- 21 Nisan 2024
- 11
- 2
- 35
Herkese merhaba bu forumu baya faydalı buluyor ve takip ediyorum. Yaşadığımız sıkıntılı durum karşısında siz olsanız ne yapardınız diye sormak, fikir almak istedim. Mümkün oldukça kısa tutmaya çalışacağım. Bir yakınım adına soruyorum. 4 yıllık evli. Severek evlendi. Bir süre sonra eşinin narsist tutumları başladı. Birçok kavgaları oldu gerek kendi içlerinde gerek aileler kaynaklı. Eşinin şiddete meyli de var. Evi hamdolsun kendi evi.Çalışıyor.Rabbim bağışlasın 1 çocuğu var. Şuan kocası, eşinin ailesiyle kavgalı. Kendisine de oldukça ilgisiz, sevgisiz, yokmuş gibi davranıyor. Eşinin kendisi için bittiğini söyleyip çocuktan dolayı onunla kaldığını boşanmayacağını söylüyor. (Yakınım anne olarak velayetini alacağı için) Bir kez boşanma aşamasına geldiler daha önce. Ailesi araya girdi kendisi özür diledi barıştılar. Bir süre sonra yine aynı saygı sevgisiz, bencil, şiddet içeren tutumlarına başladı. Sevgi saygı olmadan iki yabancı gibi yaşamayı uygun buluyor. Bütün gün elde telefon çocukla ilgilenmez bir halde kocası. Ama lafa gelince eşi yok sadece çocuğu var. Hamdolsun yakınım ayakları üzerinde duran biri. Ailesi bu evlilikte kocanın eksikliği ve yanlışlarından ötürü bitmesini doğru buluyor. Bu şekilde duygusuz sevgi saygısız yaşamak istemez kimse zaten.Yakınım sadece çocuğunu düşünüyor kocasıyla ilgili bir umudu yok çocuğu onun kötülüğünden korumak tek derdi. Siz olsanız ne yapardınız bu durumda sizle kendi evinizde, yalnız çocuğunuz için evli kalmak isteyen birisiyle evli kalırmıydınız ya da dava açıp nasıl bir yol izlerdiniz fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim hayırlı günler...