Boşanma Kararı Almalı Mıyım

Sebebi sen olmazsın annen dayak yediğini duyarsa daha kötü olur bence

Baban da sanırım blof yapıyor ailede sadece baban mı biliyor dayak olayını

şimdi eşim bağırdı etti diye kadınlar söyleniyor şöyle bağırdı böyle bağırdı bende kavga ediyorum ve bağıran kişi sadece karşı taraf olmuyor. şunu dedi bunu dedi böyle sesini yükselti şöyle küfretti. bunları kadınlar büyütüyor bence çünkü bu kavga sırasında asla inanmıyorum ki kadın sussun bir kadın sessiz kalsın o yüzden bu durumda hemen bitirmeye ne gerek var derim
lakin daha ilk ayda vurmak etmek dövmek bunlar girdi mi olmaz cicim ayı diyorlar adam vuruyor kırıyor. asıl olan senin kılına bir şey olmamasını sağlamak
bence önce durumu konuşun netleştirin ben bir daha şiddet görmicem diyin ben bir daha bunu yaşamıcam derin tekrarlansa gidebilecek oldupunuzu belirtin babanızda bir çalışma der ikiçalışma der sonra bırakır. mesleğinizde var maddi güvencenizde var gidebileceinizi bilmelisiniz

birde kıyafet konusunda herkes kimse karışamaz diyorda iyi hoşta şimdi bende adama karışıyorsam onda benim istemediğim bir şeyi yapmıyorsa vazgeçiyorsa bende fedakarlık yapmalıyım diye düşünüyorum karşılıklıysa eğer özveriler yapılmalı
yanlış anlaşılmakta istemiyorum iki tarafta özveride bulunyorsa kıyafet takılacak bir şey değil bence

İnsan çoğu zaman kendini değil ailesini düşünüyor bende eşimin ailesi yüzünden sık sık düşünürdüm ayrılmayı ama sanırım annemi üzmemek için bunu yapamam ciddi anlamda yıkılacağını net biliyorum hayırlısı neyse o olsun.

Annen emin ol, boşanmandan çok senin dayak yemene üzülür.
Hiç değilse zor zamanlarınızda yan yana olursunuz.

Calisiyor musunuz?mesleginiz yok mu? Yoksa meslek edinin acilen. İs bulur bosanirsiniz. Kendi ayaklariniz uzerinde durun korkmayin kimse kizi bosandi diye felc gecirmez. Kendi hayatiniz icin gerekiyorsa ezin gecin herkesi. Tek basina yasamak dayak yemekten cok daha kolay. Onurlu bir hayat. Dayagi yediginiz kocadan sizin hayatinizi idame ettirmesini bekliyorsunuz bu cok asagilayici bir durum su anda. O adamin getirdigi lokma nasil bogazinizdan geciyor? Bunlari dusunun ve kendinizi toplayin.

Eğer devam edeceksen sinirlendirmemeye bak yine şiddete maruz kalma ihtimalin var

Boşanma ve sonrasını ise yaşamadan göremezsin
ister istemez sinirlendiriyorum ama vurmakta tehdit ediyor bende bi dene de gör bakalım o zaman filan diyorum üstüme gelme diyorum öyle geçip gidiyor. ah bir bilebilsem

Yeni evliyken kışkırtırsan dayak normal yani size göre.
Yıllar sonra günlük postalar halinde mi alacaksınız dayağınızı.
İyi kocanızla mutluluklar.

şöyleki bana ben bunları yapacak bir insan değildim beni ne hale düşürdün diyor bazen insan kendini sorguluyor ister istemez. çok şükür bir işim var ama iş yerime de rezil olmuş olucam diye düşünüyorum başka bir iş bulsam farklı bir şehirde bu sefer aileden uzak heba olurum korkusu var.

Eşinle bosanma konusunu konuşun bakalim tepkisi ne olacak

Yeni evliyken kışkırtırsan dayak normal yani size göre.
Yıllar sonra günlük postalar halinde mi alacaksınız dayağınızı.
İyi kocanızla mutluluklar.
konuşma tarzınız çok rencide edici yönde olmaya başlıyor. tabiki onu demek istemedim ama beni anlamaya çalışmanızı umuyorum sadece herkes tabiki boşan diyecek önemli olan sonrası için akıl vermek. mutlu değilim ki buraya konu açtım dimi neyse size de önyargılarınızla mutluluklar

Eşinle bosanma konusunu konuşun bakalim tepkisi ne olacak
konuşsam dünden razı ama biliyorum istemiyor o da boşanmayı çevreye rezil olurum bilmem ne diye düşünerek belki çok fevridir o

Başlıyor derken?

İs yerinize neden rezil olasiniz ki? Bence dayak yiyince rezil olur insan. Ben sizin yerinizde olsam baska bir sehre tasinmayi dusunmeden once bosanirim. Kimseye bosandiginizi soylemez veya izahat vermek zorunda degilsiniz. Sizin medeni durumunuzdan onlara ne? Maasinizi koyun cebinize ufak ufak kendi eviniz icin biriktirin simdiden. Bu adama daha fazla tahammul etmeyin.

Annen emin ol, boşanmandan çok senin dayak yemene üzülür.
Hiç değilse zor zamanlarınızda yan yana olursunuz.
doğru diyorsunuz aslında annemle oturup güzelce konuşsam beni anlar diye düşünüyorum o bu konuda babam kadar katı değil. hatta bu olaylardan sonra ben hep senin yanındayım demişliği bile var. bir süre ailemin evinde mi kalsam ne yapsam ?

Buzdolabı da boş kalmıyormuş, lütfen...
yahu bunu derken ne demek istediğimi anlayın lütfen durumumuz iyi eviyle de ilgileniyor demek istedim kısa yoldan öyle dedim Allah Allahh

Aşırı şiddet gösteren biri yemek yapıyor diye iyi koca mı oluyor şimdi?
Doğru olmuyor tabiki ama şunu demek istiyorum yani herkes hep kötü yanlarını anlatır ben biraz da kendime göre iyi olan yönlerinden bahsetmek de istedim

konuşsam dünden razı ama biliyorum istemiyor o da boşanmayı çevreye rezil olurum bilmem ne diye düşünerek belki çok fevridir o
Konusmadan bilemezsin ki...sen bosanmak istiyorsum zaten çevreni düşünerek kendine Daha ne kadar zarar verebilirsin

Bence bir süre vs işlerine girmeyin. Sonuçta bu adamın değişeceği yok. Beklemenin de anlamı yok.
Önce annenizle konuşun, davayı açtığınız gibi de ailenizle yaşayabilirsiniz.
Siz net olun ki onlar da size destek çıksın.
Burada yazdıklarınız gibi aslında iyi insan, seviyoruz gibi hissiyat verirseniz herşeyi daha beter tekrar yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…