Boşanma kararı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence boşanmayı erteleyin. Berbat koca olmaya devam etsin ama en azından iyi bir babaysa şu süreci birlikte atlatın. En azından küçükler ki büyük de çok küçük ilk okul çağına gelene kadar bekleyin bence. Sonuçta boşansanız nolucak. Minnacık 3 bebekle yeni sevgili mi bulacaksınız. Nefes alacak zamanınız kalmaz. bi süre sonra baba bekar hayatına alışıp Her şeyi tamamen size yıkar. Kafanızda boşayın. Ama resmen boşamayın bence. Yardıma ihtiyacınız var çünkü 3 bebekle

Hallere bak ya, ne kadar itici bir adam.
Ölmeyi bayılmak sanan bir ergen belki de.
Gece bır bucukta ben gıdeyım dıyıp evden cıkmak falan. Su bile sogutsun senı loveitred.
Ciddiyetin farkında degıl, lutfen bu sefer cıddı ol blof gıbı olmasın. Surunsun.

Yok ben hayatımın hıcbır noktasında blöf yapmadım ona karsı. O bılıyor blöf olmadıgını. Gecenın bır bucugunda malak gıbı devrılıp yattıgın yatagımdan da ıstedıgın yere gıdebılırsın ıstersen arabada yat ıstersen otelde. Bu huzuru bozan o oldu ben degıl.

Bunu atlatamıyoruz. Resmen bana psikolojık sıddet uyguluyor evde yok sayılma ılgısızlık cogu zaman kaale alıp cevap vermeme ve cinsel problemler (bunun ilgisizliğin getiri oldugunu dusunuyorum)
Boşanın

Hayırlısı olsun ne diyeyim, ama sevgisizliğinden bu derece eminseniz zorlamaya da gerek yok size de yazık sarılmak ilgi görmek vs çok doğal bir ihtiyaç
Yani her evli insanın ihtiyacı bu. Sevişebilmek için yalvarıp yakarmak ne kadar onur kırıcı yada marketten kırk tembihle bir ihtiyac aldırmak ıcın sureklı op benı sev benı.. Bende otuzlu yaslarımın ortalarındayım bunlara ıhtıyac duymam cok normal. Anormal olan bu yaslarında olan her erkek gıbı bunu arzulamayan ıstemeyen o.

Eşiniz için söyleyeceğim tek şey"eşşek herif!"

Sizle daha önce ikizlerimiz üzerinden muhabet etmistik henüz hamileydiniz ordan hatirliyorum sizi. Kararinizi erteleyebiliyorsaniz erteleyin derim sayet cocuklardan sonra böyle dönüstüyse esiniz. Benim esim de tipkisinin aynisiydi tam 3 sene. Ben de bosanmayi düsündüm ama simdilerde ( cocuklar 3 ü gecti) o eski iyi haline dönmeye basladi. Demem o ki cocuklar iliskideki dinamikleri acayip degistiriyor.

Kilit cümle burda. Hep böyle degildi demissiniz. Bence iki sene beklemeye deger eger esinizi seviyorsaniz. Ben eski haline dönme ihtimali olabilecegini düsünüyorum tamamen kisisel tecrübeme dayanarak.

Bosanmak istemiyor sanki. Burda tuhaf bir durum var. Biseyler var. Cocuklarina düskün sizden bikmis gibi. Sevgi üzerine konustunuz mu acik acik. Esiniz sizi seviyor mu, ya siz esinizi? Aranizdaki sevgi bittiyse bitmistir cünkü.

Bosanmak istemiyor sanki. Burda tuhaf bir durum var. Biseyler var. Cocuklarina düskün sizden bikmis gibi. Sevgi üzerine konustunuz mu acik acik. Esiniz sizi seviyor mu, ya siz esinizi? Aranizdaki sevgi bittiyse bitmistir cünkü.
Ben hala sevdıgım ıcın mucadele verıyordum. Ama bende de bırseyler kopmus mesela aksam evden gıdınce gece oyle yoklugunu abartı derecede hıssetmedım. Bende yatıp uyumusum. Zır zır aglamadım mesela. Ama sabah oglum uyanınca baba dedı o an cok tuhaf oldum

Bence gayet geçerli bir boşanma sebebi bir tanıdığımız öküz gibi bi adamla evli oda ben buyum diyor hep ama kadın mutsuz sürekli etrafındakilere özeniyor doğal olarak sevilmek herkesin hakkı

Bence gayet geçerli bir boşanma sebebi bir tanıdığımız öküz gibi bi adamla evli oda ben buyum diyor hep ama kadın mutsuz sürekli etrafındakilere özeniyor doğal olarak sevilmek herkesin hakkı
Galıba adam sadece cocukları olsun dıye evlendı benımle.

Bizde de aynı sorunlar var ve hep kavga edip küsüyoruzBoşanalım dediğimde de boşanirsan boşan diyor ama sonra ikimiz de bir sey yapmadan öylece oturuyoruz.Boşanmayı ben beceremedim malesef.inşallah sizin için de en hayırlısı olur.İnsan hep aynı şeyleri yaşayınca bir süre sonra tükeniyor ne yazık ki

Güncelleme
Az önce bu işi bir an önce noktalayalım böyle olmuyor herkes evini bilsin dedi bana. Konuyu ben açmadım. Bende eminsin yani boşanıyoruz dedim. O da biz ne konustuk ne yasıyoruz dedı. Hayır agzından duymak ıstedım boyle ıslerın bende gerı donusu yok ya ondan sordum sonradan ben bosanmak ıstemıyordum olayı olmasın dedım. Konustuk bunları yolla yarın avukatını protokol hazırlasınlar benım avukatımla dedı. Evı sıze bırakırım nafaka mıktarını da cocuk basına 2000 uyar mı sana dedı. Cocuklar senınde cocukların burda pazarlık yapacak degılım neyi layık görüyorsan o olsun dedım. Sen ıstedıgın mıktarı avukatınla ılet bende bır protokol hazırlatayım onun uzerınden begenmedıgın yerlerı konusuruz dedı. Tamam dıyebıldım sadece. Bu ısı sen bıtırıyorsun bunu bılerek bosan dedı. Bende bır adamın karısı gıbı degıl de kayıtsız ılgısız bır adamın odalıgı gıbı hıssedıyorum kendımı artık boyle yasamak ıstemıyorum sen elline merdıven dayamıs olabılırsın ama benim ruhumda bedenımde kalbımde genc dedım. Benım hep ütopik isteklerim olmus ondan. Ütopik dedıgı de herkes ayrı koltukta oturmasın aksamları bırbırımızı sevelım ılgılenelım yanı. Ütopikmiş hayvan oğlu hayvanKısacası ıkımızde bırbırımıze mutluluklar dıledık ayrılıyoruz. Ha bırde ortak velayet istedi. Bende öyle olmasını ıstıyorum sonucta babalarısın dedım. Hala ağzını acık ya loveit bende senı cok sevdım demedı bana. Ruhum cok kırık, bunları yasayacagımı bılıyordum ama bır umudum da vardı en azından giderken ınsan, bende senı ınsan yerıne koymadım kadın oldugunu bıle hıssettıremedım ama senı cok sevdım sen uc evladımın annesısın ne zaman ıhtıyacın olursa burdayım sana layıkıyla kocalık yapamadım hakkını helal et der desenıze bunları dıyecek adam zaten 6senedır derdı de sız de bu noktaya gelmedınız yarın bende avukatımı yolluyorum maıl attım bır protokol olusturup taslak atacak

Ütopikmiş. Ütopikler kovalasın onu. Sadece şunu de şu saatten sonra ona '' Ütopik olan sensin, ben normal adam istedim nasip olmadı. '' Kafasındaki normal adam algısını yastık yapıp sarılsın uyusun ütopik öküz. Bak yine sinirlendim.

Çok üzgünüm. Ama siz elinizden geleni yaptınız. İçiniz bu konuda rahat olsun. Keşke biraz da o çabalasaydı. Ama bir şeyden çok eminim. Çok pişman olacak. O gün de çok uzakta değil. Evlatlarınız ve sizin için en hayırlısı olsun inşallah

Bu erkekler doğru anlasalar zaten kimse boşanmazdi hep boyle kuyruklarında n anlıyorlar olayı kadınların isteği biraz ilgi sevgi sadece.. bunu vermek çok zor ise zaten başka ne vereceksin ki..

Konunuzu ve verdiğiniz cevapları okudum. Sizde bu evlilik için elinden gelen çabayı gösteren gerekli tüm özveride bulunan bir insanın rahatlığı var. Aldığınız karardan eminsiniz çünkü üstünüze düşen, yapmanız gereken herşeyi yaptınız. Hakkınızda hayırlısı diyorum ve kararınızı destekliyorum

Aynen öyle. Evlilikten anladıgı ne acaba onu merak edıyorum. Ütopik nedir onun tanımını dahi bilmiyor onu anladım. Ben kocam dedıgım adamdan gücünün yetmeyecegı bırsey ısterım bu ütopik olur. Zaten alamayacaktır ona ulasamayacak güctedır bu ütopik olur. Ütopik dedıgı sey yatak odası ve yatak odası dısında kalan zamanlarda da karı koca gıbı hıssetmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…