Bu sorunun cevabını sanırım haftaya kısmen yaşayacağımHerkese merhaba, daha önce de bir konu açmıştım. Kötü şeyler yaşadım eski eşimle veve birkaç gün önce boşandık. Yaklaşık bir aydık ayrıyız. Bu süreçte görüştüğümüz arkadaşları ve onların eşleri vardı. (Eşim sayesinde tanıştım hepsi ile).
Şimdi onlara olan biten ne vars kendi bakış açısı ile haklı gibi anlatmış. Kızlardan iki tanesi boşanma olayını duyunca biz seni onun sayesinde tanıdık ama arkdaşımızsın dedi iletişimim var fakat üçüncü hiç aramadı. Bugün kızlardan daha önce arayan bir tanesi ile görüştüm az çok yaşadıklarımı biliyordu, o ortamda saçma sapan konuştuğunu yalan yanlış şeyler anlattığını söyledi.çok moralim bozuldu. Ve aynı zamanda kendini çok hızlı toplamış, kafa dağıtma moduna girmiş bizim evliliğimize aileler çok karıştı yoksa böyle olmaz barışırdık diyormuş (sabah akşam babannesini arar ve aramızda geçen herşeyi anlatır ondan akıl alır kötü davranırdı) bu arad bana da saçma bir şey sormak için mesaj atmış 20 gün önce. Ben cevap vermedim. Boşanma davasındannbir kaç gün önce görüntülü aradı açmadım bir şey de yazmadı bende yazmadım. Bugünde yine cevabını bildiği bir soRu sormuş fatura ile ilgili. Yine davadan bir kaç gün önce en yakın arkadaşımın hesabı açıktı onun hikayesine bakmış.
Ne hissediyor napıyor anlamadım. Arkadaşlarına bu şekilde konuşmasına da çok sinirlendim. Boşanan arkadaşlarım sizin nedir deneyimleriniz. Aslımda umursamamam lazım bana çok kötü şeyler yaşattı kötü sözler söyledi ama yine de üzülüyorum başıma gelenlere. Onunla iyi olan anılar aklıma geliyor
Haftaya mı boşanıyorsunuz? Kimisi boşandıktan sonra çok iyiyim diyor kimisi çok kötü olayın tazeliğinden anlaşılmıyor sanırımBu sorunun cevabını sanırım haftaya kısmen yaşayacağım
Saygılı boşanan erkek çok azdır yada yoktur.Herkese merhaba, daha önce de bir konu açmıştım. Kötü şeyler yaşadım eski eşimle veve birkaç gün önce boşandık. Yaklaşık bir aydık ayrıyız. Bu süreçte görüştüğümüz arkadaşları ve onların eşleri vardı. (Eşim sayesinde tanıştım hepsi ile).
Şimdi onlara olan biten ne vars kendi bakış açısı ile haklı gibi anlatmış. Kızlardan iki tanesi boşanma olayını duyunca biz seni onun sayesinde tanıdık ama arkdaşımızsın dedi iletişimim var fakat üçüncü hiç aramadı. Bugün kızlardan daha önce arayan bir tanesi ile görüştüm az çok yaşadıklarımı biliyordu, o ortamda saçma sapan konuştuğunu yalan yanlış şeyler anlattığını söyledi.çok moralim bozuldu. Ve aynı zamanda kendini çok hızlı toplamış, kafa dağıtma moduna girmiş bizim evliliğimize aileler çok karıştı yoksa böyle olmaz barışırdık diyormuş (sabah akşam babannesini arar ve aramızda geçen herşeyi anlatır ondan akıl alır kötü davranırdı) bu arad bana da saçma bir şey sormak için mesaj atmış 20 gün önce. Ben cevap vermedim. Boşanma davasındannbir kaç gün önce görüntülü aradı açmadım bir şey de yazmadı bende yazmadım. Bugünde yine cevabını bildiği bir soRu sormuş fatura ile ilgili. Yine davadan bir kaç gün önce en yakın arkadaşımın hesabı açıktı onun hikayesine bakmış.
Ne hissediyor napıyor anlamadım. Arkadaşlarına bu şekilde konuşmasına da çok sinirlendim. Boşanan arkadaşlarım sizin nedir deneyimleriniz. Aslımda umursamamam lazım bana çok kötü şeyler yaşattı kötü sözler söyledi ama yine de üzülüyorum başıma gelenlere. Onunla iyi olan anılar aklıma geliyor
Üçüncü aramayan kişinin kocası, beni suçlu buluyormuş hatta Bugün arayan arkadaşım beni koruyunca ona tavır almış öyle anlattı. Aslında kızları seviyorum bana bir zararları olmadı taraf olmuş gibi değiller ama. Yine de orada yargısız infaz olması kanıma dokundu. Ve onca haksızlığa uğramışkenSaygılı boşanan erkek çok azdır yada yoktur.
Nefes aldıkları için şükretmemiz gerektiğini bir anlasak ahh ama nerde şaka şaka.
Görüşmesin arkadaşları çok mu bulunmaz kişilermiş,taraf olacaklarını düşünüyorsanız görüşmeyi kesin
Boşanan çoğu erkek pişman oluyor iletişim kurmaya çalışıyor bir süre sonraKendini toparlasaydı hala iletişime geçmeye çalışamazdı. Kuyruğu dik tutma çabaları. Ama şunu söyliyeyim boşanan biri olarak. Aradan biraz süre geçince ne kadar doğru bir karar verdiğinizi anlıyorsunuz. Hele bir de karşınıza güzel kalpli bir insan çıkarsa esamesi bile okunmuyor. Tecrübeyle sabit.
Evet bende hala niye saçma bir şeyle ilgili mesaj attığını anlayamadım ki boşanmada hiç yüzüne bile bakmadım hiç konuşmadık daha önceki mesajlarına cevap dahi vermedim. Aslında doğru bir karar verdiğimi biliyorum ama üzülüyorum işte. Ne hayallerle evlendim, bebeğim olacaktı karnımda öldü. Haketmedim diyorum. Umarım bundan sonrası güzel olurKendini toparlasaydı hala iletişime geçmeye çalışamazdı. Kuyruğu dik tutma çabaları. Ama şunu söyliyeyim boşanan biri olarak. Aradan biraz süre geçince ne kadar doğru bir karar verdiğinizi anlıyorsunuz. Hele bir de karşınıza güzel kalpli bir insan çıkarsa esamesi bile okunmuyor. Tecrübeyle sabit.
2017 yılında boşandım tam 1,5 yıl sonra onunlayken arkadaş olduğum ama sonra yollarımızın ayrıldığı arkadaşımın eşine ulaşmış. Arkadaşım haber verdi bana dikkat et seni soruyor diye ama zaten Instagram’dan stalkladığına %100 emindim çünkü evlenmeden önce 3 yıl peşimden koşarken her an stalkladığını itiraf etmişti. Hatta sapıklık derecesindeydi. Bir kaç kere (ben onu reddettiğim zamanlar) olduğum yerlerde arabamın fotoğrafını falan atmıştı bana. Neyse işte arkadaşımın eşinden yeni numaramı istemiş o da vermemiş. O olaydan 1 ay sonra bana mail attı. “Eğer hayatında biri yoksa seninle görüşmek istiyorum” diye. Tabii ben o zaman evliydim. Eşim de bütün herşeyi eziyetlerini vs biliyordu. Maili de söyledim. Gizli saklı sevemem. Hiç cevap yazmadım. Direk boşanma avukatımı arayıp kendisinin babasını arattırdım. Babasından çok korkardı. Bir daha da cesaret edemedi ulaşmaya. Çok şükür. Ama inanın o mail bana inanılmaz bir mutluluk verdi. Ben tek bir kelime dahi etmeden ayrılmıştım. İçimde kalan herşeyi bana attığı o maille çöpe atmış gibi hissettim.Boşanan çoğu erkek pişman oluyor iletişim kurmaya çalışıyor bir süre sonra
Sizde de oldu mı bu
Evet bende hala niye saçma bir şeyle ilgili mesaj attığını anlayamadım ki boşanmada hiç yüzüne bile bakmadım hiç konuşmadık daha önceki mesajlarına cevap dahi vermedim. Aslında doğru bir karar verdiğimi biliyorum ama üzülüyorum işte. Ne hayallerle evlendim, bebeğim olacaktı karnımda öldü. Haketmedim diyorum. Umarım bundan sonrası güzel olur
Yani ne bileyim. Onca konuda haksızlığa uğradım ağzımı açmadım sırf kurtulayım diye. Haksızlık canımı acıtan sanırım. İlahi adalet tecelli etsin de göreyim istiyorum vallahi.Aman canım istediğini anlatsın sen niye takıyorsun. Gerçekleri sen biliyorsun yeter. Erkeklerin büyük çoğunluğu ayrılınca tabiki kötüler. Böyle egolarini tatmin edip ben haklıydıma getirirler. Aldatsalar bile onun yüzünden derler kadınlık yapmadı diye. O yüzden hiiiic takma hatta arkadaşlarıda ona hak veriyorlarsa bence onlarla da iletişimi kopar. Hem aklina gelmez daha kolay atlatırsın. Hatta numaranida değiş. Ben öyle yapmıştım ilk önce ulaşamamıştı sende o şekilde baslayabilirsin
Umut oldunuz bana da. Darısı başıma inşallah. Umarım daha mutlu günleriniz olurBen de tek bir kelime dahi etmeden boşandım. O sıra boşanan bir arkadaşım bana demişti ki; “Davaya en güzel halinle mutlu bir gülümsemeyle git. Seni en son nasıl gördüyse öyle hatırlayacak.” demişti. Ben de öyle gittim. Zaten çok mutluydum bittiği için, kocaman bir gülümsemeyle gittim. Boşanma kararı çıkınca mahkeme kapısında babama ve avukata sarıldım mutluluktan. Hepsini gördü. Ve eminim hala atlatamadı. Evlenmedi 5 yıldır hala bekarmış. Onunla hayal edip yapamadığım, onunlayken yaptığım ama bana acı veren ne varsa şuan ki eşimle dibine kadar mutlu şekilde yapıyorum. İşte Allah bizi böyle kurtarıyor kötülüklerden. O sebeple assla üzülmeyin. İnanın daha iyisi gelecek. Dua edin bol bol.
Size kendimi çok yakın hissettim bende tek kelime dahi etmedim, uzamasın konu hemen kapansın kurtulayım diye. Ve ne gariptir ki eski eşte babasından çok korkuyor.. Boşandıktan sonra sizde karmaşık duygular yaşadınız mı ve ne kadar süre sonra evlendiniz ? Sanki bir daha hiç iyi insanlarla karşılaşmayacak gibi..2017 yılında boşandım tam 1,5 yıl sonra onunlayken arkadaş olduğum ama sonra yollarımızın ayrıldığı arkadaşımın eşine ulaşmış. Arkadaşım haber verdi bana dikkat et seni soruyor diye ama zaten Instagram’dan stalkladığına %100 emindim çünkü evlenmeden önce 3 yıl peşimden koşarken her an stalkladığını itiraf etmişti. Hatta sapıklık derecesindeydi. Bir kaç kere (ben onu reddettiğim zamanlar) olduğum yerlerde arabamın fotoğrafını falan atmıştı bana. Neyse işte arkadaşımın eşinden yeni numaramı istemiş o da vermemiş. O olaydan 1 ay sonra bana mail attı. “Eğer hayatında biri yoksa seninle görüşmek istiyorum” diye. Tabii ben o zaman evliydim. Eşim de bütün herşeyi eziyetlerini vs biliyordu. Maili de söyledim. Gizli saklı sevemem. Hiç cevap yazmadım. Direk boşanma avukatımı arayıp kendisinin babasını arattırdım. Babasından çok korkardı. Bir daha da cesaret edemedi ulaşmaya. Çok şükür. Ama inanın o mail bana inanılmaz bir mutluluk verdi. Ben tek bir kelime dahi etmeden ayrılmıştım. İçimde kalan herşeyi bana attığı o maille çöpe atmış gibi hissettim.
Bende derin bir oh çektim karşısında ve hiç göz göze gelmedim. Ne kadar süre sonra evlendiniz ? Ben evlenmeden önce eski eşle tanışmadan önce hep düşünürdüm evlenip boşanmış birini sevsem evlenmem aklıma takılır diye ama şimdi bakıyorum insan basına gelmeyince anlayamıyor ben psikolojik sıkıntıları olan biri ile evlenmişim anlayamadan. İleride Birini sevsem onun ailesi beni istemeyebilir diye korkuyorum çünkü bende boşanmadan önce bu konulara soğuk bakıyordum..Ben de tek bir kelime dahi etmeden boşandım. O sıra boşanan bir arkadaşım bana demişti ki; “Davaya en güzel halinle mutlu bir gülümsemeyle git. Seni en son nasıl gördüyse öyle hatırlayacak.” demişti. Ben de öyle gittim. Zaten çok mutluydum bittiği için, kocaman bir gülümsemeyle gittim. Boşanma kararı çıkınca mahkeme kapısında babama ve avukata sarıldım mutluluktan. Hepsini gördü. Ve eminim hala atlatamadı. Evlenmedi 5 yıldır hala bekarmış. Onunla hayal edip yapamadığım, onunlayken yaptığım ama bana acı veren ne varsa şuan ki eşimle dibine kadar mutlu şekilde yapıyorum. İşte Allah bizi böyle kurtarıyor kötülüklerden. O sebeple assla üzülmeyin. İnanın daha iyisi gelecek. Dua edin bol bol.
Bu arada aynı sizin gibi bir durum yaşadım bende. İster istemez anlatıyor ve anlatınca kendi haklılığımı kanıtlamak zorunda hissediyorum kendimi. En iyisi iletişimi koparmak gibi duruyorBende evliyken tüm arkadaşları ve eşleriyle tanışmıştım. Hep birlikte görüşüyorduk. Sadece bir tanesinin eşiyle eşler haricinde de görülmeye başladık samimi olmuştuk. Boşandıktan birkaç gün sonra ben aradım kadını boşandığımızı söyledim. Çok şaşırdı filan. Kızla her konuştuğumda eski eşle ilgili haberler veriyordu. Benim hakkımda kötü söylemler değil yani normal günlük haberler. Köye gitmiş zayıflamış falan filan. Ben iyi veya kötü hiçbir şey duymak istemediğimi söyledim bu kadına. Fakat olmadı yine de her onunla konuştuğumda ondan bir haber gelecek gerginliği yaşadığım için bana bir zararı olmasa da o kişiyle iletişimi kestim. Bir yerde karşılaşınca selamlaşıyorum ama muhabbet etmiyorum. Çünkü eski eşimden iyi veya kötü bir haber duymak beni olumsuz etkiliyor. Kendimi düşünerek onunla ortak olan herkesle iletişimi kopardım kısaca. Sana da tavsiye ederim..
Hepimizin daha güzel günleri olur inşallah. Bir gün buraya yazdıklarımızı okuyup gülümseyeceğiz. Buna eminim.Umut oldunuz bana da. Darısı başıma inşallah. Umarım daha mutlu günleriniz olur
Siz ben misiniz acabaaBende derin bir oh çektim karşısında ve hiç göz göze gelmedim. Ne kadar süre sonra evlendiniz ? Ben evlenmeden önce eski eşle tanışmadan önce hep düşünürdüm evlenip boşanmış birini sevsem evlenmem aklıma takılır diye ama şimdi bakıyorum insan basına gelmeyince anlayamıyor ben psikolojik sıkıntıları olan biri ile evlenmişim anlayamadan. İleride Birini sevsem onun ailesi beni istemeyebilir diye korkuyorum çünkü bende boşanmadan önce bu konulara soğuk bakıyordum..