Boşanma sonrası cocukla iliski

normal insanin tepkisi bile bi baska oluyor muhtemelen sende adam yorulmasin diye maasini cekip eline verirsinz kaos cikmaz Masallah diyeyim size, Allah ayirmasin
Benim kayınvalidem de kayınpederin maaş kartını almış.Eşime normali bu gibi geliyor.Biraz da erkek çocukları babaları annelerine nasıl davranıyorsa o şekilde eşlerine davranıyorlar.Gördüklerini yapıyorlar.Genelleme yapmak istemiyorum ama etrafımda gördüğüm örnekler bu şekilde.

Kayinvalide hem calismiyor hem evin alisverisini yapip, faturalari oduyosa bana anormal gelmedi. Herseyi kadin ödüyorken surekli kocasindan para istemesi can sıkıcı. Birde kadinlar daha iyi para biriktiriyor. Benim dedem ve babaannemde boyleydi. Babaannemin maasi babaannemin, dedeminkide babaannemindi
Cogunlukla rol modellerine gore davraniyorlar, evet. Bende bunun etkisini kismen kendi evliligimde yaşadım.

Sadece mutfak masrafı için.
Evlenirken kayınpederin kayınvalideye nasıl davrandığını gözlemlemek gerek bence.Belki saçma gelebilir ama bir erkeğin dışarıda yemek yerken garsona davranışı bile önemli.Eğer hiç bir şeyden memnun olmayıp sorun çıkarıyorsa,evde de aynısını yapıyor.

Yeni tanstgm bi kadınla bile yanak yanaga tokalasmak rahatsz eder mesela beni.. hayatıma cok erkek almakta aynı sekilde hoslanmıyorum buda dgruyu bulmakta biraz sorun oluyor işte

bence yanak yanaga tokalasmak kaldirilmali zaten yazin ter oluyor, tiksiniyorum. Erkeklerin sakallari var, kadinlarin makyaji var, bende de makyaj var, niye opusuyoruz bilmiyorum

Bence erkeklerle ilgili olan durum sadece temasla ilgili degil. Sevgiylede ilgili. Sevdiğin bir erkekle ayni sorunu yasiyor musun peki?

Cok begendigm hatta sevdiğim biri vardı mesela ama asla dokunmasını istemiyordm.. ama exde mesela asırı cekim olmustu ve bosanırkende düşündüğüm teksey bu kısım olmustuten uyumu olunca sorun olmaz umarım diyorum.. ama deneme yanılma olayı bile benm için büyük sorun.. yetiştirilme tarzylada alakalı sanırım bu biraz

Ben gozlemledigimi saniyordum. Burada acilan konulardaki gibi muamele gördüm de diyemem acikcasi ama ben kolay inciniyorum. Ses yukseltilmesi bile beni uzaklastiriyor. Cocuklugumda babamin anneme uyguladigi siddet yüzünden yüksek sesten rahatsiz oluyorum. Şöyle anlatayim: bana aptal deseniz kirilmam cunku aptal olmadigimi biliyorum ama bana bagirirsaniz kırılırım. Bu sefer "alingan" olmakla suclaniyorum. Halbuki normal insanlar bagirarak iletisim kurmaz. Benim taleplerim hep anormal karşılandı. Beni sadece buradaki kadinlar anlayabildi. Cevremde kiminle konusmaya calissam bende çok cektim deyip durdular

Aa o kadar yogun mu yasiyosun bunu? Cok sasirdim ilk defa böyle bisey duyuyorum. Yanlis anlamada senin ex in tek iyi yonu çekimiymis, baska bir esprisi yokmus adamin

Bu seni cok rahatsiz eden bir durumda ustune giderek aşabilirsin aslında
Benide değilde o arkadasımı asırı sinir ediyo
Karsı cinsle olan kısmında ten uyumuyla ilgili oldugunu düşünüp kafa yormadım .. smdi alemlere akınca bakıcam duruma ona göre doktorumla konusurum belki

Postunuzu ve tüm cevapları okudum. Sizdeki sorun herşeyi toparlamaya çalışıyorsunuz. Annenin susturdugu kizlarinda oluyor bu huy. Adam size mesaj attığında arayacaksınız utanman yok mu diye, adam alamam dediğinde sözünde dur diyeceksiniz. Hayatım duraklama döneminde diyorsunuz. Eee bir zahmet. Minik çocukla 4 ay önce bosanmissiniz. Bir de susarak. Kendinize izin verin. Eski eşinizi hala kiskanabilirsiniz, kızınız bu işten az da olsa yara alabilir. Çok sıkıyorsunuz cok. Herşeyi toparlama çabası.

Evet maalesef toparlamaya çalışıyorum ama eski eşimin sesi kesildi, nafakanin ustunde yardim ediyor, manevi olarakta destek oluyor. 3 gun once eve gelen demonte dolabi yapti mesela. Maalesef ama maalesef bana yardim edecek kimse yok. Demonte dolap geldiginde oturdum, gücüm yapmaya yetmedi, çivi yerleri yoktu, kendim açmam gerekiyordu. ya bir dolabi yapacak insan bile yok hayatimda
İçimden bazen yuzune karsi konusmak geliyor ama ne diyecegimi de bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…