerçekten seven insan çıkar karşımıza, bazen de düşünüyorum bu da seviyodu gözlerinin içi gülüyodu bana bakarken büyük bi aşkla bakıyodu ama kısa sürede bu bakışlar nefrete dönüştü annesi sayesinde nefretle baktı bana,yaa sizce gerçekten sevgi aşk var mı?ben olduğuna inanmak istiyorum ama...