Boşanma Kararı Vermek-Annesinin Eşi Koca

Bu nasıl bir kadın ki ters davrandığı halde asilabiliyor? Ters davransa asilamaz. Hadi kv.ile mesafe koyun diyeceğim bu olay bütün olayın seyrini değiştirdi benim gözümde.

Bu nasıl bir kadın ki ters davrandığı halde asilabiliyor? Ters davransa asilamaz. Hadi kv.ile mesafe koyun diyeceğim bu olay bütün olayın seyrini değiştirdi benim gözümde.
19 yaşında. :) Ufak ufak şeyler zaten. Evvelini bilmesen sırf onla itham edemezsin.

Bu şekilde asla, farkındayım. Ama ben neyi kaçırıyorum bilmiyorum..
Çok üzgünüm koca bir ömür geçip giden onca sene… ama bu kadar kısa sürede bunca yasanmıslık geleceği göstermiyor bana. Çocuk konusunda çok dikkatli olmanızı rica ederim, böyle bir hatayla karşılaşırsanız yekten sorunlar büyüyebilir.

Gerçekten babasına ya da abisine söylense vurur atarlar kurtulmak o kadar basit. Ama annesi dolaylı olarak ona para kazandırıyor ve dişini geçirebiliyor diye saklıyor.

Yok düşünmüyorum. Eşim istese de istemediğimi belirttim.

Aileci değilim imajı verenden korkacaksın, işin içinde bir bit arayacaksın. Bunu defalarca kez gördüm dümdüz süper giden her istediği olan ilişkinin mantığı yoktur. Bundan bile anlayın köprü geçmek istiyorlar çünkü bu toplumda hala evli nasılsa benimle beraber oldu gidemez algısı var. Üzgünüm ama gerçek yüzünü şimdi görüyorsunuz. Baştan sorun yaşasaydınız bir bakarsınız bu sorunları aşacak mıyım diye şimdi boyundan büyük sorunlar ayrılmaya itiyor işte. Hayırlısı olsun.

Esinize bedel ödetin, bu evliliğin biteceğine inanmalı gerekirse eşyanızı toplayıp gidin, ailesi ile sizi yüz göz etmemesi mesafeyi koruması gerekirdi , erkekler evlenmeden önce ben ailem gibi değilim onlara uymam diye konuşurlar evlendikten sonra ailesı ile bir olup seni delirtirler, asla bu yaşananları kabul etme...

Gerçekten babasına ya da abisine söylense vurur atarlar kurtulmak o kadar basit. Ama annesi dolaylı olarak ona para kazandırıyor ve dişini geçirebiliyor diye saklıyor.

Yani ailesi ile mesafe koysanız nasıl olur? Eşiniz belli ki bir şeyleri göremiyor. Bu sürede aile ile mesafe koysanız ve siz görüşmesinin eşinizin tavrı ne olur? eşiniz en başında çok aileci olsa tamam diyeceğim belli diyeceğim ama sonradan böyle olması ve aileden uzak yaşamış olmasi bir şeyleri göremediğini düşündürdü bana.

Şu an ailesi bi şey yapmıyor ama ben kinliyim. Daha doğrusu annesi çok uyanık artık gizlice sinirmi zıplatıyor. Yani yeni bi olay olmalı ona göre eskiyi affetmemem benim kindarlığım. Zaten 3 ay küstük bir sonuç elde ettik hatasını anladı onlar gibi. Şu bedeli bilmiyorum işte..

bence eşiniz ailesinin farkında ama artık sorun yaşamaktan bunaldığı için de çözümü ara bulmaktan çok, onları iyi göstermeye çalışmakta bulmuş. sende iyi görürsen sorun bitecek zannediyor, sen iyi görmedikçe de çıldırıyor. zamanında söylediklerine, seni soğuttuğuna da bin pişman bence. erkeklerin genelde sorun çözme yöntemi budur, onlar çok kafalarına takmadıkları için iki yüzüne gülünce sende takmayacaksın sanıyorlar, böylelikle ara bulmayı, dengelemeyi beceremiyorlar.

kimse bir süre sonra ailesine laf söylenmesinden hoşlanmıyor, ben söylerim o söylemesine geliyor. bence mesafeli olun zira bu şekilde evlilik çok zor yürür. elti konusu nedir? nereden anladınız asıldığını?

Eltinizin eşinize ilgisi olduğunu nasıl anladınız?
Atadaki ciddi yaş farkına rağmen adıyla hitap etmesinden, çok yakışıkşı bulup kocasını beğenmediğini söylemesinden, evlerine gittiğimizde kedi yatakodamda gel bak istersen demesinden, aile toplantısında aile büyüklerini es geçip koşarak eşime gelmesinden, sürekli izlediğini görmemden, a başın ağrıyor sanki ilaç vereyim, kocan çok severmiş kahve o yüzden bardak aldım demesinden, düğünümüz boyunca sadece kocamın resimlerini çekmesinden, masada beş tane yer olsa da gidip yanına oturmaya çalışmasından, her kayınvalideye gidişinde kocası olmasa bile koşarak gelmesinden...

Onu da istemiyor. Sen başrolsün onlar figüran beni yalnız bırakma diyor. Ya madem ailen seni seviyor da mücadele niye ediyorsun kimle savaşıyorsun da yalnız kalma deyince cevap yok.

Adamin annesi toksik kisilikde olabilir, ama sizinle muhatap etmemesi lazim o zaman. Doldurmalarina izin vermeyecek, sizin yasadiklarinizi onlara laf geciremiyor diye kücümsemeyecek. Zaman istiyorsa bunu sadece onlarla görüsmeme sartiyla kabul edin. O istiyorsa gitsin görüssün ama sizi zorlamaya hakki yok

Tüm bunları sırf sizi gıcık etmek için yapıyor olabilir. Uzak durun bence bu aileden

Ay gerçekten rezalet

Orası aynen öyle. Sorun çözme yöntemi kaçmak. Bemi bırak kendim göreyim fitneleme dedi, görmediği şeyleri söylüyorum, o gözle bakmadım annem yaşan söyledi ama sorun çıkmasın diye söyledi diyor. Annem bize ait eşyayı çaldı ama söylesem inkar eder tamahkar olamam diyor.
Elti 33 yaşında abi ile evlendi. Kayınvalide kapılarında yattı. Kız çay kaşığı bile almadan geldi, tabii ki her şeyi yapacaksınız yaşlı adamla evleniyorum dedi. Erken fettan köylü bi tip. Okumamış, gelişmemiş vs. Annecim babacım modunda.
Özet de şu
Atadaki ciddi yaş farkına rağmen adıyla hitap etmesinden, çok yakışıkşı bulup kocasını beğenmediğini söylemesinden, evlerine gittiğimizde kedi yatakodamda gel bak istersen demesinden, aile toplantısında aile büyüklerini es geçip koşarak eşime gelmesinden, sürekli izlediğini görmemden, a başın ağrıyor sanki ilaç vereyim, kocan çok severmiş kahve o yüzden bardak aldım demesinden, düğünümüz boyunca sadece kocamın resimlerini çekmesinden, masada beş tane yer olsa da gidip yanına oturmaya çalışmasından, her kayınvalideye gidişinde kocası olmasa bile koşarak gelmesinden...

Her ne olursa olsun annesi hakkinda hayvan, pislik vs diyen adamla evlenmemeliydiniz. Su konudaki tek sorun esiniz. Boyle bir insana saygi duyamam sahsen. Annesi hakkinda bunlari soyleyen adamdan her sey beklenir.
Dürüst olayım normalde ben de düşünürüm. Ama öyle kritik olaylardı ki. O hareketi kim yapsa o laf söylenirdi. Ben üzülürdüm bu duruma düştü diye.
Sürekli söylemezdi. Örneğin baba komaya girmiş, doktor şiddetle düzenli yemek ve stressiz tatil öneriyor. Anne ihtyacı olmasa da para kazanmak için hırs peşinde, evde yemek yok, düğünde gezmekte baba tekrar evde tek hastalanıyor ve anne umursamıyor gibi. İnsanı sınayan anlar..

Bedel gibi saçmalıklara hiç girmeyin. Derdiniz neyse açık açık konuşun. Siz ona bedel odetin, o size bedel ödersin bu ne ya böyle evlilik mi olur. Yarışta değilsiniz evliliktesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…