Boşanma mevzusu yardım ..

Nasıl yani 10 yıldır mi sürüyor dava ?
Ayrı eve daha yeni mo çıkacaksınız ?
Nafakayı vermek istemiyor ama velayet istiyor sanki bedavaya bakılıyor çocuk.Bize dava açıldığı hafta hemen bağlandı.500 ödüyor zorla ama coxugun sadece bakımına veriyorum 2500 daha bunun kıyafeti ilacı yemesi icmesi hastaneye taksiyle götürmesi vs..

2018 kasımda boşandım 10senedir sikintılar devam etsede hayat devam ediyor demek istedim.ayrı eve ailemin yanindan yeni ayrilicam.

Rabbim, sizi en kısa zamanda feraha çıkarsın inşaallah

Nafaka 2020ye kadar talep etmedim elden 150 150 verip beni sinir ediyordu .2023 benim huzurum özgürlügüm olcak diye umuyorum .
2023 te ne olacak nafaka bağlanacak eve çıkacaksınız filan mı
Biraz açıklayıcı yazsanız daha iyi anlayacagim aslında

Hatta gitceğim il belli degil henüz belli olunca .burdan arkadaşım olsa .çocuklu boşanmış .benimle aynı durumda olan çocuklarımızı j.sonu gezdiririz piknik deniz gezmeler .ev okul işden kalan vakit olursa.gitceğim yerde yapayalnız olmaktan iyi olur.zamanla çevre arkadaş yaparım umarım
Amin hepimizin yaraları kapandığı günler gelsin .damlaya çok benziyosun sınıf arkadaşım .profilini yakınlaştırdım evet odeğilsin ama baya bi benziyorsun

Aldatma kanıtlarını topla. Daya kapıya kamyonu bi günde taşın.
Altın, nafaka, para ne varsa da iste.
Ama kanıt topla!!
Yakın zamanda gördüm bi dava. Adam cinsellikten kaçıyordu, evi terketti, aldatma paranoyası vardı diyordu.

Duyuma dayalı tanıklığın mahkemece bir geçerliliği yokmuş. İnşallah Hakimler de böyle düşünüp, o tanıklıkları dikkate almazlar. Tanıklar bitince sunulacak beyanda ispatlarıyla açıklarız inşallah. Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:
Amin
İkisine cevap yazdım,üçüncü de bitince av ile bir araya gelerek hepsini toparlicaz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…