Boşanma sonrası karışık duygular

Ayseeeonerr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
80
-49
Eşimle bir ay önce boşandık ayrı kalalı bir ayı geçti ama ilk başlarda sandığım kadar kötü değildim baya çirkinleştik ailem de çok karşı çıktı. Ama bu ara bi boşluk Özlem duygusu ağır basıyor ne yapacağımı bilmiyorum daha önce boşanan var mı lütfen konuşup dertleşmek istiyorum

Eşimle bir ay önce boşandık ayrı kalalı bir ayı geçti ama ilk başlarda sandığım kadar kötü değildim baya çirkinleştik ailem de çok karşı çıktı. Ama bu ara bi boşluk Özlem duygusu ağır basıyor ne yapacağımı bilmiyorum daha önce boşanan var mı lütfen konuşup dertleşmek istiyorum
Boşanma kararı almak öyle kolay değildir mutlaka sebepleriniz vardır . Ozlediğiniz şey gercekten eski eşiniz mi emin olmanız lazım .şuan onun fikrinin ne olabileceğini en iyi siz bilirsinz. Bir araya gelseniz tekrar neler yaşanacak az çok bilebilirsiniz.Evlilik boyunca kötü günler mi iyi günler mi ağır basıyor bunu tartın kafanızda yanlış bir adım atmayın .

Yani kafam o kadar karmakarışık ki inanın neyi özlediğimi bile bilmiyorum

Yani evde bi ses nefes olması küste olsak onun yan oda da olduğunu bilmek bile iyi hissettiriyordu belki de yalnız kalmak istemiyorum kavga da etsek aynı evin içindeydik. Şimdi tamamen yok olduğunu bilmek umudun olmaması yani şiddet vardı yalan vardı bi tere giderdik kavga etmeden ağlamadan eve dönmezdim çok toksikti bi gün çok iyi davransa bi gün iyi olsak üç gün kötüydük ve bunun sebebi ona olan tavırlarım olarak gösteriyordu şimdi diyorum keşke böyle olmasaydı keşke sihirli bi değnek olsaydı hayatımızda ve her şeyi düzeltebilseydi. Anlaşamadık vesselam yani düzelir miydi nasıl olurdu hiç bilmiyorum sonra inancım ağır basıyor diyorum ki Allah’ın bi bildiği vardır belki benim göremediğim başka şeyler vardı mahkemeye giderken bile sürekli rabbi yessir okudum çok dua ettim Allahım nolur düzelecekse düzelsin bu kadar çirkinleşildi ama burdan da dönülecekse düzelecekse bitmesin diye ama bitecekse de bitsin diye bi an bitti işte sanki benim göremediğim bi sır perdesi bişey vardı her şey o kadar birbiriyle örüntülü ve birbiriyle bağlantılı ki

Merhaba , bende aynı durumdayım 12 yıllık evliyim . Şimdi boşanmak istiyor şimdilik aynı evde iki yabancı gibiyiz . Ben biraz kırıcıyım , blok sinirlenmelerim oluyordu zor süreçlerden geçtik . Kızımızın dersleri etkilenmesin diye sömestr tatilini beklicez. AMa çok üzülüyorum , derdiğin gibi keşke sihirli bir değnek olsa ve herseyi düzeltse. Bence zaman tanı kendine , sabret biraz , 1 ay kısa bir zaman onunla yaptıgın herseyi onsuz yap , onsuz olmaya alış onu ta aşk evli evet ama birde alışma süreci vardı. Yanı evde kalıyorsan evi imkanın varsa evi değiştir. Ben iş aRıyorum , çocukların sorunlarını tek başıma çözmeye çalışıyorum , öyle işte . Çok zormuş , Hakkımızda hayırlısı olsun

benim en yakın arkadaşım boşandı. boşanınca mahkemeden hemen sonra neyaptım ben diye sürekli ağladı. üç dört ay nerdeyse her gün onun özlemini pişmanlığını dinledim. en yakın arkadaşım ama yine de hergün arayıp ağlayınca beni de etkilemeye başlamıştı. sonunda 4-5 ay geçmiştir yavaş yavaş iyi olmaya başladı. şuan iyiki boşandım çok boğulmuştum diyor. bence zaman gerekiyor. derler ya zaman en iyi ilaç diye.

Yani evde bi ses nefes olması küste olsak onun yan oda da olduğunu bilmek bile iyi hissettiriyordu belki de yalnız kalmak istemiyorum kavga da etsek aynı evin içindeydik. Şimdi tamamen yok olduğunu bilmek umudun olmaması yani şiddet vardı yalan vardı bi tere giderdik kavga etmeden ağlamadan eve dönmezdim çok toksikti bi gün çok iyi davransa bi gün iyi olsak üç gün kötüydük ve bunun sebebi ona olan tavırlarım olarak gösteriyordu şimdi diyorum keşke böyle olmasaydı keşke sihirli bi değnek olsaydı hayatımızda ve her şeyi düzeltebilseydi. Anlaşamadık vesselam yani düzelir miydi nasıl olurdu hiç bilmiyorum sonra inancım ağır basıyor diyorum ki Allah’ın bi bildiği vardır belki benim göremediğim başka şeyler vardı mahkemeye giderken bile sürekli rabbi yessir okudum çok dua ettim Allahım nolur düzelecekse düzelsin bu kadar çirkinleşildi ama burdan da dönülecekse düzelecekse bitmesin diye ama bitecekse de bitsin diye bi an bitti işte sanki benim göremediğim bi sır perdesi bişey vardı her şey o kadar birbiriyle örüntülü ve birbiriyle bağlantılı ki
Şu andaki düşünceleriniz neler? Hissiyatlarınız neler?

X