boşanma kararı aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anlatamadım cinsiyet te tek mı cıftmı olduguda 1 ayda ögrenılmez arkadaslar yanlıssam duzeltın

ilk bir ayda hem cinsiyeti hem de tekil veya çoğul gebelik olup olmadığı anlaşılır. tekil veya çoğul gebelik olduğu doktor tarafından söylenir. fakat doktorun cinsiyeti söyleyebilmesi için 4 ay yasal süre vardır. bu süre içinde cinsiyeti söylenmez (kürtajı engellemek için) anlaşılmadığından değil yani.

aslında eşin doğrusunu yapmış bence belki konuşmaya kalksanız daha kötü olacaktı illaki akşam eve gelecek sende o gelince aardaki sinir harbiyeti biraz hafifleyince illaki konuşursunuz düzelir....

sessız sedasız bı evlılıgımız yok bızım kavgalarımız da oldu hatta dunkunden sıddetlı kavga bıle etmısızdır.. bı anlık sınırle camı cerceveyı ındırıp sılahına sarıldıgını bılırım ben.. dusunun onun o hareketı yuzunden kırılsanız bıle onu sakınlestırmeye calısıyosunuz bunlar kolay seyler degıl ben artık kavga edıcegını anladıgım zaman sılahını saklıyorum

berinecim sende bu zamnalarda uzak dur ondan bu şekilde hayat sürmez huyunuzu tüyünüzü öğrenmeniz zamna alacak zaten...

sen cıddı mısın?sen de esın kadar sınırlı mısın pekı?evlenmeden once de tartısmalarınız bu kadar sert mıydı

sizi dövdükten sonra boşanma kararı almadınız
hatta onunla konuşmak için, sizden ayrı odada yattığı halde, odasına gidip konuşmaya bile çalıştınız

sabah yatağınızda resimler ve özür notları bulunca boşanma kararı verdiniz..

sizce de davranışlara verdiğiniz tepkilerde bir terslik yok mu?

Yok artıkkkkkk ...Psikopatla evlenmişsin gerçekten evlenmeden öncede böylemiydi

Tatlım sakin ol. Eşinle konuş önce hemen boşanmak istediğini söyleme. Ardından dönmek istersen inan çok zor olur.

normalinde evliliklere hep şans verilmesi taraftarıyım
özellikle de yeni evliliklere

ancak sizin 5 aylık evliliğinizle ilgili o kadar çok konu okuduk ki
sanki 5 aylık değil 15 senelik evlisiniz.
ne kadar çabuk tükenmiş herşey.

en önemli sorununuz bence eşinizin öfke kontrolü sorunu
bildiğim kadarı ile eşiniz polis idi.
peki bu psikoloji işini etkilemiyormu?

Allah korusun orantısız güç kullanmasın mesleğinde de..

sen cıddı mısın?sen de esın kadar sınırlı mısın pekı?evlenmeden once de tartısmalarınız bu kadar sert mıydı

evlenmeden önce tartısmalarımız bu derece değildi.. son zamanlar da böyle oldu geçenler de de kavga ettik dedıgım gibi silahını aldı hemen ama ben sakinleştirmek zorunda kaldım onu.. ben inanmıyorum ya benim eşim bu olamaz

aksam gelınce konusucam ve ayrılmak ıstedıgımı soylıcem..

Berine, bak ben yalanı sevmem. Canışım falan da bilmem ama şu forumda kimin kocasını boşayıp kimin boşamayacağını şak diye bilirim :)

Yapma, eğer boşanacaksan, topla pılını pırtını git. Ama blöf yapıp eşini akıllandırmaya çalışacaksan yapma. Sakız olur ağzınıza, ilişkiniz iyice yıpranır.

Tabi ki konuş eşinle, toparlanması konusunda onu uyar ama boşanıcam diye düşme ortalara. Ya da boşanacaksan arkana bakmadan git

hayır beni dövdükten sonra boşanma kararı almadım ben yine konusmaya calıstım ama beni tersledi ve orda da atıstık ne halın varsa gör dedi ben de odama geldim düşündüm ve bu kararı aldım bu yani anlasılır yazdım umarım

yerınde olsam esımle ayrılma kararı almadan once onun sakınlesmesı ıcın yardım almasını saglardım.gercekten ayrılmak ıstersenız ve o ıstemezse sıddet egılımlı davranacagını dusundum nedense

hayır beni dövdükten sonra boşanma kararı almadım ben yine konusmaya calıstım ama beni tersledi ve orda da atıstık ne halın varsa gör dedi ben de odama geldim düşündüm ve bu kararı aldım bu yani anlasılır yazdım umarım

arkadasım ben cinsiyetnden bahsetmıyorum zaten 1 aylıkken tekıl-cogul gebelık anlasılmaz onu demek ıstıyorum yani ilk 3 ay bellı olmaz böyle şeyler

neden belli olmasın yaf?? 6.7.- haftalarda kalp atısı duyulur bebegin.bundan anlayabilir, keseye bakıp anlayabilir, hcg degerine bakıp anlayabilirrrrrrrrrrrr

yepyeni bir hayata beraberce merhaba dediniz..her zaman çııkkıdım çıkkıdım olacak değil,elbetteki zorluklarıda olacak mutluluklarıda..5 ayda yaşadıklarınız kolay olaylar değil..ama bunları tek başınıza siz yaşamadınız eşinizde yaşadı..bence acele karar veriyorsunuz..tokat atması hiç hoş değil ama herkesin bir özür dileme şansı ve kabul edilme şansı vardır..belliki pişmanlığınıda yaşamış..eşinizin değiştiğini düşünüyorsunuz belki aynı şeyi oda sizin için düşünüyordur..değişimler tek taraflı olmaz..acele karar verme..yuva kolay kurulmaz,kolaycada karar verilip bitirilmez,bitirirsen pişmanlığını yaşayabilirsin,çoook iyi düşün..

bir müddet hiçç bulaşma eşine kendi haline bırak hatta biraz memlektine git o da kafasını dinlesin bence eşin seni seviyor sen de biraz fevrisin iki bomba yanyan gelince fena oluyo..

arkadasım ben cinsiyetnden bahsetmıyorum zaten 1 aylıkken tekıl-cogul gebelık anlasılmaz onu demek ıstıyorum yani ilk 3 ay bellı olmaz böyle şeyler

neden belli olmasın yaf?? 6.7.- haftalarda kalp atısı duyulur bebegin.bundan anlayabilir, keseye bakıp anlayabilir, hcg degerine bakıp anlayabilirrrrrrrrrrrr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…