- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
-
- Konu Sahibi dogadostupanda
Ya bende temas sorunu var partner değiştirmek sorun benm için evlenirsem onun için evlenirim muhtemelenBen alacagim 2.yi ama once buraya konu acacagimalma derlerse almam
Ya bende temas sorunu var partner değiştirmek sorun benm için evlenirsem onun için evlenirim muhtemelenama buraya danısmadan aslaaa evlenmem
Benim kayınvalidem de kayınpederin maaş kartını almış.Eşime normali bu gibi geliyor.Biraz da erkek çocukları babaları annelerine nasıl davranıyorsa o şekilde eşlerine davranıyorlar.Gördüklerini yapıyorlar.Genelleme yapmak istemiyorum ama etrafımda gördüğüm örnekler bu şekilde.normal insanin tepkisi bile bi baska oluyormuhtemelen sende adam yorulmasin diye maasini cekip eline verirsinz kaos cikmaz Masallah diyeyim size, Allah ayirmasin
Benim kayınvalidem de kayınpederin maaş kartını almış.Eşime normali bu gibi geliyor.Biraz da erkek çocukları babaları annelerine nasıl davranıyorsa o şekilde eşlerine davranıyorlar.Gördüklerini yapıyorlar.Genelleme yapmak istemiyorum ama etrafımda gördüğüm örnekler bu şekilde.
Yeni tanstgm bi kadınla bile yanak yanaga tokalasmak rahatsz eder mesela beni.. hayatıma cok erkek almakta aynı sekilde hoslanmıyorum buda dgruyu bulmakta biraz sorun oluyor işteTemas sorunu ne ki? Birine dokununca ürperiyor musun?
Sadece mutfak masrafı için.Kayinvalide hem calismiyor hem evin alisverisini yapip, faturalari oduyosa bana anormal gelmedi. Herseyi kadin ödüyorken surekli kocasindan para istemesi can sıkıcı. Birde kadinlar daha iyi para biriktiriyor. Benim dedem ve babaannemde boyleydi. Babaannemin maasi babaannemin, dedeminkide babaannemindi
Cogunlukla rol modellerine gore davraniyorlar, evet. Bende bunun etkisini kismen kendi evliligimde yaşadım.
Yeni tanstgm bi kadınla bile yanak yanaga tokalasmak rahatsz eder mesela beni.. hayatıma cok erkek almakta aynı sekilde hoslanmıyorum buda dgruyu bulmakta biraz sorun oluyor işte
Cok begendigm hatta sevdiğim biri vardı mesela ama asla dokunmasını istemiyordm.. ama exde mesela asırı cekim olmustu ve bosanırkende düşündüğüm teksey bu kısım olmustubence yanak yanaga tokalasmak kaldirilmali zatenyazin ter oluyor, tiksiniyorum. Erkeklerin sakallari var, kadinlarin makyaji var, bende de makyaj var, niye opusuyoruz bilmiyorum
Bence erkeklerle ilgili olan durum sadece temasla ilgili degil. Sevgiylede ilgili. Sevdiğin bir erkekle ayni sorunu yasiyor musun peki?
Sadece mutfak masrafı için.
Evlenirken kayınpederin kayınvalideye nasıl davrandığını gözlemlemek gerek bence.Belki saçma gelebilir ama bir erkeğin dışarıda yemek yerken garsona davranışı bile önemli.Eğer hiç bir şeyden memnun olmayıp sorun çıkarıyorsa,evde de aynısını yapıyor.
Cok begendigm hatta sevdiğim biri vardı mesela ama asla dokunmasını istemiyordm.. ama exde mesela asırı cekim olmustu ve bosanırkende düşündüğüm teksey bu kısım olmustuten uyumu olunca sorun olmaz umarım diyorum.. ama deneme yanılma olayı bile benm için büyük sorun.. yetiştirilme tarzylada alakalı sanırım bu biraz
Aynen aynenAa o kadar yogun mu yasiyosun bunu? Cok sasirdim ilk defa böyle bisey duyuyorum. Yanlis anlamada senin ex in tek iyi yonu çekimiymis, baska bir esprisi yokmus adamin
Aynen aynen
Bak mesela masaja gidemem ben yabancı bi kadın bana dokunucak diye
Ama gidipte bakmadım görmedim.. cok yakın arkadasım düzenli gidiyodu asırıda titizdir.. gittiği yere götürmek istedi yapamam dedm..Acaba pis olabileceklerini dusundugun icin tiksiniyor musun?
Ama gidipte bakmadım görmedim.. cok yakın arkadasım düzenli gidiyodu asırıda titizdir.. gittiği yere götürmek istedi yapamam dedm..
Benide değilde o arkadasımı asırı sinir ediyoBu seni cok rahatsiz eden bir durumda ustune giderek aşabilirsin aslında
Postunuzu ve tüm cevapları okudum. Sizdeki sorun herşeyi toparlamaya çalışıyorsunuz. Annenin susturdugu kizlarinda oluyor bu huy. Adam size mesaj attığında arayacaksınız utanman yok mu diye, adam alamam dediğinde sözünde dur diyeceksiniz. Hayatım duraklama döneminde diyorsunuz. Eee bir zahmet. Minik çocukla 4 ay önce bosanmissiniz. Bir de susarak. Kendinize izin verin. Eski eşinizi hala kiskanabilirsiniz, kızınız bu işten az da olsa yara alabilir. Çok sıkıyorsunuz cok. Herşeyi toparlama çabası.