Boşanma Kararı Vermek-Annesinin Eşi Koca

Bu mesele aile arasında açık açık konuşulduysa çok tehlikeli Allah korusun eşinizin annesi hiç normal değil. Eşiniz ya sadece anne babasıyla görüşecek ve sizi zorlamayacak ya da boşanacaksınız malesef

hiç eltinin bu durumuna tepki gösteren yok mu peki? anne susuyor, eşiniz susuyor.
bunlar olduğu sırada abi yok mu ortada? ya da siz kocan çok severmiş kahve o yüzden bardak aldım dediğinde ne diyorsunuz, aile toplantısında koşarak eşinize gelince ilerisi nasıl devam ediyor mesela..

Bedel gibi saçmalıklara hiç girmeyin. Derdiniz neyse açık açık konuşun. Siz ona bedel odetin, o size bedel ödersin bu ne ya böyle evlilik mi olur. Yarışta değilsiniz evliliktesiniz.
Konuştum, defalarca. Sakince. Üslubunca. Tamam dedi, yine aynı.
Konuştum, empti yaptırarak anlattıklarımı başıma kaktın dedi.
Sustum günlerce konuşamıyorum senle susuyorum dedi.
Kavga ettim, ailemden farkın yok burda huzurlu olayım onlara benzeme dedi.
Terapiye gidelim dedim ilk seanstan sonra kaçtı.
Denemediğim hiçbir şey kalmadı.
Kendi üstünde büyü vs. yakaladı (inanılır inanılmaz ayrı tartışma konusu) aylarca işsizşik, hastalık, aksilik, kayıp çekip depresyona girdi napsın korkmuş da yapmış niyet iyi diye inkara gitti..

Babaya çok düşkün. Çok iyi bir baba.
Annesi ona yansıtır rezalet çıkarır diye ortada konuşmuyor bile. Kaldı ki elti ve kv aynı binada pturuyor. Biz zaten yaşnızız karın çıkıntılık yapmasın kalabalık aile olalım baban üzülüyor diye duygu sömürüsü var.

Eşim ben kendimi korurum salak pislik bi şey. Kaale alan kim, aptal abim düşünsün kıskançlığından evlendi başına iş aldı diyor.
KV ah işte daha çocuk saf yol bilmiyor diyor.
Ben soğuk davranıyorum.
Bardak aldım sever deyince evet, çok sever birlikte içeriz diyorum.
Koşarak gelince de bi aile büyüğüne git önce ayıptır diye postalıyorum.

Bi ilave eşime ben yanında yokken onla görüşemezsin diyorum, görüşmüyorum zaten de o orda diye anama babama mı gitmeyeyim suratına bakmıyorum diyor.

Çıkıntılık yapmak ne ya daha neler duyacağız töbe Yarabbim .. Bilmiyorum konu sahibi hiç normal şeyler değil bunlar sonu da tüm aile açısından iyi gözükmüyor. Bu deliliğin içinde olup olmamak sizin kararınız.Eşinizin yola geleceğine ve orayla komple ilişiği keseceğine - aynı binaysa öyle olması gerekir- inanıyorsanız devam edin

Karar belli de zor işte. Ben de çok salaktım. Her şeyi eşime anlattım. Kendi kendime cevap verip suçlu olmamak için eşime şu oldu git çöz dedim. Sonra annesi ağzından baş damlayan beni her gördüğünde bağrına basan ben kötü düşünen oldum.. Eşimse onlara benzeme diyor bir de. Onlara benzemeyeceksem onlar kötü demek ki. Ama yok, anlamıyor. Babasına her şeyi anlatsam canlarına okur ama gerçekten hasta olsa üzülürüm. Bana kaç kere bak kızım evinde ben sorun oluyorsam beni kapıdan kov dedi. Aşırı adaletli biri, bir defa bir şey anlattık annesinin canına okudu. Ama anne uyanık akşama adamla tartışıp hastanelik edip karın yüzünden oldu değer mi dedi...

Babadan dolayı bunu istemiyor . Babama be deriz modu

Kaç yıllık ailesi hakkında hiç utanmadan size bunları söyleyebilen adam size de iyi davranmayacaktı tabi ki
Ailesi için böyle konuşabilen biriyle evlenmezdim ben asla

Babadan dolayı bunu istemiyor . Babama be deriz modu
Babasıyla görüşsün tek olarak.Ancak anne ve ailenin diğer kalanlarıyla görüşmemesi lazım.Kaldı ki babası annesinin ne olduğunu ve size neler yaptığını biliyodur.Eğer sakin bir şekilde konuşursanız anlayışla karşılayacaktır.

Eşim narsist annenin kocası resmen. Ben de farkındayım artık.

Siz belli ki devam etmek istiyorsunuz ama hem aileyle görüşülüp hem bu elti böyle olacak kv ayrı problem çıkarılıcak eş desen aileci nasıl çözülür inanın bilmiyorum ben ne yapardımı söyleyeyim sakin bir şekilde buolanları anlatır aile terapistini de reddettiği için bu çirkinliklerle uğraşamam der ayrılırdım. Sizin tercihiniz belli ki düzelmeye umudunuz var

Karşılar. Arkamda da durur. Eşimi de ezer. Ama baba aksiyon alınca herkes benim anlattığımı anlar. Eşim de buna tepki gösterir. Madem annenin yaptıkları yenilip yutulacak şeyler babana anlatalım diyorum o da biliyor yutulmayacağını.

Benim de ilk eşim olacak şahsiyetsiz böyleydi. Nişanlıyken, ben evleneyim bir daha hiçbirini görmeyeceğim derdi. Bende kızardım öyle olurmu diye. Bizim ki aile değil. senin ailen ne güzel derdi. Evlendik adam düğün salonundan eve giderken annesini aradı. yok üzgün gibi duruyormuş, biri birşeymi dedi. Zaten orada şok oldum. eve sonraki sabah kahvaltıya davet etmeler. Harçlık vermeler daha neler neler, birşey söylediğimde hep dayak yedim. Sonuç onlar ailesi, annesi oldu. Anneye karşı gelmek günah oldu. o bana vururken annesi beni elinden alacak sandım. Baktım annesi de vuruyor bana. Hayatımı yazsam roman olur derler ya. Öyle bir hayat yaşadım. Eşin değişmez. senide savunmaz hiç bir zaman, çocuk olmadan boşan... Bu tarz insanların yapısı hep aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…