Çevrendekiler bunlar mı?
Teşekkür ederim umarim öyle insanlar cikmaz karsimaHazir bosanmisken, cevreni de degistir. Bahar temizlik gibi olur. Tabi evlenirsin
Ay saçmalamasınlar ya . Çevrendeki kişiler cahil cühelaymış. Farklı şehirde yaşamışsınız, evlilik hayatı olmamış bile. Ki evlenmiş aynı evde yaşamak olsaydın da yine aynı şekilde normal doğal bir durum bu. Bana göre bekar ve hiç evlenmemiş birisin. Millet 2-3 kez evleniyor, evlenmek gibi boşanmak da bir haktır. Çok var öyle yeniden evlenen. Sen şimdi bunları düşünüp üzülme ama o lafı söyleyen kişiyi hayatından def et benceMerhaba. Ben yeni boşandım. Nişanlımla farkli sehirlerdeydik, tayin girmek için nikah yaptik, o süreçte ayrıldık ve bosandim.. simdi evlenip ayrilmis gibi oldum. Cevrem artık sen biriyle yeniden evlenmek istesen de onun ailesi seni istemez diyor. Haklılar mı
Çevrendeki insanlar boş insanlar öncelikle onu söylemek isterim. Evlenmek kadar bosanmakta normaldir ki senin yaşadığın evlilik tam olarak bir evlilik bile değil. Önemli olan hayatında seni seven değer veren saygı gösteren biri olması. Eğer öyle biriyle tanışırsan zaten senin geçmişini yargılamaz. Umarım çok mutlu olursun. Mutlu olmanın ilk adımı da böyle boş konuşanları umursamamakMerhaba. Ben yeni boşandım. Nişanlımla farkli sehirlerdeydik, tayin girmek için nikah yaptik, o süreçte ayrıldık ve bosandim.. simdi evlenip ayrilmis gibi oldum. Cevrem artık sen biriyle yeniden evlenmek istesen de onun ailesi seni istemez diyor. Haklılar mı
Nikah iptali diye bir durum vardi o olmadi miMerhaba. Ben yeni boşandım. Nişanlımla farkli sehirlerdeydik, tayin girmek için nikah yaptik, o süreçte ayrıldık ve bosandim.. simdi evlenip ayrilmis gibi oldum. Cevrem artık sen biriyle yeniden evlenmek istesen de onun ailesi seni istemez diyor. Haklılar mı
Ne alaka ya hu ! Kimsenin böyle konuşmasına izin vermeyin. Ben onları ister miyim acaba de sustur.Merhaba. Ben yeni boşandım. Nişanlımla farkli sehirlerdeydik, tayin girmek için nikah yaptik, o süreçte ayrıldık ve bosandim.. simdi evlenip ayrilmis gibi oldum. Cevrem artık sen biriyle yeniden evlenmek istesen de onun ailesi seni istemez diyor. Haklılar mı
Sen boşver onları konuşsunlar dursunlar.Merhaba. Ben yeni boşandım. Nişanlımla farkli sehirlerdeydik, tayin girmek için nikah yaptik, o süreçte ayrıldık ve bosandim.. simdi evlenip ayrilmis gibi oldum. Cevrem artık sen biriyle yeniden evlenmek istesen de onun ailesi seni istemez diyor. Haklılar mı
Yanlız şu da var 1yılı dolmayan evlılerde talep edebılırsın evlenmemıs gıbı görunuyor devlette bunu da soylemek istedım milletı de boşver ölünce senın yerıne hesap vermıcekler herkez kendı işine ve seni seven adam olduğunda bunu sorun yapacak gercek seven bunları takmaz sorgulamaz gercek evlılık de olmamıs sadece resmıyette olmus emın ol sorun olacak durum degıl insanlar her zaman öyle sen cok mutlu olsanda cekemezler kibir öfke saygı artık bitmıs sen ne diye takıcan herkez dönsün iğneyi önce kendine batırsın bosver önemlı olan sensinMerhaba. Ben yeni boşandım. Nişanlımla farkli sehirlerdeydik, tayin girmek için nikah yaptik, o süreçte ayrıldık ve bosandim.. simdi evlenip ayrilmis gibi oldum. Cevrem artık sen biriyle yeniden evlenmek istesen de onun ailesi seni istemez diyor. Haklılar mı
Ulan daha yeni boşanmissin kimmiş bunu diyen çevre? Yahu senin neden sana bu lafları edebilen bir cebren var ?Sen suan hemen sana bu lafları eden çevreni uzaklaştır kendinden ailenden birisi bile olsa seni bu sekilde üzmeye hakkı yok ayrıca kusura bakmasın kimse ne olduğu belli olmayan bir durum yok ortada nikah olmuş boşanma olmuş hersey kuralına uygun bir insanın boşandı diye bir daha mutlu olmaya hakkı yok muMerhaba. Ben yeni boşandım. Nişanlımla farkli sehirlerdeydik, tayin girmek için nikah yaptik, o süreçte ayrıldık ve bosandim.. simdi evlenip ayrilmis gibi oldum. Cevrem artık sen biriyle yeniden evlenmek istesen de onun ailesi seni istemez diyor. Haklılar mı
Tayin için neden evlenilmez acaba halkımızı aydınlatır mısınız rica etsemMeselelere nereden bakıldığı önemli . Birincisi evlenip ayrılmak bence önemsiz amanda yaptım sonra da ayrıldım gibi birşey değil . Bu seks yapmıştir kesinden bahsetmiyorum bu arada ama bu kadar ciddiyetsiz bir olay değil . Evet kadın veya erkek boşanmış biriyse ya neden boşanmış ne olmuşta ayrılmış ben bunu sorgularım. Kardeşim yeni nisanlandi mesela adam evlenmis ayrılmış olsa merak ederim sebep ne doğru mu söylüyor ?
Bunu neden söylüyorum biliyor musunuz tayin için evlenilmez. Bundan sonra bir karar alirken bu karar mantıklı mı diye düşünün . Hiç buradaki kadınlar gibi bakamayacagim ben çünkü realist değil . Büyük kararlar alırken kendinizi garantiye alın. Emin olmadan bir şeyler yapmayın .
Çünkü göstermelik evlenme olunca ve ayrılınca kadinlar zararlı çıkıyor geneldeTayin için neden evlenilmez acaba halkımızı aydınlatır mısınız rica etsem
Sevip nikah yaptim göstermelik değildiÇünkü göstermelik evlenme olunca ve ayrılınca kadinlar zararlı çıkıyor genelde
Hazır elin deymişken leş çevreni de boşa.Bu ne sığ dar kafalar ???! Millet yeminle kafayı bozmuş,beyin çakıl tanesi kadar oturmuş birde fikir veriyorlar.....Merhaba. Ben yeni boşandım. Nişanlımla farkli sehirlerdeydik, tayin girmek için nikah yaptik, o süreçte ayrıldık ve bosandim.. simdi evlenip ayrilmis gibi oldum. Cevrem artık sen biriyle yeniden evlenmek istesen de onun ailesi seni istemez diyor. Haklılar mı
Aydınlatırim tabi ki aynı evde yaşamaya karar verdiğiniz insanla bir evlilik yapılır . Çünkü böyle bir durumda evlenmiş boşanmış sayılırsınız . Insanlar neden evlenir devlet ve topluluk önünde eş olduğunu herkese duyurmak için değil mi? Önemli birşey yani bağlayıcılığı var. Evlenmeyi sadece sekse bağlamak garip olan . Zaten evlenmişsin konu sahibi bir yankı duyuyor . Kendisi bu konuyu takmasa ya evlendiği sevdiği adamla seks yapardı ya da ona bu söylenenleri takmazdi .Tayin için neden evlenilmez acaba halkımızı aydınlatır mısınız rica etsem