Sonradan pisman olabilirsin. Borcu olnasi onun problemi.. sen evladinin gelecegini dusun.Doğru evet taşınmaz mallar bile ortak sayılırken eşyalar için de ayni şey geçerlidir.Nafaka konusunda düşüncem şu aslında : kendisinin tonla borcu var ve önceki evliliğinden olan çocuğuna 800 ödüyor zam gelecek bir de buna..bir de ben nafaka eklersem icralık olur da cinnet geçirip çocuğa zarar verirse diye korkumdan istemiyorum Allah korusun.neler oluyor şu ülkede neler.Bana çocuk Lazım.Çok düşkün oğlana elinde varsa verecektir diye düşünüyorum öncekinden esirgemiyor çünkü.İnşallah pişman olmam.Sonradsn pişman olunduğunu duyuyorum hep.
4 aylik bebek yatili verilmez zaten. Bir iki saat haftada gorus verilir. Onda da birinin nezaretinde.Öyle diyor evet.Bebeği her gün görmesi değil de benimle her gün muhatap olma fikri ters geliyo.İzin vermem buna yeni hayatıma adapte olmak isterim çabucak.
Pazartesi günü bir avukat ile telefon ile görüşeceğim.Borcu umrumda değil aslında,dediğim gibi icralık olup cinet getirip Oğluma zarar verme düşüncesi töbe kötüyü çağırmak da istemiyorumSonradan pisman olabilirsin. Borcu olnasi onun problemi.. sen evladinin gelecegini dusun.
Neden bir avukata danismiyorsun?
Olasiliklar ile yasanmaz. Artik bebeginizin ve kendinizin gelecegini dusunun. Haklarinizi sonuna kadar alin. Gerekirse cekismeliye donsun. Aceleniz ne ki? Dava devam etsin, siz yeni duzeninizi kurun. Ama haklarinizdan vaz gecmeyin.Pazartesi günü bir avukat ile telefon ile görüşeceğim.Borcu umrumda değil aslında,dediğim gibi icralık olup cinet getirip Oğluma zarar verme düşüncesi töbe kötüyü çağırmak da istemiyorum
Mobilyaların faturaları onun üzerinedir o zaman eşyaları almamanız daha mantıklı. Ayrıca boşanma gerçekleşmeden evden ayrılmak da suç. Bence kendisiyle konuşun ve anlaşın öyle adımınızı atın.Merhaba hanımlar,
Eski konularımı bilmeyenler için özetlemek istiyorum ki konum daha anlaşılır olsun.2 yıllık Evliyim 4 aylık bir bebeğim var.Çalışıyorum.Hamilelik Sürecinde aldatıldığıma dair bulgulara rastladım.Evde İki ayrı zamanda birbirinin aynısı olan iki ayrı saç teli,koltuğun Altın'da bana ait olmayan bir toka,eşimin cüzdanında prezervatif ,telefonunda erkek adıyla Kayıtlı bayan numarası,aynı kadını facede aratmalar,gizlice engellediğim bu kadının engelini kaldırıp tekrar aratmalar,bana karşı ilgisizlik,cinselliğe yanaşmaması,benden resmen tiksiniyor gibi davranması ve hakaret..
Boşanmak istediğimi söyledim.Beni ikna için çabalamıyor hiç tutuşmadı bile ama bi yandan da saçmalama ne boşanması diyor ama beni kazanma çabası hiç yok,Saçma sapan esprileri dışında,neyse...
Boşanma anlaşmalı olsun çabucak bitsin gitsin istiyorum ben.Ortak velayet isteyeceğini söylüyor,ayrıca çocuk biraz büyümeden olmazmış.Bir gün bile fazladan durasım yok benim ama bebeğim çok ağlak bir bebek olduğu için gözümde büyüyor Taşınma işi.Nisan ayına kadar ücretsiz izindeyim.İzin bitmeden çıkıcsm evden
Sizlere şu konuda danışmak fikir almak istiyorum hanımlar: evdeki eşyaların Parasını ben ödedim fakat onun üzerine alınmıştı çoğunluğu.İstiyorum ki eşyaları tümden götüreyim.Protokolü imzalatıp çocupu da Alıp çıksam davayı yeni evde açsam ve dava Gününü beklesem çocuğu kaçırdı diye şikayet Hakkı doğar mı ? Ya da Eşyalarımı Aldı diye ?
Evde durup protokol imzalatıp davayı da açsam nafaka tazminat istemediğim için işine gelir eşyalara da el koyarsa diye korkuyorum.Bir 30 bin borç ödedim eşyalara ona bırakmam.Eşyalarımı bebeğimi alayım pis parası onun olsun.
Bu arada ev lojman ve onun adına tahsisli,gidecek olan ben olabilirim ancak.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
Senetler onun üzerine yapılmıştı birçoğunun.Ama şöyle bişe var onun üzerine kesilenlerden bir kısmını ben eft ile ödedim her ay.Dekontları isterim.Benim üzerime olanların tek taksidi kaldı onun da ödendi kağıdını alırım zorluk çıkaracak olursa karşısına çıkarırım ve nafakayı da Söke Söke alırım o zamsn.Anlaşma protokolünde nafaka istemiyorum yazılsa bile hakim tekrar soruyormuş Duruşmada,sorarsa orda evet istiyorum dicem Nasılsa düzeni de kurmuş oluyorum
Merhaba hanımlar,
Eski konularımı bilmeyenler için özetlemek istiyorum ki konum daha anlaşılır olsun.2 yıllık Evliyim 4 aylık bir bebeğim var.Çalışıyorum.Hamilelik Sürecinde aldatıldığıma dair bulgulara rastladım.Evde İki ayrı zamanda birbirinin aynısı olan iki ayrı saç teli,koltuğun Altın'da bana ait olmayan bir toka,eşimin cüzdanında prezervatif ,telefonunda erkek adıyla Kayıtlı bayan numarası,aynı kadını facede aratmalar,gizlice engellediğim bu kadının engelini kaldırıp tekrar aratmalar,bana karşı ilgisizlik,cinselliğe yanaşmaması,benden resmen tiksiniyor gibi davranması ve hakaret..
Boşanmak istediğimi söyledim.Beni ikna için çabalamıyor hiç tutuşmadı bile ama bi yandan da saçmalama ne boşanması diyor ama beni kazanma çabası hiç yok,Saçma sapan esprileri dışında,neyse...
Boşanma anlaşmalı olsun çabucak bitsin gitsin istiyorum ben.Ortak velayet isteyeceğini söylüyor,ayrıca çocuk biraz büyümeden olmazmış.Bir gün bile fazladan durasım yok benim ama bebeğim çok ağlak bir bebek olduğu için gözümde büyüyor Taşınma işi.Nisan ayına kadar ücretsiz izindeyim.İzin bitmeden çıkıcsm evden
Sizlere şu konuda danışmak fikir almak istiyorum hanımlar: evdeki eşyaların Parasını ben ödedim fakat onun üzerine alınmıştı çoğunluğu.İstiyorum ki eşyaları tümden götüreyim.Protokolü imzalatıp çocupu da Alıp çıksam davayı yeni evde açsam ve dava Gününü beklesem çocuğu kaçırdı diye şikayet Hakkı doğar mı ? Ya da Eşyalarımı Aldı diye ?
Evde durup protokol imzalatıp davayı da açsam nafaka tazminat istemediğim için işine gelir eşyalara da el koyarsa diye korkuyorum.Bir 30 bin borç ödedim eşyalara ona bırakmam.Eşyalarımı bebeğimi alayım pis parası onun olsun.
Bu arada ev lojman ve onun adına tahsisli,gidecek olan ben olabilirim ancak.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
Lojman askeriye lojman ise direk gidip komutanıyla konuşun anlatın durumuTeşekkür ederim.Benden habersiz bu evden kuş uçuramazsın Demişti bikaç ay önceki tartışmada..lojman olduğu için mi öyle söyledi bilmem.Evi boşaltayım dımdızlak Kalsın ona yeter.Makbuzlar var ama benim adım yazmıyor ki,ben ödedim de diyebilir yalandan.İnşallah zorluk çıkarmaz da çıkar giderim şu evden bebeğim ve eşyalarımızla,çabucak yeni düzen kurarım
yorum için teşekkür ederim güzel dileklerini için de.20 Şubat'ta ayrı eve ciktim.hafta sonları çocuğu evde görmeye geliyordu artık gelemiyor annem babam var çünkü.arkadas olalım diyor yemeğe kahvaltıya gidelim kabul etmiyorum.cocuga çok uzuluyrmBence bu kadar fevri davranma biraz uzaklas muhattap olma onunla acik acik konus malesef erkeklerin cogu bu sekilde davraniyor. Hic umursamiyor diye dusundugun bir koca bosanma konusu oldugunda sacma sapan bir canavara donusebiliyor yasadigim icin biliyorum...elbetteki aldatilma affedilir birsey degil ama sen onu umursama gormezden gel bebginle.ve en onemlisi kendinle ilgilen bakimini.yap malesef bizler dogumdan sonra ruh hallerimizi kontrol edemiyoruz asiri inis cikislarimiz oluyor ve yine malesef algilayamiyor cogu...senin az bir ilgi beklemeni bile ne kadar abartiyor alti stu bi dogum yapti gibi bile dusunebilir. Sana haksizsin demiyorum aldatilmayi.sindir demiyorum ama.inan fevri kararlar daha kotu keskelere sebep oluyor bir.muddet hic bu konuyu acma birak gormezden gel yoksay...telefonuna falan elkeme zaten uzuluyorsun birde sutun kesilmesin sen kendinle ilgilen mutlu ol gulumse ve guclu oldugunu onun sensiz mutlu olamayacagini anlasin sensiz bir hic oldugunu anlasin yemegini yine hazirla gunluk.islerini hallet yine ama aradaki mesafeyi koru disari cikalim dediginde cik ama gulumseme konu acarsa cevapla uzatma boyle dene zaten akla kara zaman icinde belli.olur...uzulerek soyluyorum ki bilimsel kanitlariyla ispatlanmis birsey erkek beyni basit seni biran once anlamasini bekleme Allah sabrini artirsin cok uzuldum senin icin benim esimde nobete gittigim gunler baska biriyle falan gorusuyordu inan aklima o yasadiklarim geldi zor bir surec atlattik ama insan emeklerinden kolay kolay vazgecemiyor...konuyu yeni gordum.umarim hersey yoluna girer minik bebegine ve sana mutluluklar diliyorum.sevgiyle kal guclu kal...
Hayır yanlış bilgi bu. Ben de sonradan alcaktım çocuk için sonradan oldugunu kendime nafaka hakkımin elimden gittgini söyledi avukat .Böyle bir hakkım varsa çok iyi
Onun istegine bağlı değil.eşya bölümü.nafska talebinin hak kazanırlığı.eşe bağli olmuyor .korkmayin yürüyün yolunuzda.ve şuan ne durumdasınız 2.5 3 yıl geçtiNafaka istersem eşyaları vermez ama
Merhaba bu konuyu actiktan bir ay sonra evden çıktım çünkü her tartışmada beni kovuyordu bunu bu konuya yazmamisim.Evden çıktım üzerinden 3.5 yıl geçti,annem babam yanıma geldiler annem cocuga bakıyor.İlk iki yıl birkaç kez onun ısrari ve çevre baskısıyla geri döndüm fakat birkaç değişiklik dışında düzelme olmadı.En son dava açtım 1.5 yıldir dava sürüyor.Anlasmaliya yanaşmadı bosanmsk isteyen sensin çekişmeli aç dedi açtım.Turlu iftiralar yalanlar söyledi ve soyletiyor.Daha dün hiç tanımadığım bir tanığı uzaktan talimat ile bir sürü yalan atmış ex in ağzından duymuş gibi yansıttığı yalanlar.Allah tan da korkmuyorlar.1.5 yıldır benimle sürekli uğraşıyor ceza davası,manevi tazminat davası, cimere beni şikayet etmeler...keşke hiç uzatmadan evden çıktığım gün davayı acsaydimOnun istegine bağlı değil.eşya bölümü.nafska talebinin hak kazanırlığı.eşe bağli olmuyor .korkmayin yürüyün yolunuzda.ve şuan ne durumdasınız 2.5 3 yıl geçti
İnşallah çabucak biter de kötü yollarımız devam etmez öyle.Dava sonu yakın bende güyaDaha gidecek çok yolumuz var...
Hadi inşallah.İnşallah çabucak biter de kötü yollarımız devam etmez öyle.Dava sonu yakın bende güya
Hiçbiŕşey vaktinden önce ekdizsiz olmaz.keşke geçti artık.benimde çok keskem var.boşverelim keşkeleri zor olsada kurtuluyorsunuz geçiçek sabredin .3celsede bitiyor çekişmeli .kusurlu taraf olduğunu ispat ettirin eşinizin korkmayın .ve bunu ona belli etmeyin inanın ki geçiyor herşey öyle yada böyle .rabbim kolaylık versin size oğlunuzla .ailesi destek olmayan nice kadın yanlışa sapmamak için o kocalara tekrar dönüyor.bak ailen yanında keşkeleri değil artıları görün Allaha emanet kal .gelişmeleri hep haberdar et .insan insana herzaman lazım❤Merhaba bu konuyu actiktan bir ay sonra evden çıktım çünkü her tartışmada beni kovuyordu bunu bu konuya yazmamisim.Evden çıktım üzerinden 3.5 yıl geçti,annem babam yanıma geldiler annem cocuga bakıyor.İlk iki yıl birkaç kez onun ısrari ve çevre baskısıyla geri döndüm fakat birkaç değişiklik dışında düzelme olmadı.En son dava açtım 1.5 yıldir dava sürüyor.Anlasmaliya yanaşmadı bosanmsk isteyen sensin çekişmeli aç dedi açtım.Turlu iftiralar yalanlar söyledi ve soyletiyor.Daha dün hiç tanımadığım bir tanığı uzaktan talimat ile bir sürü yalan atmış ex in ağzından duymuş gibi yansıttığı yalanlar.Allah tan da korkmuyorlar.1.5 yıldır benimle sürekli uğraşıyor ceza davası,manevi tazminat davası, cimere beni şikayet etmeler...keşke hiç uzatmadan evden çıktığım gün davayı acsaydim
4.durusma 10 unda.. tanıklara bahane bulup getirmiyor uzatıyor.Yok korkmuyorum neden korkayim,benlik bir şey kalmadı davada,karşınin bir yalancı tanığı kaldı o da yalanları atınca bitecek işte..Tabi devamında itiraz süreci var,bir an önce bitse de kurtulsak.Sizin de mi davaniz varHiçbiŕşey vaktinden önce ekdizsiz olmaz.keşke geçti artık.benimde çok keskem var.boşverelim keşkeleri zor olsada kurtuluyorsunuz geçiçek sabredin .3celsede bitiyor çekişmeli .kusurlu taraf olduğunu ispat ettirin eşinizin korkmayın .ve bunu ona belli etmeyin inanın ki geçiyor herşey öyle yada böyle .rabbim kolaylık versin size oğlunuzla .ailesi destek olmayan nice kadın yanlışa sapmamak için o kocalara tekrar dönüyor.bak ailen yanında keşkeleri değil artıları görün Allaha emanet kal .gelişmeleri hep haberdar et .insan insana herzaman lazım❤
Ben atlattım bu zorgünleri öncesinde ve sonrasında çok zorluklardan geçtim.şimdi ayriev oğlumla ayri yaşamak taşınma ev bulma iş bulma okulunu bulma derdindeyim. Nafaka yükseltme nafaka baģlatma davam var karşı taraf vermemek için nafakayı velayeti alma davası açtilar.hem al diyolar hemde inatlasıp velayet davası açtılar pedagog a oğlum ben annemi istiyorum demiş4.durusma 10 unda.. tanıklara bahane bulup getirmiyor uzatıyor.Yok korkmuyorum neden korkayim,benlik bir şey kalmadı davada,karşınin bir yalancı tanığı kaldı o da yalanları atınca bitecek işte..Tabi devamında itiraz süreci var,bir an önce bitse de kurtulsak.Sizin de mi davaniz var