- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.877
- 158
Gruptan yazismayi tayin isteyince birakti bireysel mesajlasiyor. Erkek ogrenci cok cok nadir maalesefBir watsap grubu falan kurmuşlarda hep birlikte mi konuşuyorlar yoksa eşiniz her öğrencisiyle ayrı ayrı mi mesajlasıyor?
Birde sınıfta erkek öğrencilerde vardır herhalde onlarlada mesajlasiyor mu?
Eşiniz art niyetli olarak yapmasa bile davranışı çok yanlış, ilgili öğretmen olmak böyle sabah akşam mesajlaşmakla olmaz mesleki açıdan da etik değil öğretmen- öğrenci arasında bu kadar mesafesizlik olmaz, hele ki dertleşip özel hayatını anlatması öğrencilerinin gözünde saygınlğını bile kaybettirir. Ayrıca neden bu ilgili öğretmen olma isteği neden hep kız öğrencilere karşı oluyor acaba... Kusura bakmayın ama eşiniz saçmalıyor gerçektenOna göre bi sorun yokmuş yanlış bişey de yokmuş yazışmalarda da yok eşimin ilgisi gibi bişey ama işte yine de bu durumun hoş olmadığını anlatamıyorum. Ben böyleyim hep de öğrencilerimle ilgileneceği diyor.
Bence de bu yorumları okumalı ama ben burda yazılanları zaten kendisinin de bildiğini ve işine gelmediği için anlamak istemeyeceğini düşünüyorum okumuş öğretmen olmuş bir insan bu kadar şuursuz olamaz ama umursamıyor demek kiBirkere bu illa sapik birsey olmali degil ki. Ama bana acayip anormal geliyor. O ogretmen ogrencisinin ozel cep numarasini ne ara aldi nasil istedi ..okul disi ne alaka?Hangi curetle mesaj atabiliyor..
Milletce boyle mic mic ozel hayata saygimiz yok resmen.
Ogretmenler cocuklari sevebilir..o sevgiyle ogretmen olmus olabilir. Ama milletin cocugunu mic mic sevme hakki yok bukadar basit.
Herkes sinirini bilsin bi zahmet. Cok ekstrem durumlar olur..ogrencini okuldan tanidigin kadariyla aile hayatinda sikintilari oldugunu ogrenir yardimci olursun orasi tamam. Ama mesajlasmak nedir yahu? İster dunya iyisi ol..niyetin tertemiz olsun. Sanane kardesim ogrencinin ozel hayatindan. O kizlar bir zaman sonra derslerinden haric baska konulardan dertlesmesmiyecek mi sanki o guveni aldiktan sonra? Cok ters...esinize burdaki yorunlari okutun bence.. Yaptiginin yanlis oldugunu idrak etsin..cizigisini gecmesin olgun bir adam gibi davransin...
Ben de önce şüphelendim sonra da acaba adama haksızlık mı ediyoruz diye düşündüm ama neden sadece kız öğrencilerine karşı ilgili bir öğretmen olmaya çalışıyor, kız- erkek ayırt etmeden hepsiyle mesajlaşıyor olsaydı evet o zaman haksızlık etmiş olurduk neden mesajlaştğı öğrenciler arasında bir tane bile erkek öğrenci yok? bu şüphe uyandırıcıHemen adamın iyi niyetinden şüphe ediliyor burda da gördünüz mü?
Millet böyle oldu artık.
Sanki hiç iyi insan kalmadı.
Yapılan iyilik altında bile çıkar arar olduk.
Geldiğimiz nokta çok üzücü aslında.
Eşiniz belki sadece mesleğini fazlaca içsellestirmiş fedakâr bir öğretmen. Annesi babası tarafından unutulmuş çocuklara ebeveyn olmuş kendi yavrusunu unutmuş yazık.
Peki takdir eden mi var?
Üstüne sapık çıkacak.
Kimsenin çocuğu için kahraman olma derdi olmasın. Bıraksın.
Okulda öğrenen öğrendi anlamadığı soru onun ve ailesinin sorunu olsun.
Ciddi aile problemleri olanlar da rehberliğe gitsin.
Bıraksın ele abi baba olmayı.
Kahraman olcam diye sapık olacak.
Değmez.
Bir öğretmen olarak yazıyorum bunları..
Ben de önce şüphelendim sonra da acaba adama haksızlık mı ediyoruz diye düşündüm ama neden sadece kız öğrencilerine karşı ilgili bir öğretmen olmaya çalışıyor, kız- erkek ayırt etmeden hepsiyle mesajlaşıyor olsaydı evet o zaman haksızlık etmiş olurduk neden mesajlaştğı öğrenciler arasında bir tane bile erkek öğrenci yok? bu şüphe uyandırıcı
Bu açıdan düşünmedim tabi, siz öğretmen olduğunuz için isabetli değerlendiriyorsunuz, yine de adam ateşle oynuyor kendi iyi niyetli olsa bile başına bir dert açılması ihtimali de var zaten siz de böyle yorum yapmışsınız hemfikiriz.Benim gözlemledigim bu yaş grubu öğrencilerinde karşı cins öğretmeni ile paylaşım daha ağırlıklı oluyor.
Erkek öğrenciler kadın öğretmenlere daha yakın.
Kız öğrenciler erkek öğretmenlere.
Bunda öğretmen yaklaşımı önemsiz kalıyor.
Gözlemledigim bu okullarda.
Belki hepsine kucak acıyor ama daha çok kızlar bu yakınlığa yanıt veriyor.
Bu açıdan düşünmedim tabi, siz öğretmen olduğunuz için isabetli değerlendiriyorsunuz, yine de adam ateşle oynuyor kendi iyi niyetli olsa bile başına bir dert açılması ihtimali de var zaten siz de böyle yorum yapmışsınız hemfikiriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?