Boşanma mevzusu yardım ..

Sonradan pisman olabilirsin. Borcu olnasi onun problemi.. sen evladinin gelecegini dusun.
Neden bir avukata danismiyorsun?

Sonradan pisman olabilirsin. Borcu olnasi onun problemi.. sen evladinin gelecegini dusun.
Neden bir avukata danismiyorsun?
Pazartesi günü bir avukat ile telefon ile görüşeceğim.Borcu umrumda değil aslında,dediğim gibi icralık olup cinet getirip Oğluma zarar verme düşüncesi töbe kötüyü çağırmak da istemiyorum

Pazartesi günü bir avukat ile telefon ile görüşeceğim.Borcu umrumda değil aslında,dediğim gibi icralık olup cinet getirip Oğluma zarar verme düşüncesi töbe kötüyü çağırmak da istemiyorum
Olasiliklar ile yasanmaz. Artik bebeginizin ve kendinizin gelecegini dusunun. Haklarinizi sonuna kadar alin. Gerekirse cekismeliye donsun. Aceleniz ne ki? Dava devam etsin, siz yeni duzeninizi kurun. Ama haklarinizdan vaz gecmeyin.

Bence anlaşmalı boşanmanız en güzeli olur, çekişmeli davalar çok uzuyor ve insanları da yıpratıyor.. Eşyalardan da nafakadan da asla vazgeçmeyin 4 aylıkmış bebeğiniz, yarın birgün çalıştığınızda bakıcı da tutmanız gerekir.. Protokol şartlarını biraz ağır yapın, çekişmeli boşanırsanız kusurlu tarafın o olduğunu ve mahkemenin onun aleyhine tazminata hükmedeceğine vurgu yapın, “çekişmeli boşanırız o zaman” diye öyle rahat olmasın.. Ortak velayet iyi fikir, sizin evliliğiniz yürümemiş olsa da çocuğunuzun her zaman baba sevgisine ihtiyacı olacaktır, ama hergün çocuğu göstermenin de sizin için eziyet olacağı kesin.. Haftada birkaç gün görmesi ideal bence, bu şekilde anlaşın derim.. Anlaşamazsanız da çekişmeli dava için delil ve tanık bulmaya çalışın, uzun da sürse karar sizin lehinize olur diye düşünüyorum..

Mobilyaların faturaları onun üzerinedir o zaman eşyaları almamanız daha mantıklı. Ayrıca boşanma gerçekleşmeden evden ayrılmak da suç. Bence kendisiyle konuşun ve anlaşın öyle adımınızı atın.

Anlaşmalı boşanmada bana hakim sormadı ve dolayısıyla nafaka bağlanmadı . Bence nafakayı protokolde isteyin

Bence bu kadar fevri davranma biraz uzaklas muhattap olma onunla acik acik konus malesef erkeklerin cogu bu sekilde davraniyor. Hic umursamiyor diye dusundugun bir koca bosanma konusu oldugunda sacma sapan bir canavara donusebiliyor yasadigim icin biliyorum...elbetteki aldatilma affedilir birsey degil ama sen onu umursama gormezden gel bebginle.ve en onemlisi kendinle ilgilen bakimini.yap malesef bizler dogumdan sonra ruh hallerimizi kontrol edemiyoruz asiri inis cikislarimiz oluyor ve yine malesef algilayamiyor cogu...senin az bir ilgi beklemeni bile ne kadar abartiyor alti stu bi dogum yapti gibi bile dusunebilir. Sana haksizsin demiyorum aldatilmayi.sindir demiyorum ama.inan fevri kararlar daha kotu keskelere sebep oluyor bir.muddet hic bu konuyu acma birak gormezden gel yoksay...telefonuna falan elkeme zaten uzuluyorsun birde sutun kesilmesin sen kendinle ilgilen mutlu ol gulumse ve guclu oldugunu onun sensiz mutlu olamayacagini anlasin sensiz bir hic oldugunu anlasin yemegini yine hazirla gunluk.islerini hallet yine ama aradaki mesafeyi koru disari cikalim dediginde cik ama gulumseme konu acarsa cevapla uzatma boyle dene zaten akla kara zaman icinde belli.olur...uzulerek soyluyorum ki bilimsel kanitlariyla ispatlanmis birsey erkek beyni basit seni biran once anlamasini bekleme Allah sabrini artirsin cok uzuldum senin icin benim esimde nobete gittigim gunler baska biriyle falan gorusuyordu inan aklima o yasadiklarim geldi zor bir surec atlattik ama insan emeklerinden kolay kolay vazgecemiyor...konuyu yeni gordum.umarim hersey yoluna girer minik bebegine ve sana mutluluklar diliyorum.sevgiyle kal guclu kal...

Aynı süreçten 2 hafta önce geçtim kardeşim 22 senelik avukat olan Avukatım resmî olarak alabilirsin ortak bir evlilikte bunun şunun üstüne olmaz temel kullanım eşyaları dedi kaçırdı etti diyemez bana tahsis ettiği ev ve eşyalar deyip çıkarsın polis gelirse de merak etme ben öyle yaptım gıkı da çıkamadı kimsenin zira resmî kadının hakkı evlilik birliği içinde tüm eşyaları alabilirsin erkeğin kadına aile konutu tahsis etmesinden kaynaklı kadından alamayacağı şeyler Hunlar’ korkma

Lojman askeriye lojman ise direk gidip komutanıyla konuşun anlatın durumu

yorum için teşekkür ederim güzel dileklerini için de.20 Şubat'ta ayrı eve ciktim.hafta sonları çocuğu evde görmeye geliyordu artık gelemiyor annem babam var çünkü.arkadas olalım diyor yemeğe kahvaltıya gidelim kabul etmiyorum.cocuga çok uzuluyrm

Onun istegine bağlı değil.eşya bölümü.nafska talebinin hak kazanırlığı.eşe bağli olmuyor .korkmayin yürüyün yolunuzda.ve şuan ne durumdasınız 2.5 3 yıl geçti
Merhaba bu konuyu actiktan bir ay sonra evden çıktım çünkü her tartışmada beni kovuyordu bunu bu konuya yazmamisim.Evden çıktım üzerinden 3.5 yıl geçti,annem babam yanıma geldiler annem cocuga bakıyor.İlk iki yıl birkaç kez onun ısrari ve çevre baskısıyla geri döndüm fakat birkaç değişiklik dışında düzelme olmadı.En son dava açtım 1.5 yıldir dava sürüyor.Anlasmaliya yanaşmadı bosanmsk isteyen sensin çekişmeli aç dedi açtım.Turlu iftiralar yalanlar söyledi ve soyletiyor.Daha dün hiç tanımadığım bir tanığı uzaktan talimat ile bir sürü yalan atmış ex in ağzından duymuş gibi yansıttığı yalanlar.Allah tan da korkmuyorlar.1.5 yıldır benimle sürekli uğraşıyor ceza davası,manevi tazminat davası, cimere beni şikayet etmeler...keşke hiç uzatmadan evden çıktığım gün davayı acsaydim

Hiçbiŕşey vaktinden önce ekdizsiz olmaz.keşke geçti artık.benimde çok keskem var.boşverelim keşkeleri zor olsada kurtuluyorsunuz geçiçek sabredin .3celsede bitiyor çekişmeli .kusurlu taraf olduğunu ispat ettirin eşinizin korkmayın .ve bunu ona belli etmeyin inanın ki geçiyor herşey öyle yada böyle .rabbim kolaylık versin size oğlunuzla .ailesi destek olmayan nice kadın yanlışa sapmamak için o kocalara tekrar dönüyor.bak ailen yanında keşkeleri değil artıları görün Allaha emanet kal .gelişmeleri hep haberdar et .insan insana herzaman lazım❤

4.durusma 10 unda.. tanıklara bahane bulup getirmiyor uzatıyor.Yok korkmuyorum neden korkayim,benlik bir şey kalmadı davada,karşınin bir yalancı tanığı kaldı o da yalanları atınca bitecek işte..Tabi devamında itiraz süreci var,bir an önce bitse de kurtulsak.Sizin de mi davaniz var

Ben atlattım bu zorgünleri öncesinde ve sonrasında çok zorluklardan geçtim.şimdi ayriev oğlumla ayri yaşamak taşınma ev bulma iş bulma okulunu bulma derdindeyim. Nafaka yükseltme nafaka baģlatma davam var karşı taraf vermemek için nafakayı velayeti alma davası açtilar.hem al diyolar hemde inatlasıp velayet davası açtılar pedagog a oğlum ben annemi istiyorum demiş geçiyor herzorluk biyerden sonra bitiyor .ben tam 10sene oldu uğraşıyorum sonlardayım huzura özgürluğe sadece aylar kaldı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…