Cok tesekkurler temenniniz için. Umarım bundan sonraki hayatım geçen ömrümden daha güzel olur evlatlarımlayazıp yazıp siliyorum ne diyeceğimi şaşırdım. Erkekler kadınların orgazmı beyinde yaşadığını bilmiyor, ama öğrenmek isteyen öğreniyor. Adamın hiçbir konuda çaba göstermemesi çok ilginç. Cinsellikten anladığı neymiş 5 dk sürmesi normal değil, bari ruhumu okşa da oradan tatmin olayım o da yok...Terapistlere gitmişsiniz, o yüzden şöyle yap böyle yap diye yazmaya gerek görmüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun, kararınız ne olursa olsun mutlu olun çocuklarınızla...
Insallah cok amin cooooookBen böyle bir adamla 20 sene evli kaldim. O kadar iyi anliyorum ki... sizi cok takdir ediyorum ayrica. Ben neler yapmadim. Romantik bir ortam hazirlamistim bir kez. Karsima gecip kahkahalarla gülmüştü. Yine de vazgecmedim. Uğraştım coook ugrastim. Bana bir gun dedi ki ben sonsuza kadar boyle yaşarım. Tabi ben bu sebepten yay gibi gergin yillar gecirdim. Kilo aldim, cirkinlestim. Neşem yok oldu, ozguven deseniz yerlerde. Bir gun dedim ki baska erkeklerle mi yatayım? Umru oldu mu, hayir tabiki. Bu arada tabi defalarca terk etmeler... Beni suclamalar, yokmus gibi davranmalar, ozellikle ailesinin yaninda degersiz hissettirmeler. Bu arada ben terk edecegime o terk ediyor evi her bes senede bir. Düşünün adamin ozguven tavan yapmış. Ayriligimin ayrintilarini yazmistim. Uzun konu... baska şeyler de vardi. Ama hicbir sey beni bundan fazla yaralamadi. Sanirsiniz dunyanin en cirkin kadiniyim . Eli, bir ölünün eli; sarilmaya calistigim boynu ise cansiz bir varlikti. Yanlislikla dokunsam tepki vermez ve bundan büyük zevk alirdi. Bana kurdugu en son cumlelerinden biri "gider baska erkeklere sarilirsin artık. S...me degilsin." oldu. Simdi gelelim size, bosanin bosanin ki sizi her gün kanirtan, sevgi dileten adamdan boylece kurtulursunuz. Yalniz yatiyordunuz, yine yalniz yatarsiniz. Hem bence ihtimaller bazen daha güzeldir. Belki sizi hakkiyla seven biri olur hayatinizda.
Merhaba esinizle babalik konusunu konustunuz mu yani sorumluluklari bolusecek mi. Bosandiktan sonra cocuklariyla ilgilenmeye babalik yapmaya devam edecek mi.. bosaninca babaligi da unutan tiplerden degildir insallah.. bunlari da konusun gerci konusmak yetmez zamanla gorursunuz.. 3 kuxuk cocuk xok zor tabi ki üçü de çok küçük çünkü.. bunun yerine imkan varsa terapiste gidin yine de olmazsa bosanin.. mutsuz evlilik de cok zorHayır aslında bana bır zararları yok bakıcıları var ev ısı + cocuklar zor oluyor dıyecegım bır psıkolojıye gırmedım. Sadece aksamları gorebılıyoruz cocuklarımızı zaten calıstıgımız ıcın. Yıpratmadılar yanı.
Neden boşanıosunuz?ÇalısanmısınızEvet başlıktan anlaşıldığı üzere akşam uzun uzun konuşup ayrılma kararı aldık. İkimiz de cok yorgunuz yapamıyoruz artık biri itsin öteki çeksin istemedik. 3 güzel evladımıza daha kaliteli bir hayat sunabılmek ıcın bu kararı aldık. Anlaşmalı olarak boşanacağız. Avukat arkadaşlar bu sürecin nasıl ilerlediğini kısaca yazabilir mi? Dilekçe mi veriyoruz mal paylaşımı velayet çocukları kaç günde bir görecek vs resmi prosedür nasıl işliyor?
Oturup anlaşma yoluna da elbette gittik. Fakat kendının bu oldugunu degısmeyecegını degısemeyecegını benım sureklı aynı konudan sıkıntı cıkarmamdan sıkıldıgını soyledı. Bende sureklı aynı konu acılıyorsa atla deve degıl bence elınden gelenı yapabılırsın dedım. Elınden gelen buymus. Ben genç kızlar gibi ilgi alaka beklıyormusum ondan. Yahu ılgı alaka ıstemek ustelık bunu ınsanın kocasından beklemesı sadece genc kızlara mı mahsus anlamadım! Ilgı alaka boyut degıstırır ama her yasta vardır. Bende 70yasındakı adamdan benı sabah aksam opucuklere bogmasını beklemedım kı. Gayet 40lı yaşlarında her saglıklı erkek gıbı benımle ılgılenmesını bekledım. Hatam buymus benım. Çekişmeli olacak bir pozisyonumuz yok elhamdulıllah. Her zaman dedım hala da soyluyorum mukemmel bır baba ama berbat bır kocadır. Oturup konustuk ve uzlasmaya varamadık malesef
Cocuklariniza hic mi acimiyorsunuz? Sirf siz tatmin olun diye onlar oz babasiyla degil de baska bir adam ile ayni evi paylasacak belkide ilerdi
Yazıp yazıp sılıyorum lütfen beni zorlamadan cıkın konumdan. Evet tatmın olmak ıcın boşuyorum rahatladınız mı??Cocuklariniza hic mi acimiyorsunuz? Sirf siz tatmin olun diye onlar oz babasiyla degil de baska bir adam ile ayni evi paylasacak belkide ilerde.
Hiç bozmayın sinirinizi. Sevgi isteyen kadınları ahlaksız ilan ederler böyleleri. Hayatlarinda bu yasananlarin kıyısından geçmemişlerdir oysa. Kocisleri insafli, merhametli olanlar güzel güzel ahkam keserler sadece.Yazıp yazıp sılıyorum lütfen beni zorlamadan cıkın konumdan. Evet tatmın olmak ıcın boşuyorum rahatladınız mı??
Yok daha neler,çoğumuzda va diye lütfen normalleştimeyin şu mesaj da yazanları.Tipik yurdum erkeği bacım.Bunlar sorun sayılmaz.Çoğumuzun kocasında az çok var zaten.
Söylediklerimin kaale alınmaması (konu ne olursa olsun)
Aşırı derecede duyarsızlık kayıtsızlık ılgı ve sevgı eksıklıgı
Sen bır tarafını da yırtsan agzını acıp kendını mudafa etmez, opmez sarılmaz sen konusmadıgın surece hal hatır dahı sormaz
Cınsel hayatımız berbat. Karsısında karısı yoktur onun ıhtıyacını gıderıp kalkar total ılıskı suremız (sevısme bıle dıyemıyorum) 2 bılemedın 3 dakıkayı asla gecmez ısı bıtınce bır kelıme dahı etmez kalkar dusunu alır tamamen uzaklasır (hos uzun suredır bu tavrından dolayı ılıskıde yoktu)
Guzel gorunmemi asla ıstemez. Bırılerının ıltıfat etmesı yada hayranlıkla bakmasını kaldıramaz dırekt kavga etmeye baslar fakat kendı asla ılgı gostermez ıltıfat etmez sadece kavga cıkarır nedenı de kadınların bıle ılgısını boyle cekıyorsam erkekler nasıl bakıyormus kımbılır
Boyle ıste
Sayfalarca yorumdan sadece cinsellik kısmını baz almanız, yazanın değil okuyanın yetersizliği.Cocuklariniza hic mi acimiyorsunuz? Sirf siz tatmin olun diye onlar oz babasiyla degil de baska bir adam ile ayni evi paylasacak belkide ilerde.
Cocuklariniza hic mi acimiyorsunuz? Sirf siz tatmin olun diye onlar oz babasiyla degil de baska bir adam ile ayni evi paylasacak belkide ilerde.
Normalleştirmiyorum canım.Ne kadınlar var çocuklarının geleceğini kendi zevklerine tercih etmiş.Zamanla adam da uslanmış.Yok daha neler,çoğumuzda va diye lütfen normalleştimeyin şu mesaj da yazanları.