Boşanma mevzusu yardım ..

Eski konularına baktım.Sen hala dört aydır icraate geçemedin mi? Adam seni daha kaç kez kovacağım demiş,etmediği küfürler kalmamış,beş seneden fazla evli kalamam parasızlıktan gidemiyorum demiş ve sen hala o evde misin? Bir de nafaka istersem eşyaları vermez diyorsun.Meslektaşımsın ve bilinçli olman gerekirken nerelere takılıyorsun böyle.Adamın gözünde gurursuzsun ve parası için sağdığı inek gibisin.Kaç kurtul artık.Tüm haklarını da al.

Terkin şartları var. Terk tarihinden başlayarak 4 ay dolduktan sonra noter aracılığıyla ortak konuta dön çağrısı yapılır. Ve terk eden tarafa en az 2 ay mühlet verilir. Bu süre içinde terk eden Dönmezse terk sebebiyle boşanma davası açılır. İkinci olarak terk sebebiyle çekilecek ihtarın da haklı sebebe dayanması gerekir. Adam zaten sizi aldatmış evlilik birliği sarsılmıştır. Diğer konular üzerinde anlaşabilirsiniz protokole yazarsınız. Hali hazırda bir dava olması halinde eşlerin ortak konutta Bir Arada yaşama hak ve yükümlülüğü bulunmamaktadır.
Teşekkürler.Diyorum ki protokolü imzalatıp taşınsam ve ertesi gün davayı açsam terk etmiş sayılmam herhalde o zaman

OlmaZsınız ama 4 ay içinde ihtar çeker 2 ay bekler davayı açar. Ama bence boşa kürek çekmedir. Siz davayı bu işlemler geçtikten sonra açsanız terk davası ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Boşanma sebebiyle evden ayrılıyorsunuz sanırım tutanağı da imzalattırıyorsunuz. Tarihler belli. Dön ihtarında bulunması abesle iştigal olur

Nafaka istersem eşyaları evden çıkartmamda engel olabilir,30 bin masraf yaptım bırakmak istemiyorum.Eşyalarla beraber toplanıp gidelim ki bomboş Kalsın hayati.Nafaka istersem eşyalardan vazgeçmek gerekebilir napsam bilemedim
defne-28 defne-28
Hayır nafaka istesen neden eşyalardan vazgeçeceksin ki ?
Öyle birşey olamaz. Eşyaları zaten sen aldın. Kendi aldığın şeyi illa ki götüreceksin. Makbuzu da var herseyi var. İstediği kadae çirkefleşsin sende bu durumda biraz dik dur ki ciddiyetini anlayıp uğraşmayı Göze alamasın.
Nafaka da tabi ki iste o çocuğunun Hakkı. Onun da Sorumluluğu . Baba olarak bu onun görevi.
Nafaka ile eşyaların hiçbir bağlantısı yok.
Hem nafaka iste hem de eşyaları al götür.

Eski konularına baktım.Sen hala dört aydır icraate geçemedin mi? Adam seni daha kaç kez kovacağım demiş,etmediği küfürler kalmamış,beş seneden fazla evli kalamam parasızlıktan gidemiyorum demiş ve sen hala o evde misin? Bir de nafaka istersem eşyaları vermez diyorsun.Meslektaşımsın ve bilinçli olman gerekirken nerelere takılıyorsun böyle.Adamın gözünde gurursuzsun ve parası için sağdığı inek gibisin.Kaç kurtul artık.Tüm haklarını da al.
Gitmedim çünkü sütüm azalıyor azıcık bişeyi kafaya taksam ve bebekle kolay olmuyor taşın boşan..yemek bile zor yiyorum.Biraz kendini toplasın diye bekledim.Eşyayı niye ona bırakayım yeni almışım yaklaşık 30 bin zarara girmek de koyar bana,ona ödül olur.Benden önce eski püskü şeylerin içinde oturuyordu hepsini attık şimdi benden sonra onları da bulamıcak o ona ceza.
Kanıt toplamakla uğraşmak istemiyorum kimse şahitlik de etmez.

Deliller yok ki ortada.Saç tellerini saklıyordum annfm Temixlik sırasında bilmeden çöplerle Attı,toka duruyo,prezervatif delil olarak işe yaramaz diye düşünerek bir süre sınra attım.Mesaj olmuyo telinde öyle bişeye denk gelsem resmini çekerdim Ekranın.eve kamera koyup bi hafta şehir dışına çıkmayı düşündüm ama değmez çocuğumla ayrı bir düzen kurayım eşyalarımı alayım benden uzak olsun kâfi
Eğer zorluk çıkarırsa de ki saç teli , toka , prezervatif hepsi bende duruyor sakladım şartlarımı kabul etmez de zorluk çıkarırsan nafaka tazminat herseyi alır zina Davası da açarım çocuğun yüzünü de asla göstermem ailene eski eşine varana kadar herkese rezil ederim. Tüm delilleri sakladım de. Hatta bunu söylerken ailenden birileri de yanında olsun. Aldım de mesajlarını buldum bende Saklı de nereden bilecek. Gel anlaşalım de sonradan da

Gitmedim çünkü sütüm azalıyor azıcık bişeyi kafaya taksam ve bebekle kolay olmuyor taşın boşan..yemek bile zor yiyorum.Biraz kendini toplasın diye bekledim.Eşyayı niye ona bırakayım yeni almışım yaklaşık 30 bin zarara girmek de koyar bana,ona ödül olur.Benden önce eski püskü şeylerin içinde oturuyordu hepsini attık şimdi benden sonra onları da bulamıcak o ona ceza.
Kanıt toplamakla uğraşmak istemiyorum kimse şahitlik de etmez.
Eşyanı bırakma ama nafakanı hiç bırakma.Çocuğunun hakkı o senin ya hu.Senin yerinde olsam o işteyken alırım eşyaları da çeker giderim ailemin yanına.

Bosanma davasi acmadan once esyalari alin gidin. Sonrasinda almaniz zor olur. Bu isler biraz yangindan mal kacirir gibi oluyor. Esyalari kim once alirsa onda kaliyor

Eşyanı bırakma ama nafakanı hiç bırakma.Çocuğunun hakkı o senin ya hu.Senin yerinde olsam o işteyken alırım eşyaları da çeker giderim ailemin yanına.
Bir iki saat önce ona protokolü gösterdim.Ben hazırlardım niye başkalarından yardım istedim hem bak kimlik fotokopilerimizi filan da götüreceksin unutma dedi.Ben de senin tavsiyelerine yardımına ihtiyaç duymuyorum bu konuda dedim.Derken öyle bir kısa Tartışma geçti aramızda ve o zamsn imzalanıyorum dedi Uğraş dur.Nafaka verşrsin o zaman dedim veririm dedi.Meydan okuyor yani.Ailem uzakta ben bu Şehirde çalışıyorum Yanlarına gidemem.İşi kötülüğe dökmek istemiyorum çok mu safım

Bosanma davasi acmadan once esyalari alin gidin. Sonrasinda almaniz zor olur. Bu isler biraz yangindan mal kacirir gibi oluyor. Esyalari kim once alirsa onda kaliyor
Aynen öyle yapıcam eşyaları götürüp ordan açıcam davayı,tabi sıkıntı çıkarmazsa.

Boşsnms Protokolünü adamın önüne koymuşum tv izliyor her zamanki gibi Gülüyor eğleniyor izlerken de..nasıl bu kadar duyarsız kalabiliyor ya,ya da ben niye eskisi gibi sinirden ağlamıyorum şu an...hissizleştim mi anlamıyorum

Zaten evlendikten sonra edinilen mallar ortak olmıyor mu? Boşverin yarısını alıp keyfinize bakın bence. Sadakanız olsun. Düşünsenize o eşyalarla bi ev kuracaksınız ve aklınıza hep eski eşiniz gelecek...
Üzülerek söylüyorum eşiniz sizi kullanıyor ya da kullanmış maddi olarak. 3.evliliği de bitirecek kadar vicdansız :KK43:

Bir iki saat önce ona protokolü gösterdim.Ben hazırlardım niye başkalarından yardım istedim hem bak kimlik fotokopilerimizi filan da götüreceksin unutma dedi.Ben de senin tavsiyelerine yardımına ihtiyaç duymuyorum bu konuda dedim.Derken öyle bir kısa Tartışma geçti aramızda ve o zamsn imzalanıyorum dedi Uğraş dur.Nafaka verşrsin o zaman dedim veririm dedi.Meydan okuyor yani.Ailem uzakta ben bu Şehirde çalışıyorum Yanlarına gidemem.İşi kötülüğe dökmek istemiyorum çok mu safım
O zaman hemen bir ev ayarla adresi bilmesin aileni de çağır herif işteyken at eşyaları o eve o gelmeden de yeni evine geç senin yerine avukatın irtibatta olsun artık

Zaten evlendikten sonra edinilen mallar ortak olmıyor mu? Boşverin yarısını alıp keyfinize bakın bence. Sadakanız olsun. Düşünsenize o eşyalarla bi ev kuracaksınız ve aklınıza hep eski eşiniz gelecek...
Üzülerek söylüyorum eşiniz sizi kullanıyor ya da kullanmış maddi olarak. 3.evliliği de bitirecek kadar vicdansız :KK43:
Ben de artık öyle düşünüyorum.Eşyaları bölüşüp nafaka eklemeyi düşünüyorum anlaşmaya.

Hanımlar dün akşam protokolü gösterdim.Nafaka konusunda kararsızım dedim ,bedavaya geliyo boşsnms işi diye mi keyifle tv izliyorsun çocuğunu göremeyeceksin hiç mi üzülüyorsun ? o zaman imzalanıyorum çekişmeli olsun eşyalar bölünsün dedi kızarak.çocuğu da neden göremiyormuşım dedi her iş çıkışı gelip yarım saat görmek isterim dedi olmaz dedim iyice sinirlendi.Tartışma uzadı ta eskiler açıldı ve her zamanki gibi hatalarını yüzüne vurmama katlanmak istemeyip kestirip Attı tmm ne istiyorsan yap ben onaylıyorum dedi odaya da gelmiyorum artık burda yatıcam deyip salonda uyudu.Aldatma konusunu inkar ediyo Cinsellik konusunda da istemiyorum zorla mı dedi.Her Lafı ayrı kırıyo üzüyo.Bu noktaya geldiğimize inanamıyorum.

Hanımlar dün akşam protokolü gösterdim.Nafaka konusunda kararsızım dedim ,bedavaya geliyo boşsnms işi diye mi keyifle tv izliyorsun çocuğunu göremeyeceksin hiç mi üzülüyorsun ? o zaman imzalanıyorum çekişmeli olsun eşyalar bölünsün dedi kızarak.çocuğu da neden göremiyormuşım dedi her iş çıkışı gelip yarım saat görmek isterim dedi olmaz dedim iyice sinirlendi.Tartışma uzadı ta eskiler açıldı ve her zamanki gibi hatalarını yüzüne vurmama katlanmak istemeyip kestirip Attı tmm ne istiyorsan yap ben onaylıyorum dedi odaya da gelmiyorum artık burda yatıcam deyip salonda uyudu.Aldatma konusunu inkar ediyo Cinsellik konusunda da istemiyorum zorla mı dedi.Her Lafı ayrı kırıyo üzüyo.Bu noktaya geldiğimize inanamıyorum.

Kararlı davranmalısın bence
Sen öfkene yenilip söylendikçe
Ciddiye almıyor sanırım eşin

Esya konusunu avukata sorun. Nafakadan vazgecmeyin, cok pisman olursunuz ileride.
Brn cekismeli bosanmistim. Dava devam ederken babam aramisti onu. Sadece kendi aldiklarimizi alucaz evi ac demisti. Ben kendi sahsi esyalarim ile kendi aldiklarimi almistim.
Evlilik suresince alinan esyalar ortsk sayiliyor. Faturada kimin adinin yazdigi onemli degil. Cunku bir taraf o esyayi oderken diger taraf da evin diger seylerine katkida bulundugu icin. Hatta calismasaniz bile... mesela mal paylasiminda bile evlilikten sonra slinan mallar bir taraf calismasa da ortak sayiliyor.

Esya konusunu avukata sorun. Nafakadan vazgecmeyin, cok pisman olursunuz ileride.
Brn cekismeli bosanmistim. Dava devam ederken babam aramisti onu. Sadece kendi aldiklarimizi alucaz evi ac demisti. Ben kendi sahsi esyalarim ile kendi aldiklarimi almistim.
Evlilik suresince alinan esyalar ortsk sayiliyor. Faturada kimin adinin yazdigi onemli degil. Cunku bir taraf o esyayi oderken diger taraf da evin diger seylerine katkida bulundugu icin. Hatta calismasaniz bile... mesela mal paylasiminda bile evlilikten sonra slinan mallar bir taraf calismasa da ortak sayiliyor.
Doğru evet taşınmaz mallar bile ortak sayılırken eşyalar için de ayni şey geçerlidir.Nafaka konusunda düşüncem şu aslında : kendisinin tonla borcu var ve önceki evliliğinden olan çocuğuna 800 ödüyor zam gelecek bir de buna..bir de ben nafaka eklersem icralık olur da cinnet geçirip çocuğa zarar verirse diye korkumdan istemiyorum Allah korusun.neler oluyor şu ülkede neler.Bana çocuk Lazım.Çok düşkün oğlana elinde varsa verecektir diye düşünüyorum öncekinden esirgemiyor çünkü.İnşallah pişman olmam.Sonradsn pişman olunduğunu duyuyorum hep.

X