Boşanma Kararı Almalı Mıyım

Burada açılan konulara pozitif yorum yapmaya çalışıyorum
Bir kere daha deneyin, bir danışmana gidin, biraz suyuna gidin demek istiyorum
Ancak konunun içeriğinde dayak gördüğüm zaman öyle kalıyorum
Dayağın ıslahı yok ki, bugün dövmüyorsa yarın yine dövecek
Belki dayağın dozu kaçacak öldürecek
Ah konu sahibi ben şimdi sana ne diyeyim ki...

en güzel yıllarım gidiyor elimden resmen inzivaya çekilmek istiyorum tüm hayatım değişsin kökünden istiyorum hiç aklıma dul bir kadın olacağım gelmemişti hemde bu genç yaşta.. belkide bu yüzden zorluyorum.. Onunla hiç konuşmasam ne olacak sanki kafasına göre takılacak hayat yine bana zehir olacak. işiyle ilgilendiği için hep kafası dolu olur zaten aklına bile gelmem..

bende kendime diyecek laf bulamıyorum bir ömür bununla nasıl yaşayacağım bilmiyorum

seni umursamayan bir adamın önünde cinnet geçirsen, ağlasan, git odanda takıl, beni rahatsız etme der eminim

seni umursamayan bir adamın önünde cinnet geçirsen, ağlasan, git odanda takıl, beni rahatsız etme der eminim
bişey diyim mi aynen doğru bildin.. gidip yatıyor hiç umrunda değil kapıyı da kapatıyor ben ne yaparsam yapayım umrunda değil

Bir ömür bununla yaşamak zorunda değilsin ki
Kanunlar da Allah'ta insanlara boşanma hakkı vermiş
Her evlilik ömür boyu sürer diye bir kaide yok
en iyisi boşanmak olacak evet beni hiç umursamayan değer vermeyen birisi bu

aynen öyle ben bu adamdan çocuk yapmak filan istemiyorum zaten
yapma zaten bosanmaya kararliysan planini yap...mutlu evlilik faturalarin odendigi yemek kokularinin oldugu birlikte tv izlemenin oldugu bir yer degildir.mutlu evlilik insanin kendini huzurlu mutlu bir sekilde guvende hissettigi yerdir.

bişey diyim mi aynen doğru bildin.. gidip yatıyor hiç umrunda değil kapıyı da kapatıyor ben ne yaparsam yapayım umrunda değil
ve sen ondan seven adam davranışları bekliyorsun

elma ağacı armut vermez.

sana sevgi şefkat merhamet duymayan, cinselliğin olmadığı bir evlilik olmaz.
sizinki ev arkadaşlığı da değil.
garip bir şey.

yapma zaten bosanmaya kararliysan planini yap...mutlu evlilik faturalarin odendigi yemek kokularinin oldugu birlikte tv izlemenin oldugu bir yer degildir.mutlu evlilik insanin kendini huzurlu mutlu bir sekilde guvende hissettigi yerdir.
aynen öyle biliyor musun bana diyorki bizim gibi düzeni olan var mı sen kıymet bilmiyorsun filan diyor

ve sen ondan seven adam davranışları bekliyorsun

elma ağacı armut vermez.

sana sevgi şefkat merhamet duymayan, cinselliğin olmadığı bir evlilik olmaz.
sizinki ev arkadaşlığı da değil.
garip bir şey.
evet ne sevgi şefkat merhamet var nede başka bişey, hatta bana bir kere benden şegkat merhamet bekliyorsun dimi haketmiyorsun göremezsin demişti. bu hakedilince olacak birşey değilki ya insan seviyorsa otomatik olarak olacak birşey keşke o cesaret gösterip boşanma davası açsa keşke

düşün adam boşanma davası açmak için vakit harcamayı gereksiz görecek kadar umursamaz.

aman canı sıkılınca gider havasında seninle alakası.

düşün adam boşanma davası açmak için vakit harcamayı gereksiz görecek kadar umursamaz.

aman canı sıkılınca gider havasında seninle alakası.
evet bir kere boşanma davası aç o zaman diyince ben ne açıcam sen uğraş demişti düşündükçe tiksiniyorum

evet bir kere boşanma davası aç o zaman diyince ben ne açıcam sen uğraş demişti düşündükçe tiksiniyorum
o halde boşanmaktan başka çözüm kaldı mı sence?

kalmadı ama kendimi henüz hazır hissetmiyorum
eşinden beklentini sıfırla ve o yokmuş gibi yaşamaya başla.
er geç sabrın bitecek, hazır olacaksın.

eşinden beklentini sıfırla ve o yokmuş gibi yaşamaya başla.
er geç sabrın bitecek, hazır olacaksın.
tamam öyle yapmaya çalışacağım beklentimi sıfırlayacağım.. bana yanaşırsa hiç yaklaşmayacağım zaten hemen geri çeker o da kendini

Aileniz şiddet gördüğünüzü bile bile mi boşanmanızı istemiyor? Anneniz şiddet gördüğünüzü öğrendiği halde felç olmadıysa boşanma haberine hiç olmaz merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…