Boşanma kararı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sinirle aldım bu kararı dıyordum kı iyice emin oldum gercekten ben bu adamla ne kadar ömrüm var bılmıyorum ve kalan ömrümü olmazı oldurmakla eğriyi dogrultmakla harcamak ıstemıyorum
Bende sinirle aldığını düşündüm açıkçası istemiyorsun bir çaba bekliyorsun gibiydi sadece ama esin çıkmaza sürüyor bu işi.. seni siniyor sanirim.

Bi sorsana bacım, '' sen benle çocuğum olsun, yemeğim yapılsın, donlarım yıkansın; ele güne karşı evli çocuklu, rüşdünü ispatlamış alfa erkek olmak için mi evlendin? '' diye. O kadar konuşmuşsun, bunu sormadın mı?

Karısını sevmeyecek adam evlenmesin. Bu kadar açık ve net. Evlenmesin abi. Ütopik ütopik otursun yerinde. Öffff. Kusura bakma, çok sinirlendim kocana.

Bende sinirle aldığını düşündüm açıkçası istemiyorsun bir çaba bekliyorsun gibiydi sadece ama esin çıkmaza sürüyor bu işi.. seni siniyor sanirim.
Valla artık bu konuda sınanacak asamayı coktan gectım ben canım. Allah evlatlarımla sınamasın adam da kım oluyor

Dün aksam sordum cevap vermıyor. Yıne kayıtsızlık sankı taşa konusuyorum. Hıc kendımı yormaya degmez artık. Bu noktadan sonra pilavdan dönenin kaşığı kırılır. Umarım cok pısman olur

Dün aksam sordum cevap vermıyor. Yıne kayıtsızlık sankı taşa konusuyorum. Hıc kendımı yormaya degmez artık. Bu noktadan sonra pilavdan dönenin kaşığı kırılır. Umarım cok pısman olur
Sükut ikrardandır. Kocalık istenince dilleri iyi çalışıyor ama.

Pis merhametsiz adam.
İnşallah çok pişman olur

Şiddet ihanet yoksa birbirinize bir şans daha verin bence. Üç çocuğunuz varmış.

O kadar da değildir yahu. 5 yıl gibi bir süre beklemişsiniz yanlış hatırlamıyorsam? Böyle bir niyeti olsaydı beklemezdi sinirden böyle söylüyorsunuz.
Belki de olabılır ama su durumda aklıma baska bırsey de gelmıyor acıkcası

Bende çocuk küçükken boşandım emin olun çocukların küçük olmasi olaya daha çabuk adepte olmalarını sağlıyor benim kızım da boşandığımda 1.5 yaşındaydı. Kime sorduysam küçükken boşaninca çocukların daha kolay atlattığını söylediler. Konunuzu okudum sonunuzun ne olur bilemem ama hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

bacim gecmis olsun... cok üzüldüm... suan canin cok yaniyor haklisin ama sunu bil gececek ...

Adam seni seviyorum demekten bile aciz. Okurken bile sinirim bozuldu. Ayni koltukta oturmak ne zamandan beri utopik olmus ya. Cok duygusuz biri ve ben uzulerek sizi sevmedigini dusundum seven adamin halleri degil bunlar. Cocuklariniz ve sizin icin hakkinizda hayirlisi olsun uzuldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…