- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
-
- Konu Sahibi dogadostupanda
Aldatamamk sddet göstermemek lütuf gbi bide anlatmış ya :) normal insansan yapmazsn tebrik mi bekliyomuş.?Ben sana bisey yapmadım, aldatmadim, siddet gostermedim, disaridaki erkeklere gore melegim dedi bana ahsha. Bende o yüzden cocugu istedigin zaman almana musaade ediyorum, manyak olsan cocugun suratini bile goremezdin dedim. Ki siddete meyilli birisi olsa kisisel iliskinin kisitlanmasi icin dava acardim. Boyle insanlar cocuguna bisey katamaz.
Inan ben artik onunla tartisamiyorum, ciddiye bile alamiyorum ya.
Onlar ailece benim mutsuz olacağıma inandi. "Annenle anlasamiyosun. Kucuk cocugunla bosanmis kadin mi olacaksin" demisti annesi bana. Ex kisiside "ayrildiktan sonrada mutlu olamayacak, iç huzuru yok" demisti. Bekledikleri gibi olmadi. Evet annemle anlaşamıyorum ama dibe cokup depresyona girmedim
Nispet yapıyor.Ve bence erkekler ayrılık sonrası acılarını kadınlar gibi hemen ertesi gün yaşamıyorlar.Daha henüz hiç pişmanlık yaşamadı eski eşiniz.
Ama sizinde bir yerde aranızda olan şeyi bitirmeniz lazım.Mesaja takılmanız mesela.Birinden ben ayrıldıysam ne yaparsa yapsın banane diye düşünürüm.Sizin mesaja gösterdiğiniz tepkiyi yanlış anlamış olabilir.Beni kıskanıyor,biriyle görmek istemiyor.Gerçekten umursamadığınızı görse onun için yıkım başlar sanki.
Daha önceki yorumları okumadım,daha önce benzer şeyler yazılmış olabilir.
Tekrar bir araya gelmeyi düşünmüyorsanız mesaj,görüntülü aramaya takılmamanız lazım.Ne demeye çalışıyor diye düşünmemeniz lazım.Sizi bu şekilde mesaj,görüntülü arama gibi durumlarda üzemeyeceğini,kafanızı karıştıramayacağını,çocuğunuzun babası olması haricinde umurunda olmadığınızı anlaması lazım.
Öfkenizin nedeni pazar günü planın bozulması mı,size güya yanlışlıkla gönderdiği mesaj mı?Aslinda yazmayacaktim, kendi icimde cok savas verdim. Ancak o kadar ofkelendim ki cocugu anneme birakip ilgilenmedim sonrada vicdan azabı cektim. Biz evleri ayirdiktan sonra hic konusmadik, ben icimi dokemedim, isyan edip kizamadim, hep icime attim. Tam herseyi sindirdigim anda olan şeyler agir geldi. Birde pazar gunu yaptigim plan onun gec haber vermesi sebebiyle bozuldu(cocugu alacagini ozellikle teyit etmistim). Ustuste geldi bazi seyler. Dogru davranmiyor olabilirim, kabul ediyorum. Musakkanin konusunu okudum ve dedim ki panda sen neden cildirmiyorsun
Aldatamamk sddet göstermemek lütuf gbi bide anlatmış ya :) normal insansan yapmazsn tebrik mi bekliyomuş.?
Sende karsılıgında hakettiğinden fazlasını verdin ona ayrılmış gbi mi cocugundan? Hayır keyifli valla müsait oldkca görüyor ne ala memleket.. üstüne atıp su işimi yapayım diyen bi kadın yol etrafta yada uykum var sen ilgilen sen yedir sen uyutta demiyosn..
Annesinede yuhlarr olsn zamanında özelini paylasmıssın öyle konusulmaz ama o anadanda öyle oğul cıkıyor işte..
Ya insan inadına girmez depresyona o laflardan sonra girceği varsada girmez .. az insan olsalar bu iş barsmayla biterdi ama sen anlattkca seni zerre haketmedikşerini görüyorm ailece sadece ex de değil
Ya ben cocuk olmadan yaptm ev değiştirme işini ve bosandgm halde agzıma geleni söyledim o gün helal olsun sana valla..Cocugumla beraber evim, duzenim degisti. Birsuru koli yaptim, yeniden yerlestirdim. Bikez olsun kimseye sitem edipte beni bu hallete düşürdü demedim. Ancak o magdur rolune büründü. Zaten hep en magdur odur. Su anda magdur olabilir
Bugun bana dediki para yetmiyor sanırım. Evet dedim. Yetişemiyorum eksiklerini ayni gun degil, bikac gun onceden soylersne para bulurum dedi. Nakit yollamasan da olur, ne lazimsa onu alabilirsin dedum. Yanlis anlama benim 10bin gelirim var sana 3bin veriyorum gibi dusunme, gercekten para sıkıntım var dedi. Ayrica cok yogunmus 2 ay ofise kitlesem araliksiz calisirmis. Hem para yok hem zaman yok sevgiliyle sadece mesajlasiyor sanırım
Biraz daha zaman gecince aslnda tam hissedeceksin kurtuldugunu bu hissettiğin ne kiBen onlarin torunuyla evden ayrildim. Usulen bile olsa kizim bir ihtiyacin var mi demesini beklerken beni instagramdan engellemis kadin
Babaannem aramizda kultur farkinin oldugunu soylemisti. Ben bu kadarını tahmin edemedim. Kaynanama kızamıyorum aslinda. Cunku berbat bi hayati var. Tavsiyeleri faydali olsa kendi hayatini kurtarirdi.
Kurtulmus givi hissediyorum kendimi
Öfkenizin nedeni pazar günü planın bozulması mı,size güya yanlışlıkla gönderdiği mesaj mı?
Bağırıp çağırmak bence etkili bir tepki değil.Çocuğu göndermemek tepki değil çocuğunuza ceza.En iyi tepki tepkisizliktir.Hepsi etkili ancak oranlari degisik diyeyim. Mesaj beni demoralize etmişti ama hic ona caktirmadim. "Yanlis kisiye attin" dedim. Mesajın ertesi gunu cocugu alsaydi arkadaslarimla vakit gecirecektim. Arkadaslarim evlendikten sonra çok uzağa tasindi ve sık gorusemiyoruz. Cok ozlemistim onlari. En sonda görüntülü arama meselesi ipleri kopardı.
Cevrenin cok etkisi var. Herkes bana ben olsam cocugu o kadar yollamam, ben olsam bagirir cagiririm, niye bu kadar sakinsin, bir dunya sey soyluyor. Ben hassas davrandigim icin saygisizliga ugruyorum, tepkimi gostermeliyim diye düşündüm
Ya ben cocuk olmadan yaptm ev değiştirme işini ve bosandgm halde agzıma geleni söyledim o gün helal olsun sana valla..
Valla aç kalsn gerekirse ama okdrınıda yapsın bi zahmet cocugu için
Yok hayali sevgili yapmıs o belli
Biraz daha zaman gecince aslnda tam hissedeceksin kurtuldugunu bu hissettiğin ne ki
Bizde bi laf var el olsa yaparsın diye bunlarda ne gamsızmış arkadas
Becerebilse 1 hafta verde baksın bakalım mama nasıl azaltılıyormuş görelim dicemde işte diyemiyorum yapmazsında..Oturdum ona hesabini yaptim zaten. Bir kutu mama 670 tl, ayda iki kez iciyor. Bezi, kremi, mutfagi vs birsuru sey var. Bana diyor ki mamayi azalt. Cocuk yiyor, vermeyince agliyor. Bende çabalıyorum. Gece 5 kez biberon iciyordu(maalesef ev taşıdıktan sonra basladi, gece beslenmesini kesmistik). Anca 3 e dusurenildim. Uzaktan isime karisiyor kaynana rolü ile.
Ne halleri varsa gorsunler. Mentalite olarak benim seviyemin cok cok altindalar. Oglum bu kizi evden kovdu, bu kiz ofisindeki esyalsri yinede ona birakti diye mahcup bile olmadilar.
Bağırıp çağırmak bence etkili bir tepki değil.Çocuğu göndermemek tepki değil çocuğunuza ceza.En iyi tepki tepkisizliktir.
Ama planınızı bozduğu,arkadaşlarınızla görüşemediğiniz zaman istediğiniz tepkinizi gösterebilirdiniz.Küçük bir musakkaolabilirdiniz.Arkadaşlarla buluşma rutinimi bozdun diye. Umarım demek istediğimi anlatabildim.
Mesajdan sonra yanlış kişiye attınız yazmasaydınız,konuyu hiç açmasaydınız,acaba görmedi mi,niye bir şey yazmadı diye düşünürdü.Bu arada ben mesajı olta atmak gibi algıladım.
Yapsın.Sizin gerçekten umursamadığınızı anladığı zaman bir süre sonra bıkardı.Aslinda plan konusunda tepki verdim ama geç verdim, hata ettim. Bana birgun onceden haber ver, disarida bulusacagim kisinin iş durumuna gore plan yapiyorum dedim. Bazen gercekten dogru davranmıyorum. Bunuda uykuszluguma bagliyorum. Kizim 6 diş birden cikariyor, 4 cikti 2 kaldi. Huysuz, gece uyaniyor, gunduzde yoruluyorum. Yinede su zamana kadar haddinden fazla hassas davrandim ona karsi. Kendi hakkimi yiyemem
O zaman dikkat cekmek icin daha fazlasini yapmaz miydi?
Becerebilse 1 hafta verde baksın bakalım mama nasıl azaltılıyormuş görelim dicemde işte diyemiyorum yapmazsında..
öyleleri sadece varsa olumsuzu görür ki böyle durumlarda.. sen yok yere yuvanı yıktın gözüyle bakan tipler işte..
Yapsın.Sizin gerçekten umursamadığınızı anladığı zaman bir süre sonra bıkardı.
Ya cocuk kötüde olsa görmezdi ki kendi babaannemden biliyorm bunu baöbaska bi boyutta kafaları..Kendi bakmaz, ablasina baktirir :)
Aynen oyle dusunuyorlar. Kendi kocalari o kadar kotu ki cocuklarini melek olarak görüyorlar
Bence sağlıklı değil.Kıskandırmaya çalışması,mesaj,görüntülü aramadaki kahkaha çok amatörce geldi.Sevgilisi olsa bile ki ben inanmıyorum olsada gel geç bir ilişki.Sinirlerim bozuluyor amabirde gercekten sevgilisinin var oldugunu dusunerek tepki gosterdim. Beni yemledigine inanmak istemedim. Hala daha inanmak istemiyorum. Boyle bisey yapmasi saglikli olmadigini gösterir
Ya cocuk kötüde olsa görmezdi ki kendi babaannemden biliyorm bunu baöbaska bi boyutta kafaları..
Vay arkadas biride demiyomu az burnu sürtsün büyük konusmayayımda benm kardesim olsa aklı basına gelsin diye hcbi konuda yardm etmezdm böyle bi durumda.. eli ayagı tutuyor der kadının halinden anlasn azck diye üstüne iskence bile yapardım yanında konusup dırdır ederek:)
Bence sağlıklı değil.Kıskandırmaya çalışması,mesaj,görüntülü aramadaki kahkaha çok amatörce geldi.Sevgilisi olsa bile ki ben inanmıyorum olsada gel geç bir ilişki.
Hadi diyelim ilişkisi var.Yara bandı başka bir şey değil.
Bazı insanlar böyle kıskandırmaya çalışır ya karşısındakini,bu bana çok itici geliyor.Kıskanıp kollarına koşacağımı düşününmesi beni daha çok ızaklaştırırdı kendinden.
Alfasını yesinler.Sanki ol deyince olunacak bşr şey mi?İçinde olmayınca zor.Mesela musoya hiç bir alfa erkek sökmezdi.Ben gama ve sigma seviyorum.Hah siz benim kafadasiniz. Benimle gelip konuşabilir, icinde kalan bisey varsa usulunce soyleyebilir. Yargilamam, oh olsun demem, hakettin demem. Boyle seyleri gorunce bende uzaklasiyorum.
İnstagramdan nasil alfa erkek olunur sayfaları takip etmeye baslamis. Belki bisey deniyordur