ben de onu diyorum.herşeyi yazsam destan olur ufak örnekler vermeye çalıştım sadece
hmm.bende boşanmış bir ailenin çocuğu olsaydım ailem kabul edebilirdi belki... aynı duruma bende düşerim muhtemelen ve destek olan kimsem olmaz
Sonrası ne biliyo musun güzelim yılların heba oluyor birde üstüne çocuk oluyor herşey daha zorlaşıyor, şimdi ailen sonra çocuk sen nerdesin? ben direnme devam ettirme kararı alanlardanım kaldı ki ilk 3 yıl kıskançlık dışında bi sorun yaşamadık bu tartışmalarda da haklı olduğumu bile bile sırf küsmesin diye etrafında fır döndüm konuşsun diye durmadan laf attım sen gibi evet hayır belki cevaplarını aldım. Şimdi oturup iki muhabbet edilmeyen bi adam haline döndü ben sadece takmamayı gittiği yere kadar gitsini öğrendim, çocuğumda arada huysuz mutsuz bi çocuk haline geldi. şimdi çocuk biyisin diyorum, içimde bir his bir gün bitecek bir ömür katlanamazsın diyo.. hani demişsin ya yaşayan bilir 3 gün iyi 10 gün küs, 10 gün iyi 1 ay küs yaşamayı bilirim ve pişmanım keşke o zaman bitseydi çocuk yokken yani diyorum ve eminim bu forumda ben gibi direnen bir dünya insan var.. Kendine yazık eden, başkaları için kendini feda eden.dediğim gibi sadece boşan demek çok kolay ya sonrası sonrası konusunda bir fikriniz var mı
aşk, sevgi bazen.. o işler heleki çok karışık emin değilim sevgimden aşkımdan.. bazen özlüyorum bazen keşke hiç hayatımda olmasa diyorumBoşan ya da boşanma diyemem...
Ama yazında tek birşey dikkatimi çekti kocanın yapısını anlatmışsın, aileleri de ama sevgiyi anlatmamışsın.
İkinizin birbirine karşı olan sevgisi ne durumda.
Aşk ve sevgi kalmadıysa sırf aileler için evlilik yürümez.
Şiddete değinmirum bile.
inaşllah hiç anlamazsınızda kimse anlamaz inşallah ama oluyor işte bir şekilde..Şiddet gören kadınlar vakit kaybetmeden boşanmalı. Bir kadın kendisini döven bir adamın çamaşırını bulaşığını nasıl yıkar, yemeğini yapar , sohbet eder ve nasıl sevişir hiç ama hiç anlamıyorum.
bende aynı duruma düşmekten korkuyorum hayatı kaçırmaktan başkaları üzülmesin diye kendimi o adama hapsetmekten ama boşanmaktan da korkuyorum iki ucu şey yani anlayacağınız kesin kararımı vermeliyim bir an önce direnmek ya boşa direnmekse..Sonrası ne biliyo musun güzelim yılların heba oluyor birde üstüne çocuk oluyor herşey daha zorlaşıyor, şimdi ailen sonra çocuk sen nerdesin? ben direnme devam ettirme kararı alanlardanım kaldı ki ilk 3 yıl kıskançlık dışında bi sorun yaşamadık bu tartışmalarda da haklı olduğumu bile bile sırf küsmesin diye etrafında fır döndüm konuşsun diye durmadan laf attım sen gibi evet hayır belki cevaplarını aldım. Şimdi oturup iki muhabbet edilmeyen bi adam haline döndü ben sadece takmamayı gittiği yere kadar gitsini öğrendim, çocuğumda arada huysuz mutsuz bi çocuk haline geldi. şimdi çocuk biyisin diyorum, içimde bir his bir gün bitecek bir ömür katlanamazsın diyo.. hani demişsin ya yaşayan bilir 3 gün iyi 10 gün küs, 10 gün iyi 1 ay küs yaşamayı bilirim ve pişmanım keşke o zaman bitseydi çocuk yokken yani diyorum ve eminim bu forumda ben gibi direnen bir dünya insan var.. Kendine yazık eden, başkaları için kendini feda eden.
hayır tabiki öyle demiyorum ama kafam o kadar karışık o kadar karışık ki..hmm.
ailemin laflarını çekemem, ama dayağımı yerim otururum diyorsun.
ne diyelim, dayak yerken canın acımaz, psikolojin bozulmaz inşallah.
evet herkese karşı melek gibi ama görseniz bu adam mı yapmış bunları dersinizben de onu diyorum.
döven koca kötüdür.
onun yemek, temizlik yapması, paraya boğması vs onun kötü olduğu gerçeğini değiştirmez.
döven insan kötü insandır, net.
hiç evlenmesem de olur demişim tahrik ettim ama bu kesinlikle onu haklı çıkarmaz da demişim evet ruh sağlığım konusunda haklı olabilirsiniz.. yinede sağlıklı düşünmeye çabalıyorumBuradan ruh sagligin bozuk yazanlari varos goruyorum insanlara. Su an bende dahilim buna ama ruh sagligin bozuk. Siddet gosteriyor tahrik ettim demissin. Siddet gosteriyor kavgasiz haftamiz yok ama evim cok guzel demissin. Iyi misin sen arkadasim? Sonra daha iyisinu bulamam demissin kocasiz yasanmiyor mu? Illa kocali mi olmak gerek.
Canım bu hayata bir kere geliyoruz. Elin adamı bize eziyet etsin dövsün diye değildir muhakkak. Bak kardeşimden örnek vereyim. İki kere evlendi ikisi de boşanmayla sonuçlandı.Şu anda bir ev arkadaşı var (bayan arkadaşı) İkibin lira aylık geliri var. Arkadaşıyla kirayı ve faturaları birlikte ödüyorlar. Ev arkadaşı olmadığı zamanlar da oldu. Eline kalan bin lirayla da geçindi. Ben geçmişte de olsa şiddet gördüğüm adamla hayatı paylaşmayı seçmezdim. Umarım herşey gönlünce olur.inaşllah hiç anlamazsınızda kimse anlamaz inşallah ama oluyor işte bir şekilde..
umarım.. çok doğru yorumlarınız keşke geleceği görebilseydik ama mümkün değil işte..Canım bu hayata bir kere geliyoruz. Elin adamı bize eziyet etsin dövsün diye değildir muhakkak. Bak kardeşimden örnek vereyim. İki kere evlendi ikisi de boşanmayla sonuçlandı.Şu anda bir ev arkadaşı var (bayan arkadaşı) İkibin lira aylık geliri var. Arkadaşıyla kirayı ve faturaları birlikte ödüyorlar. Ev arkadaşı olmadığı zamanlar da oldu. Eline kalan bin lirayla da geçindi. Ben geçmişte de olsa şiddet gördüğüm adamla hayatı paylaşmayı seçmezdim. Umarım herşey gönlünce olur.
sizin durumunuza da çok üzüldüm evet kendimize hakim olup geri çekmemiz lazım artık keşke cesaret gösterip boşanabilsek keşke.. bende de hiç bir heves kalmadı artık..Durumun aynı benimkine benziyor. eşin de aynı. yalnız sen bence
boşanmayı düşünmüyorsun. zaten ilk aylarda şiddet vardı demişsin. boşanacak insan
bu zamana kadar sürdüremezdi. bir şans daha coktan vermişsin doğru yalnış.
şans vermişssin ama biraz kendini geri çek bence. bir çok arkadas da yazmıs bu şekilde.
hem işyerinde sana cevap versin istiyorsun hem ay kutlama istiyorsun hem de bosanma düşünüyorsun.
benim anlamadıgım nokta ise tartısmalar anlasmazlıklar neyden cıkıyor ? anlasılan ipe sapa gelmez şeyler.
Sana böyle dediğime bakma ben de aynı durumdayım duygularım yavas yavas ölüyor. senin yaptıgın
kaprisleri ben de yapardım. biz de gün aşırı kavga ediyoruz. 2 gün önce ettik sana ne ne yaparsam dedi.
iyi dedim ben de kendi kafama göre takılıyorum. hiç arayıp sormuyorum o da aynı şekilde. eve gelince
birşey yokmuş gibi davrandım. ama yanasınca cevap vermedim. bugun gene ses seda yok sinir olsam da
kendimi alıstırıcam. cumartesi ilk evlilik yıldönümümüz ona da hiç hevesim kalmadı hayal kırıklıgına ugramamak için.
Annenle konusup ailenin yanina don danisikli dovus ardinda dursunlar onada terapi tedavi olmazsa geri donmeyecegini bosanacaginizi soyle sinirli cabuk parlayan insan ayri sinirine hakim olamayip siddete basvuran ayri 2. Hasta katagorisine giriyor ve tehlikelisizin durumunuza da çok üzüldüm evet kendimize hakim olup geri çekmemiz lazım artık keşke cesaret gösterip boşanabilsek keşke.. bende de hiç bir heves kalmadı artık..
ele iyi olan bana kötüyse ortada sevgi yoktur, bencillik ve kötülük vardır.evet herkese karşı melek gibi ama görseniz bu adam mı yapmış bunları dersiniz
amin inşallah şimdilik konuşmuyoruz zatenAnnenle konusup ailenin yanina don danisikli dovus ardinda dursunlar onada terapi tedavi olmazsa geri donmeyecegini bosanacaginizi soyle sinirli cabuk parlayan insan ayri sinirine hakim olamayip siddete basvuran ayri 2. Hasta katagorisine giriyor ve tehlikeli
Uzmanla gorussun sonra durumuna bagli bakarsin bir sans verirsin (ki istedigin bu zaten) yok olmuyorsa uzatmaz yolunu cizersin
Birde Artik su beni gunde 5 defa arasin tanisma gunumuzde havai fisek patlatsin eve donunce kirmizi ucan balonlarda notlar olsun guller sersin yatagima haftada iki cicek alsin vsvsvs birakin artik bunlari hayat zor insanlar bireysel olarak ruh sagliklarini zor korur hale gelmisler herkes borc harc cocuk gelecegi kaygisina dusmus her seyden birsey cikarip doldurmayin kendinizi
hayat o instagram paylasimlari degil
Seviyorsa bunu zaten siz icsel olarak biliyorsunuzdur hissedersiniz bir bakis bir tavir birseyden yok sevmiosa zaten uzatmayin ama cok beklentiye giren cok yipranir onuda bilin
tedavi olursa belki duzelir hayirlisi hakkinda
bilemedim çok cesaret isteyen bir durumele iyi olan bana kötüyse ortada sevgi yoktur, bencillik ve kötülük vardır.
sen ilk adımı at, önce boşanma dilekçeni ver ve eşini eve alma.
ondan sonra eşini aileni çevreni izle.
seni gerçekten sevenler yanında olacaktır.
evet.bilemedim çok cesaret isteyen bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?