Lütfen amaaaaa.. Ben de bir öğretmenim. Mesajla falan hiçbir öğretmen ders çalıştırmaz. Mesai saatleri torbaya mı girdi?? Bence yüreğiniz eşinize inanmanızı istiyor ama mantıklı düşününce siz de bir problem olduğunun farkındasınız. 4 saat mesajlaşma nedir ya?? İnsan ancak flörtüyle o kadar mesajlaşır.Yazılı zamanı konular üstüne yazışıyor ne biliyim bazen ders çalıştırıyor. Ya bana dese ki atıyorum şunun şu sorunu var onla ilgileniyorum tamam ama yok
Bir watsap grubu falan kurmuşlarda hep birlikte mi konuşuyorlar yoksa eşiniz her öğrencisiyle ayrı ayrı mi mesajlasıyor?Su an teog tercihleri falan konusuyor okuyorum mesajlari acikcasi hos degil ama yapiyorumben de farkindayim olayin ama ne yasayacaksam kendim yasayayim sen uyarma beni dedi onceki tartismamizda
Su an teog tercihleri falan konusuyor okuyorum mesajlari acikcasi hos degil ama yapiyorumben de farkindayim olayin ama ne yasayacaksam kendim yasayayim sen uyarma beni dedi onceki tartismamizda
Ne yaşayacaksın kendim yasayayim deme luksu yok ama .bu yüzden bir soruşturma açılırsa eşe dosta ve en önemlisi kızına bile sen aciklayacaksin durumu hocam.ailene nasıl anlatır nasıl aklarsin eşini.herkes ateş olmayan yerden duman çıkmaz imasinda bulunacak. Neden kizinla bu durumu yasayasin.Su an teog tercihleri falan konusuyor okuyorum mesajlari acikcasi hos degil ama yapiyorumben de farkindayim olayin ama ne yasayacaksam kendim yasayayim sen uyarma beni dedi onceki tartismamizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?