- 19 Mayıs 2020
- 46.512
- 208.368
O da annesi için böyle düşünüyor. Ne tesadüf değil mi?O beni kaybetmemeye uğraşsın bunca manyağın içinde. Onu rezil etmeyen, düşünen tek kişi benim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da annesi için böyle düşünüyor. Ne tesadüf değil mi?O beni kaybetmemeye uğraşsın bunca manyağın içinde. Onu rezil etmeyen, düşünen tek kişi benim.
Haklısınız, düşüneceğim.bence anlatmasaniz daha cok uzulurler. yani benim cocuklarim anlatmasa uzulurdum.
Karşısındakiler bu korkuyu hissediyor aslında ve buna güvenerek böyle davranıyorlar. Halbuki benim sevilip sayılmadığım yerde yıkılsın dünya.Ailesi duyar da boşan derler diye ödü kopuyor, bıraksana.
Syleyecek cok sey var da neyse ben konu sahibinin yerini isgal etmek istemiyorumÖzür dilerim katı gelebilir ama ateş düştüğü yeri yakar. Önceden planlanmış bir organizasyon iptal edilmez ama hoppidi hoppidi eğlenmeleri de hoş olmaz tabi.
Tam böyle düşünmüyor. Beni rezil etti yanımda olacağı iki an oldu hayatımda olmadı diyor. Kendisini annesi tarafından kazanılmış görüyor. GaripO da annesi için böyle düşünüyor. Ne tesadüf değil mi?
Yarın sizi güncelleyeceğim. Şu an annemlerdeyim buraya geldi. Ben davet etmedim.Karşısındakiler bu korkuyu hissediyor aslında ve buna güvenerek böyle davranıyorlar. Halbuki benim sevilip sayılmadığım yerde yıkılsın dünya.
Biraz dişini gösterse hepsi mum olur.
Bak ne diyorum. Kazanamayacaksın.Tam böyle düşünmüyor. Beni rezil etti yanımda olacağı iki an oldu hayatımda olmadı diyor. Kendisini annesi tarafından kazanılmış görüyor. Garip
Yo yo ben uğraşmıyorum, o kendini kazanılmış görüyor diyorum.Bak ne diyorum. Kazanamayacaksın.
Hayır, sen onun avısın.Yo yo ben uğraşmıyorum, o kendini kazanılmış görüyor diyorum.
katip, vaktin varsa biraz daha uzun yazar misin, merak ettim teoriniHayır, sen onun avısın.
Ah canım, bunlar hep bahane işte. Biri de kocasına blöf yaptıydı, koca yemediydi, diyo ki ama '' Çamaşır makinemi almadan gidemem ''. Halbuki bi nakliyatlık işi var.
Yukarda yazdım. Konu sahibi sandı ki kuzuyu kurttan alıyorum, ama kuzu aslında kurttu, sürünün hizmetine sunacağı av konu sahibi.katip, vaktin varsa biraz daha uzun yazar misin, merak ettim teorini
Konusu hortladı dün mü ne. Eylülden beri pasif. Sanırım üyeliği kapattı.sesli güldüm ya. Ne yaptı acaba yeni konusunu görmedim. Gelse de bizi kovsa
Konusu hortladı dün mü ne. Eylülden beri pasif. Sanırım üyeliği kapattı.
Bahsedilen Kurban Tuzağından Kurtulmak kitabını okuyun, çok açıklayıcıYukarda yazdım. Konu sahibi sandı ki kuzuyu kurttan alıyorum, ama kuzu aslında kurttu, sürünün hizmetine sunacağı av konu sahibi.
Evet, çilek aklı başında biri, sadece adamı çok seviyor, konduramıyor. Hemen kopamıyor. Konu sahibi 4 yıl sevgili olmuş kocası ile, adam maskeyi hemen düşürmemiş, bilmiş yiyeceği tekmeyi. Mavera zaten çok nezih bir pastane köşesinde keşkül yiyerek tanımıştı kocayı, görücü usulü idi, adam kendini saklamadı, o da öyle kabul etti. Adamla aynılar , ikisinin de derdi birbirine diş geçirmek. Asla aynı şartlarda değiller çilek ile.Bak ben konu sahibine üzüldüm çünkü aklibasinda biri ama ona hiç uzulmemistim. Ben bile bile böyle kocayı seçtim ki evde iş yapmasın diyordu. Onun zihniyeti ile kocasının zihniyeti aynıydı. kadınlar böyle olduğu için boşanmalar artıyor diyen biriydi. o hayatta boşanmaz şimdi kayinvalidenin gönlünü alıyordur
evet kendisi de artik kurban olmadigi icin muhtemelen rahatladi, artik ona sarmiyorlar esine sariyorlar. mantikli.Yukarda yazdım. Konu sahibi sandı ki kuzuyu kurttan alıyorum, ama kuzu aslında kurttu, sürünün hizmetine sunacağı av konu sahibi.
Buna hem katıldım hem de çok üzüldüm.. Ben sevdim o kurban etti diye..evet kendisi de artik kurban olmadigi icin muhtemelen rahatladi, artik ona sarmiyorlar esine sariyorlar. mantikli.
Haklısınız, düşüneceğim.
Dua et erken görüyorsun. Şu sıra iyi korun, o üç aylık iğnelerden ol.Buna hem katıldım hem de çok üzüldüm.. Ben sevdim o kurban etti diye..