Boşanma kararı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yazıp yazıp siliyorum ne diyeceğimi şaşırdım. Erkekler kadınların orgazmı beyinde yaşadığını bilmiyor, ama öğrenmek isteyen öğreniyor. Adamın hiçbir konuda çaba göstermemesi çok ilginç. Cinsellikten anladığı neymiş 5 dk sürmesi normal değil, bari ruhumu okşa da oradan tatmin olayım o da yok...Terapistlere gitmişsiniz, o yüzden şöyle yap böyle yap diye yazmaya gerek görmüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun, kararınız ne olursa olsun mutlu olun çocuklarınızla...

Ben böyle bir adamla 20 sene evli kaldim. O kadar iyi anliyorum ki... sizi cok takdir ediyorum ayrica. Ben neler yapmadim. Romantik bir ortam hazirlamistim bir kez. Karsima gecip kahkahalarla gülmüştü. Yine de vazgecmedim. Uğraştım coook ugrastim. Bana bir gun dedi ki ben sonsuza kadar boyle yaşarım. Tabi ben bu sebepten yay gibi gergin yillar gecirdim. Kilo aldim, cirkinlestim. Neşem yok oldu, ozguven deseniz yerlerde. Bir gun dedim ki baska erkeklerle mi yatayım? Umru oldu mu, hayir tabiki. Bu arada tabi defalarca terk etmeler... Beni suclamalar, yokmus gibi davranmalar, ozellikle ailesinin yaninda degersiz hissettirmeler. Bu arada ben terk edecegime o terk ediyor evi her bes senede bir. Düşünün adamin ozguven tavan yapmış. Ayriligimin ayrintilarini yazmistim. Uzun konu... baska şeyler de vardi. Ama hicbir sey beni bundan fazla yaralamadi. Sanirsiniz dunyanin en cirkin kadiniyim . Eli, bir ölünün eli; sarilmaya calistigim boynu ise cansiz bir varlikti. Yanlislikla dokunsam tepki vermez ve bundan büyük zevk alirdi. Bana kurdugu en son cumlelerinden biri "gider baska erkeklere sarilirsin artık. S...me degilsin." oldu. Simdi gelelim size, bosanin bosanin ki sizi her gün kanirtan, sevgi dileten adamdan boylece kurtulursunuz. Yalniz yatiyordunuz, yine yalniz yatarsiniz. Hem bence ihtimaller bazen daha güzeldir. Belki sizi hakkiyla seven biri olur hayatinizda.

Cok tesekkurler temenniniz için. Umarım bundan sonraki hayatım geçen ömrümden daha güzel olur evlatlarımla

Insallah cok amin cooooook

Size yaklassa hâlâ savaşmak için sevginiz var gibi.ama tam bir duvar.insan nasıl böyle bir hale gelebilir diye düşünüyorum.herhalde karşısında ki insan yıllar boyu hayal kırıklığına ugratirsa böyle olur insan.tabii ben kendi açımdan kadınsı duygularla böyle düşünüyorum.bu adam neden boyle davar oldu.hic bir açıklaması yok mu sizi suclamaktan baska

Merhaba esinizle babalik konusunu konustunuz mu yani sorumluluklari bolusecek mi. Bosandiktan sonra cocuklariyla ilgilenmeye babalik yapmaya devam edecek mi.. bosaninca babaligi da unutan tiplerden degildir insallah.. bunlari da konusun gerci konusmak yetmez zamanla gorursunuz.. 3 kuxuk cocuk xok zor tabi ki üçü de çok küçük çünkü.. bunun yerine imkan varsa terapiste gidin yine de olmazsa bosanin.. mutsuz evlilik de cok zor

Neden boşanıosunuz?Çalısanmısınız

Cocuklariniza hic mi acimiyorsunuz? Sirf siz tatmin olun diye onlar oz babasiyla degil de baska bir adam ile ayni evi paylasacak belkide ilerde.

Böyle iliskiler o kadar tüketici ki. Şimdi siz sadece bir doyum olayi, bedensel istekler olarak düşünüyorsunuz. Hayır öyle bir şey degil bu yoksunlu. Sefkat eksikligi bu. Nasil anlatsam... Çok sevdiğiniz birinin sizin saçınızın teline bile dokunmaktan imtina etmesi çok yaralayici ve bu durum sizi çok gergin yapiyor. Ben bosandiktan sonra bakisim, duruşum her seyim değişti. O kadar ki en yakin arkadaslarim bile eski ayarlarina döndün dediler şakayla karışık. Konusamiyorduk seninle, hep gergindin. Bizle sorunun var saniyorduk, dediler. Oglum bile o kadar korkmus ki benden. Bir gün kedimiz saksiyi kirdi ve oglumun bana bakisi. Kizmadin mi diye soruşu. Düşünün ne hale gelmisim. Inanin her gun, her gün cabalamak, sevsin diye ugrasmak coook zor ve size, ne cevrenize ne de cocuklariniza bir faydasi yok boyle yasamanin. Bir erkek hayatin merkezi degil, tek gercek var o da zihin sagliginizi ne kadar iyi korursaniz o kadar mutlu oluyorsunuz. Su an mutluyum, çünkü çaba sona erdi. Artik yuk kalmadi.

Cocuklariniza hic mi acimiyorsunuz? Sirf siz tatmin olun diye onlar oz babasiyla degil de baska bir adam ile ayni evi paylasacak belkide ilerde.
Yazıp yazıp sılıyorum lütfen beni zorlamadan cıkın konumdan. Evet tatmın olmak ıcın boşuyorum rahatladınız mı??

Yazıp yazıp sılıyorum lütfen beni zorlamadan cıkın konumdan. Evet tatmın olmak ıcın boşuyorum rahatladınız mı??
Hiç bozmayın sinirinizi. Sevgi isteyen kadınları ahlaksız ilan ederler böyleleri. Hayatlarinda bu yasananlarin kıyısından geçmemişlerdir oysa. Kocisleri insafli, merhametli olanlar güzel güzel ahkam keserler sadece.

Ve tabi unutmayin siz ayaklarinizin uzerinde durdukça daha çok taslanacaksiniz. Çünkü dizinizi kırıp oturmadınız. Aslinda amaciniz huzuru bulmak, sizi seven birini de bulursaniz ne ala. Ne yani istemem mi diyeceksiniz.

Ve sakın hakkinizi almadan bosanmayin. Ve kadinliginizi hiçe saydirmayin. Cok gec olmadan ... Ben 20 sene sonra kalktim düştüğüm yerden. Kimsenin de cabalamadin demesine izin vermedim. Ha yanlış anlasilmasin koşa koşa kendimi erkeklerin kucagina da atmadım. Size boyle muamele edilince bakin ben de sinirlendim şimdi... Neyse gidip bir kahve yapayim kendime...

Sevgisizlik çok kötü, çok acı. Yaşamayan insanın anlamayacağı şeyler. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Bundan sonraki hayatınızda sizi çok sevecek, size çok değer verecek bir insan çıkar inşallah karşınıza. Çocuklarınız daha minikler ama elbet büyüyecekler. Siz de henüz çok gençsiniz. İnşallah, Allah düzgün insanlarla karşılaştırsın, çok mutlu olun inşallah.

Tipik yurdum erkeği bacım.Bunlar sorun sayılmaz.Çoğumuzun kocasında az çok var zaten.
Yok daha neler,çoğumuzda va diye lütfen normalleştimeyin şu mesaj da yazanları.

Biliyormusun tamda ayni senin yazdigin gibi düsünmüstüm yillaryili, 3 evladim var, „hamangiom egoist olma sen mutlu olacam diye 3 yavruyu aile hayatindan mahrum birakma- onları düşün” ....
diye sürekli kendimi frenlemiştim. Bunu yaşamayan bilemez, yıllarca resmen çürüdüm ... bu çok büyük psikolojik şiddet. Resmen hayattan soğuyorsun eriyorsun hiç bir şey sana zevk vermiyor, aynanın karşısına geçip “ acaba ben çirkinmiyim” diye ağlıyorsun... gece yarıları uyanıp göğsünün yandığını hissedip sabahlara kadar ağlıyorsun... Yaşamayan bilmez bilemez, Anlamaz anlayamaz...

MERHABA ARK ESIMLE 3 YIL ONCE TANISTIK DAHA UNIVERSITEYE GIDIYORDUM 2 SINIFTIM KONUSMAYA BASLADIK ILK ONCE BEN PAS VERMEDIM BAYA TELEFONDAN KONUSTUK GORUSMEK ISTEDI GORUSMEDIM SONRA ARAMIZ ACILDI 2 YIL KONUSMADIK ARAMADIK AMA FACEDE HEP VARDI RESIMLERINE BAKTIM ODA BENIMKILERE HEP BEGENDI ICIN 2 YIL SONRA TAM MEZUNIYETIMDE YENIDEN GORUSMEYE BASLADIK 5 AYDA EVLENDIK ESIM BENDEN 7 YAS DAHA BUYUK MAGAZASI VAR ORDA CALISAN BI ISCISIYLE ILISKISI OLMUS BUNU BANA SOYLEDI BEN ILK ONCE COK CIDIYE ALMADIM KIZ ESIMI BENDEN KISKANMAYA BASLADI 3 AY O KIZLAN CALISTIK ASLINDA HEMSIREYIM AMA ESIM IZIN VERMIYOR BEN KOVMASINI ISTEDIM KOVMADI BAYA SORUNLAR YASADIK BUYUZDEN HER GECE TARTISTIM BEN HALA HAZMEDEMIYORUM 3 AY BIZI CALISTIRDI ICIN 7 YIL CALISMIS O SIZCE NE YAPMALIYIM KADIN ISTEN AYRILDI KOVULDU KENDI AYRILMADI BI GUN UZERIME YORUDU ESIM YINEDE KOVMAK ISTEMEDI BI DEFA DAHA YAPARSA FELAN DEDI AMA ESIMIN ANESI KOVDU

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…