anlatamadım cinsiyet te tek mı cıftmı olduguda 1 ayda ögrenılmez arkadaslar yanlıssam duzeltın
acele karar aldım belki arkadaslar ama ben onun ıcın herseye katlandım 5 ay tamam kısa bır sure bu kadar degısecek ne vardı ki onu anlamıyorum hak verıyorum streslı bı ısı var hergun bı olaya gıdıyo uyku duzenı yok bunlara amenna ama kalkıp da benım hıc bı sucum yokken orta da bana vurmasına anlam veremedım ki ben.. konussam da terslıyor konusmuyor onun bıldıgı dogrudur benım kı yanlıs.. kalkıp benım yatagıma notlar bırakması da umrumda degıl..
kocanın kişiliğini kendime benzetmek gibi olmasın ama tartısma zamanlarında bende söylerim böyle laflar eşim de bana der bazen kendin gibi davranmıyorsun falan filan o zaman bende öle hareket ederim ben böleym şöleyim neden evlenip basına bela aldınki falan derim.ve yalnız kalmak isterim defol git yanımdan dediğim bile oldu.sinir anında insan ne dediğini bilmiyorki.çok şükür hiç aklıma hemen ayrılmak gelmedi eşimin de öle çünkü herzaman gül gülistan olmazkii.ne bekliyordun sen ömür boyu sessiz sedasız tartısmasız bi evlilik mi.öyle olsa bu seferde cok monoton olurdu heralde
sessız sedasız bı evlılıgımız yok bızım kavgalarımız da oldu hatta dunkunden sıddetlı kavga bıle etmısızdır.. bı anlık sınırle camı cerceveyı ındırıp sılahına sarıldıgını bılırım ben.. dusunun onun o hareketı yuzunden kırılsanız bıle onu sakınlestırmeye calısıyosunuz bunlar kolay seyler degıl ben artık kavga edıcegını anladıgım zaman sılahını saklıyorum
Peki ne yapmayı planlıyorsun? Anladığım kadarıyla eşin işte sen evdesin, eee ne olacak şimdi
sessız sedasız bı evlılıgımız yok bızım kavgalarımız da oldu hatta dunkunden sıddetlı kavga bıle etmısızdır.. bı anlık sınırle camı cerceveyı ındırıp sılahına sarıldıgını bılırım ben.. dusunun onun o hareketı yuzunden kırılsanız bıle onu sakınlestırmeye calısıyosunuz bunlar kolay seyler degıl ben artık kavga edıcegını anladıgım zaman sılahını saklıyorum
hayır ben ona dedım kendını kaybedıyosun bazen dedım.. evet kaybedıyorum psıkopatım manyagım ben nıye evlısın ki benımle dedi.. konusmaya calıstım yattıgı odaya bıle gıttım bana vurmasına ragmen konusmak ıstedım.. ısıgı da kapat gıt uyu yarın calısıcam erken kalkıcam dedı.. bende bundan sonra ayrı yatmak ıstıyorsan sen bılırsın dedım.. ben de odama geldım
sen cıddı mısın?sen de esın kadar sınırlı mısın pekı?evlenmeden once de tartısmalarınız bu kadar sert mıydı
aksam gelınce konusucam ve ayrılmak ıstedıgımı soylıcem..
sizi dövdükten sonra boşanma kararı almadınız
hatta onunla konuşmak için, sizden ayrı odada yattığı halde, odasına gidip konuşmaya bile çalıştınız
sabah yatağınızda resimler ve özür notları bulunca boşanma kararı verdiniz..
sizce de davranışlara verdiğiniz tepkilerde bir terslik yok mu?
evlenmeden önce tartısmalarımız bu derece değildi.. son zamanlar da böyle oldu geçenler de de kavga ettik dedıgım gibi silahını aldı hemen ama ben sakinleştirmek zorunda kaldım onu.. ben inanmıyorum ya benim eşim bu olamaz
sizi dövdükten sonra boşanma kararı almadınız
hatta onunla konuşmak için, sizden ayrı odada yattığı halde, odasına gidip konuşmaya bile çalıştınız
sabah yatağınızda resimler ve özür notları bulunca boşanma kararı verdiniz..
sizce de davranışlara verdiğiniz tepkilerde bir terslik yok mu?
arkadasım ben cinsiyetnden bahsetmıyorum zaten 1 aylıkken tekıl-cogul gebelık anlasılmaz onu demek ıstıyorum yani ilk 3 ay bellı olmaz böyle şeyler
evlenmeden önce tartısmalarımız bu derece değildi.. son zamanlar da böyle oldu geçenler de de kavga ettik dedıgım gibi silahını aldı hemen ama ben sakinleştirmek zorunda kaldım onu.. ben inanmıyorum ya benim eşim bu olamaz
arkadasım ben cinsiyetnden bahsetmıyorum zaten 1 aylıkken tekıl-cogul gebelık anlasılmaz onu demek ıstıyorum yani ilk 3 ay bellı olmaz böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?