- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.424
- Konu Sahibi dogadostupanda
O ektsra çıtır.panda genç ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ektsra çıtır.panda genç ama
Hepimiz genciz yahu. Yasam suresi uzadi ve hayat kalitesi artti ❤panda genç ama
Benimde kafam dagiliyor, iyi oldu konusun kizlarÇıtırız yine de ya maşallah. Panda kahvesini yapıp yudumlarken okuyacak bunları ben inanıyorum.
Haklısın haklısın inan ki. Sen zaten neşeli , sohbeti hoş , kaliteli mizahı olan ve eminim ki çok hoş bir kadınsın. Kaparlar seni kız.Olmuyorsa vardir bir hayır. Hic uzme kendini. Gozyaslarini ve uzulmeni haketmiyor o kişi. Eger haketseydi hayatinda olurdu zaten. Umarim kizimla benimde guzel bir ilişkim olur
Hem anne hem çıtırO ektsra çıtır.
Kadınlığını insanın en net hissettiği ve ayaklarının sağlam yere bastığı yaşlar kesinlikle.kadınların en güzel olduğu yaşlar
ben de 30lardayim
Haklısın haklısın inan ki. Sen zaten neşeli , sohbeti hoş , kaliteli mizahı olan ve eminim ki çok hoş bir kadınsın. Kaparlar seni kız.
bıde çalışılıyor ise cidden hayat kontrolunun en elinde olduğu yaşlarKadınlığını insanın en net hissettiği ve ayaklarının sağlam yere bastığı yaşlar kesinlikle.
Ben bazen düşünüyorumda biz onlarada üzülmüyoruz tamamen verilen çaba zaman ona üzülüyoruz benceAman aman utandim kizlar bu erkek milleti kaliteden anlamiyor. Hicbiri icin üzülmeye degmez. Bizden daha kiymetli degiller
Kesinlikle.bıde çalışılıyor ise cidden hayat kontrolunun en elinde olduğu yaşlar
eski ergence hislerden de sıyrılmışiz vs vs
Utanma kız utananın çocuğu olmaz derler. Yok var ya onu çoğu kadın anlamıştır. Fazla geliyor kaliteli kadınlar onlara. Kaldıramıyorlar cozutuyorlar.Aman aman utandim kizlar bu erkek milleti kaliteden anlamiyor. Hicbiri icin üzülmeye degmez. Bizden daha kiymetli degiller
Diliniz duadayken banada bi iş dileyin kızlar iş bulamıyorum o arada bende bi profil fotosu yapayımKesinlikle.
Allah sana en kısa zamanda çalışma saatleri iyi , parası bol , yükselmesi zevkli bir iş nasip etsin. Niye detay veriyorum çünkü önemli.Diliniz duadayken banada bi iş dileyin kızlar iş bulamıyorum o arada bende bi profil fotosu yapayım
Bana öyle olması gerek denildi öylede yaptkkonuyla ilgili fikrim yok ancak bir sey sorabilir miyim anlasmali bosanmada her iki tarafinda mahkeme de olmasi mi gerek. Bizde bosanma asamasindayiz ve su an ayri illerdeyiz yine de mahkemeye gitmek mi gerek
mahkemeye gitmek gerek denildi oyle mi. bende burda oyle okumustum konularda ama esime avukati gerek yok mahkemeye bile gitmesine gerek yok demis bende merak ettimBana öyle olması gerek denildi öylede yaptk
Evet hem dilekçe verilirken hemde mahkemede iki tarafta olmalı denildi ama biz avukat tutmamıştık o yüzden avukt olunca durum değişir mi bilmiyorummahkemeye gitmek gerek denildi oyle mi. bende burda oyle okumustum konularda ama esime avukati gerek yok mahkemeye bile gitmesine gerek yok demis bende merak ettim
anladim tesekkur ediyorumEvet hem dilekçe verilirken hemde mahkemede iki tarafta olmalı denildi ama biz avukat tutmamıştık o yüzden avukt olunca durum değişir mi bilmiyorum
Ben bazen düşünüyorumda biz onlarada üzülmüyoruz tamamen verilen çaba zaman ona üzülüyoruz bence
Diliniz duadayken banada bi iş dileyin kızlar iş bulamıyorum o arada bende bi profil fotosu yapayım