- 15 Şubat 2015
- 13.288
- 46.742
- Konu Sahibi dogadostupanda
Yani o attgın mesajdan snra hayatında biri oldugunu düşünüyorm ve üçlü aile bulusmalarımızı mümkün oldugunca sıfıra indirmek istiyorm.. cünkü ben başka bi kadının eski eşin varlıgından huzursuz olmasını istemem minvalinde bisey olabilir mi gbi düşündüm acıkcası direkt sormak gbi değilde kılıfına uydurmak. Sende ki kıskanclık romantk bi kıskanclık olmadıgının farkndaym tamamen yaşam standartları ve yaptgı halszlkla ilgili
Hah tam dedigin gibi yasam standarti ve haksizlikla alakali bir durum var. Ben simdi sevgilin varmis diye ortaya cikarsam bunu baska biseye yormasini istwmiyorum. O benim duygularımı ve dusuncelerimi anlayabilecek duzeyde degil. Cok daha düz düşünüyor.
Allah seni inandırsın bende anlamadım.. cok acitasyon yapıyodu snrasında ben beddua seansları düzenliyodm yazılı olarak.. bi gram ilerleyemiyorum adamı affetmiyorm hıncımıda alamıyorm bi türlü.. böyle öğrenince ohh be dedm sadece kendime odaklanmaya basladm. Benm arkadasım manyak ya yurtdısında yasıyo kız yengesinin kardesini gönderiyo bikaç gün üstüste bak napıo diye öyle öğrendmexin haberi yok
Yaa ne guzel arkadasin varmis, organize olmus senin icin evliyken aldatildigini bilmiyo muydun, boşanınca mi öğrendin?