Teşekkür ederim.
Maalesef küfredip tehdit edebilecek kadar çirkinleşebilen bir kadın. Hayret ediyorum. Bir anne, bir kadın...
Eşime anlatma bana demiştim bir kez ama sonra farkettim ki anlatması hazırlıklı olmamı sağlıyor. Bi geliyor surat beş karış. Annem onu bunu dedi işte bizim yüzümüzden babamla kavga etmiş. Konuyı toparlıyorum.
Öteki türlü ailesine gidince bi anda KV kızım sana da yardım edemedin üzüldün di mi annem diyor. Yani üzüldüm ama olan oldu mühim değil diyorum. Hop arkamdan bak ben özür diliyorum olan oldu diyor baban da bunu duydu kızı üzmüşsün ye kavga çıkardı oğlum diye ağlıyor.
Stresli ama hazırlıklı hiç değilse dedim.. KV'nin bir adı olsa adı Taktik olurdu muhtemel. İnce ince nasıl herkesi çeviriyor inanamazsınız.
Kocayı krize sokuyor yağlı yemekten, eşim anne düzgün bi şey yap diye çıkışmadan önce feryat figan o ağlıyor. Annneeğm sizin için çalışmaktan üç gündür yemek yiyemedim babana elli kere söyledim adam stresten yiyor. Biliyorsun stresli olunca yer, senin eşin çok üzdü tabii diye.
Elbette olaylar sürdüğü için affetmiyorum. Bunu eşim asla idrak etmiyor. Dümdüz 'Bu insanlar pişman olup özür dilemedi veya davranışlarını değiştirmedi ben de bu yüzden affetmiyorum, affedilmek de istemiyorlar çünkü haklı görüyorlar kendilerini' diyorum. Anlamıyor ama. Canı anası yalan söylediyse mecburiyetten oluyor. Yenileri oldukça eşim ya görmezden geliyor ya da görmüyor. Annen değişmedi eskiden bunu yapardı şimdi de bunu yapıyor diyorum. O akışta konu konuyu açıyor tabii hop der top konular.
O çift terapisti başka biriydi benim sürekli terapistim değil.
İlk seansta son buldu zaten.