- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
yahu bunu derken ne demek istediğimi anlayın lütfen durumumuz iyi eviyle de ilgileniyor demek istedim kısa yoldan öyle dedim Allah Allahh
Doğru olmuyor tabiki ama şunu demek istiyorum yani herkes hep kötü yanlarını anlatır ben biraz da kendime göre iyi olan yönlerinden bahsetmek de istedim
çooooook haklısınız ama takdir edersiniz ki korkular insanın içini kemiriyor baba evine dönmek diye bir algı var herkes evli mutlu ben 1 yıl bile tutunamadan baba evine dönmüş olucam mesela herkes mutlu evliliğim var sanıyor offf offf alıp başımı gitsem mi farklı bir il'e hayat da kurarım orda zor mu ki çokSonrasında insanın kendisine güveni geliyor, kendisini sevmeye başlıyor.
Sonra kendisine şiddet uyguladığı için kocasına kızıyor. Ama daha sonra kendisi izin vermese kocasının bunu yapamayacağını fark edip kendisine kızmaya başlıyor.
Sonra pişmanlık duyuyor, kendisini sevmediği için.
Sonra kendisini sevmeyi öğreniyor.
Şiddetin sadece fiziksel değil, sözel olabileceğini, bağırmanın bile aslında şiddet olduğunu, bu şiddeti de kompleksli erkeklerin uyguladığını öğreniyor. Sonra da böyle hasta bir adamdan kurtulduğu için çok mutlu oluyor...
Normal insanların iyiyken de, sinirliyken de, üzgünken de sakin kalabileceklerini, sorunlarını konuşarak çözebileceklerini, şiddete sadece hasta insanların başvuracağını öğreniyor.
keşke şiddet kelimesinden sonrasını okusaydınız neden bunları dediğimi anlardınız."Şiddet" kelimesinden sonra okumadım.
Bence sen de "Şiddet"ten sonra boşanmalıydın.Eger boşanmayıp bunu kabullenebilecek bir insansan sonrasında yaptıkları çok da mühim değil.boşanma,bir de bebek yapın bence.
aynen bende onu dedim insanın ruhunun doyması önemli karnının değil dedim eşime saygı yok aşık da değilim sanırım artık bir ömür düşünülürse çokk ama çok zor olacak devam ettirmek..Saygı kalmamış boşannn...
Dolabın boş kalsaydı da huzurun olsaydı daha sağlıklı olurdu senin için bence...
Şiddetten sonra bir erkeğin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor.Sizi de ilgilendirmemeliydi.Şartlar ne olursa olsun.keşke şiddet kelimesinden sonrasını okusaydınız neden bunları dediğimi anlardınız.
ister istemez sinirlendiriyorum ama vurmakta tehdit ediyor bende bi dene de gör bakalım o zaman filan diyorum üstüme gelme diyorum öyle geçip gidiyor. ah bir bilebilsem
Bosan demek kolay bosanmak ondan daha kolay
Bosan diyen herkese bosan demek kolay yazmissiniz
Ben bosandim ve evet kolay
Kusura bakmayin da o ne der bu ne der aman annem uzulur aman bu uzulur , siz neredesiniz ? Madem bosanmayacaksiniz neden buraya konu actiniz
Aman ne guzel dayak yemissiniz , susup otur daha cok dayak ye mi diyelim size anlamadim ki?
Kendinize azicik deger verseniz dayak yedikten sonra o evlilige devam etmezdiniz zaten
Aslında anneniz dayak ile tehdit edildiğiniz için felç geçirmeli...
Nasıl katlanıyorsunuz bu duruma ?!!
Akıl sağlığınızın yerinde olmadığını düşünüyorum, böyle bir yaşantı içindeyken hala boşanacaksınız diye "rezil" olmaktan korkuyorsunuz. Ama normal, akıl mı kalır böyle bir adamla yaşamakla.
Ne yapacağım diye sormuşsunuz.
Zaten çalışıyormuşsunuz, bu sizin için bir avantaj, ailenize durumu açıklamadan öncr avukatınıza boşanma dilekçesi verin sonra ailenize yaşadıklarınızı anlattın.
Hangi anne baba kızlarının böyle yaşamasını ister ?
Eğer karşı çıkarlarsa bilin ki o anne ve babadan size hayır gelmez.
Yalnız yaşamak zor mu diye sormuşsunuz.
Hayır değil ben yalnız yaşıyorum ve halimden gayet memnunum.
İstediğimi yapıyorum istediğim zaman.
Zorlanmazsınız, merak etmeyin.
Lütfen kendinize eziyet çektirmeyin... çok var öyle psikopatlar çevresine melek gibi gözükürler ama güçleri sadece eşlerine!!!
Doğru olmuyor tabiki ama şunu demek istiyorum yani herkes hep kötü yanlarını anlatır ben biraz da kendime göre iyi olan yönlerinden bahsetmek de istedim
çooooook haklısınız ama takdir edersiniz ki korkular insanın içini kemiriyor baba evine dönmek diye bir algı var herkes evli mutlu ben 1 yıl bile tutunamadan baba evine dönmüş olucam mesela herkes mutlu evliliğim var sanıyor offf offf alıp başımı gitsem mi farklı bir il'e hayat da kurarım orda zor mu ki çok
Yanlış anlama canım ama sen kendi mutsuzluğundan çok,elalemin ne diyeceğini,ne düşüneceğini önemsiyorsun..kapıyı örtünce içerde sen tek başına kalıyorsun.Ne yaşadığını senin dışında kimse bilemez kimse mutsuzluklarını anlayamaz oyüzden yapma sen kendine bak,başkaları senin hayatını en fazla 10 dk konuşur ama sen bir ömür çekersin.Biz sana yardımcı olamayız çünkü sen kendin daha ne istediğini bilmiyorsun,anlıyorum çok zor ama en kötü karar bile kararsızlıkdan iyidir.Kendin için en iyisini sen bilirsin biraZcık düşün sadece.çooooook haklısınız ama takdir edersiniz ki korkular insanın içini kemiriyor baba evine dönmek diye bir algı var herkes evli mutlu ben 1 yıl bile tutunamadan baba evine dönmüş olucam mesela herkes mutlu evliliğim var sanıyor offf offf alıp başımı gitsem mi farklı bir il'e hayat da kurarım orda zor mu ki çok
şuanda aramız kötü konuşmuyoruz. dün bana bir yaklaşmaya çalıştı ben pas vermedim sonra o da uğraşmadı hiç. bunca duygusuzluğun içinde nasıl yaşarım bilmiyorum ama bu yaşımda boşanmak gibi büyük bir şeyi kaldırabilir miyim onu da bilmiyorum..İs yerinize neden rezil olasiniz ki? Bence dayak yiyince rezil olur insan. Ben sizin yerinizde olsam baska bir sehre tasinmayi dusunmeden once bosanirim. Kimseye bosandiginizi soylemez veya izahat vermek zorunda degilsiniz. Sizin medeni durumunuzdan onlara ne? Maasinizi koyun cebinize ufak ufak kendi eviniz icin biriktirin simdiden. Bu adama daha fazla tahammul etmeyin.
evet doğru ama boşanmak benim için hayatımı tepetaklak etmek olur. benim bir tanıdığım var iş yerinde bana farklı bir ilden iş bulabilir belki ona mı açsam konuyu yani hemen söylemeden bir kendimi sağlama alsam yeni bir hayat kurmak içinYanlış anlama canım ama sen kendi mutsuzluğundan çok,elalemin ne diyeceğini,ne düşüneceğini önemsiyorsun..kapıyı örtünce içerde sen tek başına kalıyorsun.Ne yaşadığını senin dışında kimse bilemez kimse mutsuzluklarını anlayamaz oyüzden yapma sen kendine bak,başkaları senin hayatını en fazla 10 dk konuşur ama sen bir ömür çekersin.Biz sana yardımcı olamayız çünkü sen kendin daha ne istediğini bilmiyorsun,anlıyorum çok zor ama en kötü karar bile kararsızlıkdan iyidir.Kendin için en iyisini sen bilirsin biraZcık düşün sadece.
Adam dışarıya karşı iyi diyor zaten bi bana böyle yaklaşımda bulunuyor diyor .
Illaki zor ama sapına kadar da erkek olsan kadına asla el kalkmaz .
Anlıyorum yeni evlenmişsiniz ne hayaller ne düşüncelerle ama karpuz değil kabak çıkmış.
Ne olacağımizi hiç birimiz bilmiyoruz allah sizede yardım etsin .
Ben burada boşan çek git , boşanma kocana karşı alttan al diyemem.
Bu bir evlilik,kişisel karar, mantık gerektiren yaşayan bireye özgü bir durum .
Ne kadar detaylı anlatirsaniz anlatın sadece anlattığınız kadarını bilebiliriz.
Yaşayan kadar değil ..
Elalem için yaşama , hayat senin hayatın.
Kim ne der kim ne söyler umrunda olmasın.
Aileniz bu konu hakkında bir şey demiyor ve evliliginiz sürmesi için destekliyorsa kocanızın sizi kötülüyor hatalarınızı anlatıyor olmasından kaynaklı olabilir.
Huyunu suyunu öfke eşiğini bildiginiz, kendinizin tutumunu,huylarınızı bildiginiz halde evlilik kararı almadan önce hiç mi tartıp düşünmediniz.
Ben sizi yönlendirecek bir şey demek istemem böylesi konu için aklınızı kurcalamak hiç istemem..
Yaşayan , gören , üzülen , bitap düşen, yıpranan, ezilen sizsiniz ..
Burada istemiş oldugunuz yorumlar size hiç iyi gelmeyecek.
Kişisel gelişim ve ya güzel bir kitap alın kitabınızı okuyun. El işi beceriniz varsa boyama ,süsleme her neyse işte ilgilenin. Bir cafeye kahve içmeye gidin .
Daha sonra oturup sağlıklı bir şekilde düşünün. .
Hayat sizin ..
doğru hepsi ama cesaret edemiyorum bir piskoloğa mı gitsem. ben boşanırsam da bu birden olacak birdenbire.. kendimi sağlama almam gerek önce farklı bir ilde iş bularak önce herkesten gizli sonra birden patlatmalıyım bombayı bunun için paraya ihtiyacım olacak tazminat istiycem onunla idare ederim bir süre sanırımAdam dışarıya karşı iyi diyor zaten bi bana böyle yaklaşımda bulunuyor diyor .
Illaki zor ama sapına kadar da erkek olsan kadına asla el kalkmaz .
Anlıyorum yeni evlenmişsiniz ne hayaller ne düşüncelerle ama karpuz değil kabak çıkmış.
Ne olacağımizi hiç birimiz bilmiyoruz allah sizede yardım etsin .
Ben burada boşan çek git , boşanma kocana karşı alttan al diyemem.
Bu bir evlilik,kişisel karar, mantık gerektiren yaşayan bireye özgü bir durum .
Ne kadar detaylı anlatirsaniz anlatın sadece anlattığınız kadarını bilebiliriz.
Yaşayan kadar değil ..
Elalem için yaşama , hayat senin hayatın.
Kim ne der kim ne söyler umrunda olmasın.
Aileniz bu konu hakkında bir şey demiyor ve evliliginiz sürmesi için destekliyorsa kocanızın sizi kötülüyor hatalarınızı anlatıyor olmasından kaynaklı olabilir.
Huyunu suyunu öfke eşiğini bildiginiz, kendinizin tutumunu,huylarınızı bildiginiz halde evlilik kararı almadan önce hiç mi tartıp düşünmediniz.
Ben sizi yönlendirecek bir şey demek istemem böylesi konu için aklınızı kurcalamak hiç istemem..
Yaşayan , gören , üzülen , bitap düşen, yıpranan, ezilen sizsiniz ..
Burada istemiş oldugunuz yorumlar size hiç iyi gelmeyecek.
Kişisel gelişim ve ya güzel bir kitap alın kitabınızı okuyun. El işi beceriniz varsa boyama ,süsleme her neyse işte ilgilenin. Bir cafeye kahve içmeye gidin .
Daha sonra oturup sağlıklı bir şekilde düşünün. .
Hayat sizin ..
kesinlikle denk değil ama işte kendimi avutmaya çalışıyorum sanırım bir ömür devam edemem galiba koca bir ömür şimdiden bunaldımYahu bu dedikleriniz iyi yön değil ki zaten olması gereken şeyler. Kocam beni aldatıyor diye şükretmek gibi bişey, zaten olması gereken bişeye sukredilir mı? Kaldı ki kötü taraf aşırı şiddet göstermesi iyi taraf yemek yapması... Bunlar birbirine denk mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?