Boşanma kararı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok sacma neden uzerinden yıl gecmis 2 defa gorustugu ve bugune kadar ortaya cikmayan bir seyi itiraf etmis ki kendince..
Hele ki bosanma asamasinda cocuklarin ortak velayetini isterken filan....
Neden kendinri riske atar ki insan bana son derece sacma geldi.

Şuan okudum yazdıklarını canım ve şok olmadım çünkü gözünün içine baktım demistin bakma bana öyle demisti bunu dediğin an yıllar önce yaşadığım şey aklıma gelmişti ve söyledim sana .Keşke biz yanılmış olsaydık ama nasıl profesyonel yapmış pis herif iyiki fark ettin ve iyiki bu adamla daha fazla zaman kaybetmedin. Asla üzülme ve dik dur şimdi o düşünsün kaybettiklerini ..

Son düzenleme:
Tek tek alıntılayamıyorum kusura bskmayın bılmıyorum oturmayan cok taş var ve bunu ona soramam takdır edersınız kı. Sadece baska seyler varsa da ortaya cıkmasını beklemekten baska elımden hıcbırsey gelmıyor. Tek yapabılecegım sey cocukların velayetını asla ortak almak ıstemedıgım. Bunun ıcın elımden gelenı yapıcam

Şuan şoktasınız o yüzden olayları sadece onun anlattığı gibi olduğuna inanmayın derim.Bu öyle iki sene önceki iki günlük kaçamak gibi durmuyor.
Benim size tavsiyem hiç kurcalamadan boşanın.Cunku duyunca daha çok üzülüp kendinizi yipratacaginiz şeyler çıkabilir.Bosverin öğrenmeyin.Bilmemek mutluluktur.

Ayyyy okurken resmen tüylerim diken diken oldu, yaninda olup sarilmak isterdim sana. Yakin zamanda bende aldatildigimi ögrendim 15 yillik evlilik sonucu...
konum var hatta, Istersen özeldende yazabilirsin bana, yaşadıklarımız birbirine benziyor.
yaaa var ya burayı okudukca bilhassada kendi basima geldiginden “aldatmayan erkek varmiki”...
Cok öfkelendim suan, Allah yardimcin olsun icini ferahlatsın

ne kadar güzel yazmissinniz, gecmis olsun. Yazinizda kendimi buldum resmen...

Amin senınde yardımcın olsun. Insanın ne kadar zoruna gıdıyor dımı enayi yerıne konmak

Amin senınde yardımcın olsun. Insanın ne kadar zoruna gıdıyor dımı enayi yerıne konmak

seni cok iyi anliyorum... evet büyük bir hayal kirikligi hatta travma oluyor, ama gececek canim iyi olacaksin, ben ilk ögrendigim zaman ölmek istemistim, suan düsününce ne salakmisim diyorum... enayi falan degilsin! Bu onun kendi ayibi, ömür boyu vicdan azabiyla yasayacak...

Benim vicdanım oyle rahat ki en azından bende de suc var haketmiş olabılırım dıye kendımı sorgulamıyorum bıle öyle bir rahatlama geldi bana. Ben ölmek istemedim ama suan ıcın kendımı cok kahredıyorum nedenı de sadece cocuklarım. Benım artık hıcbır seyım degıl ama onların omur boyu babaları. Cocuklarımın boyle bır babası olsun ıstemezdım. Kadının da aklına edeyim ki seninde evladın varmış nasıl yapabıldın hıc mı utanmadın. Ne utanmaz arlanmaz insanlar var. Cocuklarına bunu nasıl acıklayacak ılerde neden bosandınız demeyecekler mi. Onu vicdanı affetsin artık ben ölüyorum loveit gel dese benden artık yaprak oynamaz

Fedakar, çalışkan, becerikli, akıllı kadın olmanın karşılığı hep mi nankörlük, hep mi aldatılma oluyor. Bunun bir çok örneğini görüyorum çevremde ve çok üzücü gerçektende.
Hz. Mevlana, "Herşey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme. Çünkü orası kaderinin değişeceği yerdir." diyor.
Bundan sonra daha güzel, daha mutlu bir hayat yaşamanızı diliyorum.

Buralara bir süre veda edeceğim.
Hayatıma çeki düzen vermem gerek çocuklarıma sarılıp iyileşmem gerek toparlanacak çok şey var
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Destek oldunuz, akıl verdiniz, beni yönlendirdiniz, aileme bile anlatmadan önce siz bildiniz, bana iyi geldiniz hepinize çok teşekkür ederim
Boşanma sürecine girdiğimiz için son kez yazmayı gerek gördüm buraya, inşallah sonucu güzel olur yine yazar haber veririm
Dilerim hiçbir kadın aldatılmasın, kandırılmasın, dayak yiyip hakaret işitmesin, sessiz siddete maruz bırakılmasın.
Herkes Allah'a emanet.
Sevgili Mune konumu kapatır mısın rica etsem

Sen de Allaha emanet ol. İnan ki çok üzüldüm. Sevindiğim tek şey başarabilecek bi kadın olman. Kimseye muhtaç değilsin. Kolay atlatacaksın. Sakın yıpratma kendini. Herşey çok güzel olsun senin için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…