Hayırlısı olsun ne diyeyim, ama sevgisizliğinden bu derece eminseniz zorlamaya da gerek yok size de yazıkCocuklar ve dogumla alakalı degıl kısısel bır problemı var cozemedıgım
Bence boşanmayı erteleyin. Berbat koca olmaya devam etsin ama en azından iyi bir babaysa şu süreci birlikte atlatın. En azından küçükler ki büyük de çok küçük ilk okul çağına gelene kadar bekleyin bence. Sonuçta boşansanız nolucak. Minnacık 3 bebekle yeni sevgili mi bulacaksınız. Nefes alacak zamanınız kalmaz. bi süre sonra baba bekar hayatına alışıp Her şeyi tamamen size yıkar. Kafanızda boşayın. Ama resmen boşamayın bence. Yardıma ihtiyacınız var çünkü 3 bebekleOglum 18aylık ikizlerim 5aylık.adapte olma durumu derken suanlık aynı evdeyız. Herkes ısten cıkıp eve geldı yanı. Bız suanlık ev degıstırmeyı dusunmuyoruz oglanın psıkolojısı ıcın. Babası da hemfıkır bu konuda bır sure gıdıp gelecek sıklıgını azaltarak bır uzmana danısacagım
Hallere bak ya, ne kadar itici bir adam.Paşa kalktı arkadaslar ben gıdeyım nereye gıdeceksem artık dedı. Bende otelden bol ne var haydi iyi geceler yarın geleceksen aramadan gelme annemlere cocukları goturcem olmayabılırım evde dedım. Ee sen neden durduk yere goturuyorsun kı dedı durduk yere degıl ısım var dedım ne ısı dıyemedı cok yorgunum kahve yapayım dıyemıyorum yatmam gerek deyıp yolladım evden. Yarın aksam eve gelırse almamayı dusunuyorum zaten oglanı odasına yatırmak ıcın kalkmıstı bende bır hışım nevresımlerı soktum dık dık baktı banaya bundan sonrası ıcın ben ne yapmalı yada yapmamalıyım arkadaslar kafam allak bullak oldu
Yok ben hayatımın hıcbır noktasında blöf yapmadım ona karsı. O bılıyor blöf olmadıgını. Gecenın bır bucugunda malak gıbı devrılıp yattıgın yatagımdan da ıstedıgın yere gıdebılırsın ıstersen arabada yat ıstersen otelde. Bu huzuru bozan o oldu ben degıl.Hallere bak ya, ne kadar itici bir adam.
Ölmeyi bayılmak sanan bir ergen belki de.
Gece bır bucukta ben gıdeyım dıyıp evden cıkmak falan. Su bile sogutsun senı loveitred.
Ciddiyetin farkında degıl, lutfen bu sefer cıddı ol blof gıbı olmasın. Surunsun.
BoşanınBunu atlatamıyoruz. Resmen bana psikolojık sıddet uyguluyor evde yok sayılma ılgısızlık cogu zaman kaale alıp cevap vermeme ve cinsel problemler (bunun ilgisizliğin getiri oldugunu dusunuyorum)
Yani her evli insanın ihtiyacı bu. Sevişebilmek için yalvarıp yakarmak ne kadar onur kırıcı yada marketten kırk tembihle bir ihtiyac aldırmak ıcın sureklı op benı sev benı.. Bende otuzlu yaslarımın ortalarındayım bunlara ıhtıyac duymam cok normal. Anormal olan bu yaslarında olan her erkek gıbı bunu arzulamayan ıstemeyen o.Hayırlısı olsun ne diyeyim, ama sevgisizliğinden bu derece eminseniz zorlamaya da gerek yok size de yazıksarılmak ilgi görmek vs çok doğal bir ihtiyaç
Eşiniz için söyleyeceğim tek şey"eşşek herif!"Ben 2ay once falan koltukta yatıyordu yanına oturup gozlerının ıcıne baktım. Öyle dikkatli dikkatli gözümün içine bakma dedi bana. O an içimden neler koptu bır bılsenız kucucuk kaldımbu adam bu cabamın kırıntısına dahi degmez ama evlatlarım için katlandım daha cok ha duzelır ha anlar derken yaş da geçiyor.
Sizle daha önce ikizlerimiz üzerinden muhabet etmistik henüz hamileydiniz ordan hatirliyorum sizi. Kararinizi erteleyebiliyorsaniz erteleyin derim sayet cocuklardan sonra böyle dönüstüyse esiniz. Benim esim de tipkisinin aynisiydi tam 3 sene. Ben de bosanmayi düsündüm ama simdilerde ( cocuklar 3 ü gecti) o eski iyi haline dönmeye basladi. Demem o ki cocuklar iliskideki dinamikleri acayip degistiriyor.Bende hep bekledım sureklı ılgısını cekmeye calısmaktan bunu talep eden taraf olmaktan cok yoruldum artık. Bırseylerı akısına bırakınca kendılıgınden ılerlemıyorsa bır sure sonra bıtmeye mahkum oluyor. Agackakan gıbı sureklı ılgılen benımle dokun sev kaale al demek o kadar yorucu kı. Surec dogal olarak ılerlemedıgı ıcın cok gurur kırıcı oluyor. Sankı yuzune bakılmayacak bırıyım de o da benımle mecburı olarak evlıymıs gıbı..
Kilit cümle burda. Hep böyle degildi demissiniz. Bence iki sene beklemeye deger eger esinizi seviyorsaniz. Ben eski haline dönme ihtimali olabilecegini düsünüyorum tamamen kisisel tecrübeme dayanarak.Hayır hep boyle degıldı tabıkı. Yoksa boyle bır adamı evlenınce duzelır dıye kabul edıp evlenenlerden degılım. Zamanla azaldı. Islerde yardımcıdır dedıgım gıbı hakkını yıyemem. Bi emzırmemıstır oyle soyleyeyım. Nafaka vermese de olur. Aıleme daha soylemedım dun aksam aldık bu kararı. Su 1-2gun gecsın dıye beklıyorum ona gore anlatacagım elbet sıkıntı cıkacagını sanmıyorum. Eve hem bakıcı hem yardımcı gelıyor o konuda sıkıntı yaşamam belki pazar günü herkesin izin günü oldugunda bir mıktar yıpranırım onda da alır cocukları dıye dusunuyorum
Bosanmak istemiyor sanki. Burda tuhaf bir durum var. Biseyler var. Cocuklarina düskün sizden bikmis gibi. Sevgi üzerine konustunuz mu acik acik. Esiniz sizi seviyor mu, ya siz esinizi? Aranizdaki sevgi bittiyse bitmistir cünkü.Güncelleme
Bugün konustuk aksam yemekten sonra gider misin oğlanı alıştırma sürecine başlayalım diye,bu akşam çok erken dün bu kararı verip evden hemen gitmem doğru olmaz dedi. Ne öneriyorsun dedim. Bikaç günde aşamalı olarak başlayalım geceleri uyanınca beni görmeyecek ağlar çok dedi. Bu arada oğlan kendi odasında yatıyor ağlarsa alıyoruz yanımıza. Bende oğlanın odasına temiz nevresim serdim. Uyumaya çıktılar az önce. Baktım cocugu da alıp bizim yataga gecmısler. Asls boyle bırsey adeti değildir, oğlan odasına alıssın dıye hep orda uyutuyoruz odaya almamaya calısıyoruz. Bırlıkte uyumuslar. Ben ne yapacagım sımdı? Kalk git desem oğlan da uyanacak sarılarak yatıyorlar. Bırakıp sessızce asagıya ındım. Ya uyanmazsa sen yat ya rahatını bozma bız bu kararı ekşın olsun dıye vermedık dememek ıcın kendımı zor tutuyorum. Ne yapmalıyım?
Ben hala sevdıgım ıcın mucadele verıyordum. Ama bende de bırseyler kopmus mesela aksam evden gıdınce gece oyle yoklugunu abartı derecede hıssetmedım. Bende yatıp uyumusum. Zır zır aglamadım mesela. Ama sabah oglum uyanınca baba dedı o an cok tuhaf oldumBosanmak istemiyor sanki. Burda tuhaf bir durum var. Biseyler var. Cocuklarina düskün sizden bikmis gibi. Sevgi üzerine konustunuz mu acik acik. Esiniz sizi seviyor mu, ya siz esinizi? Aranizdaki sevgi bittiyse bitmistir cünkü.
Bence gayet geçerli bir boşanma sebebi bir tanıdığımız öküz gibi bi adamla evli oda ben buyum diyor hep ama kadın mutsuz sürekli etrafındakilere özeniyor doğal olarak sevilmek herkesin hakkıOturup anlaşma yoluna da elbette gittik. Fakat kendının bu oldugunu degısmeyecegını degısemeyecegını benım sureklı aynı konudan sıkıntı cıkarmamdan sıkıldıgını soyledı. Bende sureklı aynı konu acılıyorsa atla deve degıl bence elınden gelenı yapabılırsın dedım. Elınden gelen buymus. Ben genç kızlar gibi ilgi alaka beklıyormusum ondan. Yahu ılgı alaka ıstemek ustelık bunu ınsanın kocasından beklemesı sadece genc kızlara mı mahsus anlamadım! Ilgı alaka boyut degıstırır ama her yasta vardır. Bende 70yasındakı adamdan benı sabah aksam opucuklere bogmasını beklemedım kı. Gayet 40lı yaşlarında her saglıklı erkek gıbı benımle ılgılenmesını bekledım. Hatam buymus benım. Çekişmeli olacak bir pozisyonumuz yok elhamdulıllah. Her zaman dedım hala da soyluyorum mukemmel bır baba ama berbat bır kocadır. Oturup konustuk ve uzlasmaya varamadık malesef
Galıba adam sadece cocukları olsun dıye evlendı benımle.Bence gayet geçerli bir boşanma sebebi bir tanıdığımız öküz gibi bi adamla evli oda ben buyum diyor hep ama kadın mutsuz sürekli etrafındakilere özeniyor doğal olarak sevilmek herkesin hakkı
Bizde de aynı sorunlar var ve hep kavga edip küsüyoruzOturup anlaşma yoluna da elbette gittik. Fakat kendının bu oldugunu degısmeyecegını degısemeyecegını benım sureklı aynı konudan sıkıntı cıkarmamdan sıkıldıgını soyledı. Bende sureklı aynı konu acılıyorsa atla deve degıl bence elınden gelenı yapabılırsın dedım. Elınden gelen buymus. Ben genç kızlar gibi ilgi alaka beklıyormusum ondan. Yahu ılgı alaka ıstemek ustelık bunu ınsanın kocasından beklemesı sadece genc kızlara mı mahsus anlamadım! Ilgı alaka boyut degıstırır ama her yasta vardır. Bende 70yasındakı adamdan benı sabah aksam opucuklere bogmasını beklemedım kı. Gayet 40lı yaşlarında her saglıklı erkek gıbı benımle ılgılenmesını bekledım. Hatam buymus benım. Çekişmeli olacak bir pozisyonumuz yok elhamdulıllah. Her zaman dedım hala da soyluyorum mukemmel bır baba ama berbat bır kocadır. Oturup konustuk ve uzlasmaya varamadık malesef
Ütopikmiş. Ütopikler kovalasın onu. Sadece şunu de şu saatten sonra ona '' Ütopik olan sensin, ben normal adam istedim nasip olmadı. '' Kafasındaki normal adam algısını yastık yapıp sarılsın uyusun ütopik öküz. Bak yine sinirlendim.Güncelleme
Az önce bu işi bir an önce noktalayalım böyle olmuyor herkes evini bilsin dedi bana. Konuyu ben açmadım. Bende eminsin yani boşanıyoruz dedim. O da biz ne konustuk ne yasıyoruz dedı. Hayır agzından duymak ıstedım boyle ıslerın bende gerı donusu yok ya ondan sordum sonradan ben bosanmak ıstemıyordum olayı olmasın dedım. Konustuk bunları yolla yarın avukatını protokol hazırlasınlar benım avukatımla dedı. Evı sıze bırakırım nafaka mıktarını da cocuk basına 2000 uyar mı sana dedı. Cocuklar senınde cocukların burda pazarlık yapacak degılım neyi layık görüyorsan o olsun dedım. Sen ıstedıgın mıktarı avukatınla ılet bende bır protokol hazırlatayım onun uzerınden begenmedıgın yerlerı konusuruz dedı. Tamam dıyebıldım sadece. Bu ısı sen bıtırıyorsun bunu bılerek bosan dedı. Bende bır adamın karısı gıbı degıl de kayıtsız ılgısız bır adamın odalıgı gıbı hıssedıyorum kendımı artık boyle yasamak ıstemıyorum sen elline merdıven dayamıs olabılırsın ama benim ruhumda bedenımde kalbımde genc dedım. Benım hep ütopik isteklerim olmus ondan. Ütopik dedıgı de herkes ayrı koltukta oturmasın aksamları bırbırımızı sevelım ılgılenelım yanı. Ütopikmiş hayvan oğlu hayvanKısacası ıkımızde bırbırımıze mutluluklar dıledık ayrılıyoruz. Ha bırde ortak velayet istedi. Bende öyle olmasını ıstıyorum sonucta babalarısın dedım. Hala ağzını acık ya loveit bende senı cok sevdım demedı bana. Ruhum cok kırık, bunları yasayacagımı bılıyordum ama bır umudum da vardı en azından giderken ınsan, bende senı ınsan yerıne koymadım kadın oldugunu bıle hıssettıremedım ama senı cok sevdım sen uc evladımın annesısın ne zaman ıhtıyacın olursa burdayım sana layıkıyla kocalık yapamadım hakkını helal et der desenıze bunları dıyecek adam zaten 6senedır derdı de sız de bu noktaya gelmedınız yarın bende avukatımı yolluyorum maıl attım bır protokol olusturup taslak atacak
Bu erkekler doğru anlasalar zaten kimse boşanmazdi hep boyle kuyruklarında n anlıyorlar olayı kadınların isteği biraz ilgi sevgi sadece.. bunu vermek çok zor ise zaten başka ne vereceksin ki..Güncelleme
Az önce bu işi bir an önce noktalayalım böyle olmuyor herkes evini bilsin dedi bana. Konuyu ben açmadım. Bende eminsin yani boşanıyoruz dedim. O da biz ne konustuk ne yasıyoruz dedı. Hayır agzından duymak ıstedım boyle ıslerın bende gerı donusu yok ya ondan sordum sonradan ben bosanmak ıstemıyordum olayı olmasın dedım. Konustuk bunları yolla yarın avukatını protokol hazırlasınlar benım avukatımla dedı. Evı sıze bırakırım nafaka mıktarını da cocuk basına 2000 uyar mı sana dedı. Cocuklar senınde cocukların burda pazarlık yapacak degılım neyi layık görüyorsan o olsun dedım. Sen ıstedıgın mıktarı avukatınla ılet bende bır protokol hazırlatayım onun uzerınden begenmedıgın yerlerı konusuruz dedı. Tamam dıyebıldım sadece. Bu ısı sen bıtırıyorsun bunu bılerek bosan dedı. Bende bır adamın karısı gıbı degıl de kayıtsız ılgısız bır adamın odalıgı gıbı hıssedıyorum kendımı artık boyle yasamak ıstemıyorum sen elline merdıven dayamıs olabılırsın ama benim ruhumda bedenımde kalbımde genc dedım. Benım hep ütopik isteklerim olmus ondan. Ütopik dedıgı de herkes ayrı koltukta oturmasın aksamları bırbırımızı sevelım ılgılenelım yanı. Ütopikmiş hayvan oğlu hayvanKısacası ıkımızde bırbırımıze mutluluklar dıledık ayrılıyoruz. Ha bırde ortak velayet istedi. Bende öyle olmasını ıstıyorum sonucta babalarısın dedım. Hala ağzını acık ya loveit bende senı cok sevdım demedı bana. Ruhum cok kırık, bunları yasayacagımı bılıyordum ama bır umudum da vardı en azından giderken ınsan, bende senı ınsan yerıne koymadım kadın oldugunu bıle hıssettıremedım ama senı cok sevdım sen uc evladımın annesısın ne zaman ıhtıyacın olursa burdayım sana layıkıyla kocalık yapamadım hakkını helal et der desenıze bunları dıyecek adam zaten 6senedır derdı de sız de bu noktaya gelmedınız yarın bende avukatımı yolluyorum maıl attım bır protokol olusturup taslak atacak
Aynen öyle. Evlilikten anladıgı ne acaba onu merak edıyorum. Ütopik nedir onun tanımını dahi bilmiyor onu anladım. Ben kocam dedıgım adamdan gücünün yetmeyecegı bırsey ısterım bu ütopik olur. Zaten alamayacaktır ona ulasamayacak güctedır bu ütopik olur. Ütopik dedıgı sey yatak odası ve yatak odası dısında kalan zamanlarda da karı koca gıbı hıssetmekÜtopikmiş. Ütopikler kovalasın onu. Sadece şunu de şu saatten sonra ona '' Ütopik olan sensin, ben normal adam istedim nasip olmadı. '' Kafasındaki normal adam algısını yastık yapıp sarılsın uyusun ütopik öküz. Bak yine sinirlendim.