Boşanma Konusu Yardım

İlk defa bu sitede bu kadar çok boşanmayın yazıldığını gördüm. İlerde bir daha evlenirseniz o kişi asla eşiniz gibi olmaz gelen gideni aratır ama sizinkini daha da çok aratırlar. Benim gördüğüm en iyi adam bile yapmaz bunları hele de benim eşim hiç yapmazdı o duruma gelsek. Ne yapın edin eşinizin gönlünü alın, sevdiğiniz, çok ta karakterli olan bi adamı iyi huyları hatrına biraz da alttan alın ne olacak yani

Bence boşanma çoookkk pişmannn olursun evliliklerde inişler çıkışlar kavgalar anlaşmazlıklar çok olur bu çok doğal senin sevdiklerinle onun sevdikleri aynı olmaya bilir az biraz fedakarlıkla ve bir bebişle bu evlilik çok güzel ilerler. Bence bir evliliğin oturması 5yılı alıyor sonrasında herşeyine alışmış oluyosunuz

uzun zaman oldu biliyorum ama eşimle oturup konuştuk. aileleri işin içine karıştırmama kararı aldık. ayrıca eşimde biraz daha ev işlerini bana bırakmaya başladı karışmıyor yani. yalnız ailelerle ilgili sorunumuz devam ediyor. ailem biraz alıngan mesela sorun çıkarıyorlar. konumu okuyup yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Ailenizle konuşun sorun çıkarmasınlar.Biraz dirayetli ve net olmalısınız.Konunun iyi yönde çözümlenmesine sevindim

Sizinkide tam severek boşanmak yalnız gerçekten. Eşinizin maddi olarak sizi mağdur bırakmaması önünde egilinecek bir davranış bence terapist falan nebilim yardim alin baktınız hala olmuyor yapacak bişey yok dersiniz kıyamadim ikinize

Yani yanlış anlaşılmak istemiyorum ama yazım stiliniz ve olayları yönetme şeklinizden anladığım kadarıyla aşırı pasif ve ruhsuzsunuz. Eşinizin sessizden kastı da bu bence. Eşiniz aile konusunda özveri göstermiş siz gösterememişsiniz belki de canına tak etmiştir bu durum ve o yüzden benim aileme gidilecek, senin ailene gidecek kavgası çıkmıştır. Yorumlarda eşini ara demişler arasam ne diyeceğim demişsiniz. Etkisiz eleman gibi davranıyorsunuz. Belki ayrılınca bir daha birbirinizi görmeyeceksiniz çünkü çocuk yok ama böyle bir durumda bile “terapinin fayda getirmeyeceğini düşünüyorum” falan diyorsunuz. Bir silkelenseniz mi acaba?

Ay iyi bari olumlu sonuçlanmış ama hala ailenize karşı bir yaptırımınız yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…