Ne diyim bilemedim .Evet başlıktan anlaşıldığı üzere akşam uzun uzun konuşup ayrılma kararı aldık. İkimiz de cok yorgunuz yapamıyoruz artık biri itsin öteki çeksin istemedik. 3 güzel evladımıza daha kaliteli bir hayat sunabılmek ıcın bu kararı aldık. Anlaşmalı olarak boşanacağız. Avukat arkadaşlar bu sürecin nasıl ilerlediğini kısaca yazabilir mi? Dilekçe mi veriyoruz mal paylaşımı velayet çocukları kaç günde bir görecek vs resmi prosedür nasıl işliyor?
Psıkolojık şiddetBosanma nedeniniz nedir
Bunu atlatamıyoruz. Resmen bana psikolojık sıddet uyguluyor evde yok sayılma ılgısızlık cogu zaman kaale alıp cevap vermeme ve cinsel problemler (bunun ilgisizliğin getiri oldugunu dusunuyorum)Sorularının cevabini bilmiyorum lakin emin misiniz boşanma konusunda?
İkizler daha çok küçük, oğlun da öyle.
Bu süreç, sorumluluklar zorlamıştır belki sizi.
Hemen karar vermese miydiniz?
Devam edemeyecek kadar büyük sorunlar yoksa çok doğru bir zaman değil sanki şuan boşanma için.
Çocuklarıniz kucuk muPsıkolojık şiddet
Oglum 18aylık ikizlerim 5aylık.adapte olma durumu derken suanlık aynı evdeyız. Herkes ısten cıkıp eve geldı yanı. Bız suanlık ev degıstırmeyı dusunmuyoruz oglanın psıkolojısı ıcın. Babası da hemfıkır bu konuda bır sure gıdıp gelecek sıklıgını azaltarak bır uzmana danısacagımÇocuklarıniz kucuk mu
Adapte olma durumu nasil olur
Hakkinizda hayırlısı olsunOglum 18aylık ikizlerim 5aylık.adapte olma durumu derken suanlık aynı evdeyız. Herkes ısten cıkıp eve geldı yanı. Bız suanlık ev degıstırmeyı dusunmuyoruz oglanın psıkolojısı ıcın. Babası da hemfıkır bu konuda bır sure gıdıp gelecek sıklıgını azaltarak bır uzmana danısacagım
Çocuklar küçük olduğu için bir süre ev arkadaşı modunda mi yaşasiniz?Bunu atlatamıyoruz. Resmen bana psikolojık sıddet uyguluyor evde yok sayılma ılgısızlık cogu zaman kaale alıp cevap vermeme ve cinsel problemler (bunun ilgisizliğin getiri oldugunu dusunuyorum)
3 cocuk kolay değilÇocuklar küçük olduğu için bir süre ev arkadaşı modunda mi yaşasiniz?
Çünkü boşanma sonrası eşin ne kadar ilgilenmeye çalışsa da yükün çok büyük kısmı sende olacak.
Suan çocuklarla ilgileniyorsa, bunun için bir süre daha bekleyebilirsin.
Bende hep bekledım sureklı ılgısını cekmeye calısmaktan bunu talep eden taraf olmaktan cok yoruldum artık. Bırseylerı akısına bırakınca kendılıgınden ılerlemıyorsa bır sure sonra bıtmeye mahkum oluyor. Agackakan gıbı sureklı ılgılen benımle dokun sev kaale al demek o kadar yorucu kı. Surec dogal olarak ılerlemedıgı ıcın cok gurur kırıcı oluyor. Sankı yuzune bakılmayacak bırıyım de o da benımle mecburı olarak evlıymıs gıbı..Hakkinizda hayırlısı olsun
Keşke esiniz bir adim atsaydi
Yasadiklariniz kolay degil psikolojik yıpranmışsınızBende hep bekledım sureklı ılgısını cekmeye calısmaktan bunu talep eden taraf olmaktan cok yoruldum artık. Bırseylerı akısına bırakınca kendılıgınden ılerlemıyorsa bır sure sonra bıtmeye mahkum oluyor. Agackakan gıbı sureklı ılgılen benımle dokun sev kaale al demek o kadar yorucu kı. Surec dogal olarak ılerlemedıgı ıcın cok gurur kırıcı oluyor. Sankı yuzune bakılmayacak bırıyım de o da benımle mecburı olarak evlıymıs gıbı..
Evet bir süre daha bir aradayız. Zaten yükü calıstıgımız ıcın esıt olarak paylasmıstık evde bakıcı da var nasıl gelısır olaylar bılmıyorum sımdılıkÇocuklar küçük olduğu için bir süre ev arkadaşı modunda mi yaşasiniz?
Çünkü boşanma sonrası eşin ne kadar ilgilenmeye çalışsa da yükün çok büyük kısmı sende olacak.
Suan çocuklarla ilgileniyorsa, bunun için bir süre daha bekleyebilirsin.
Zormus ıste demek kı adım dahi atmadı sankı agzımdan cıkmasını beklıyormusEşiniz hemen kolayı seçmiş ben değişmem buyum ne demek 3 çocuğu var eşiyle ilgilenmek bu kadar mı zorHakkınızda hayırlısı olsun ☘