Tatlım bir daha dayak yemesini asla tasvip etmiyorum.
Ama sorunlarına çözüm bulabilirler.Kusurlarını düzeltebilirler.
..........................
KK YÖNETİCİLERİNDEN DE BU VESİLE İLE ,
KADINLAR KULÜBÜ GİBİ SADECE FORUM NİTELİĞİNDE OLMAYAN,
AYNI ZAMANDA SOSYAL SORUMLULUĞU OLAN BU SİTENİN YÖNETİCİLERİNDEN RİCAMIZ VAR..
ŞİDDETİ SAVUNAN YORUMLAR DA DİNİ İÇERİKLİ YORUMLAR KAPSAMINIA ALINSIN..
...........................
hangi biri kapatılsın bak çoğunlukla kocandır otur diyenler var .genel yaklaşım bu zaten .
19 sayfanın hangisinde dayak savunuldu anlayamadım neyse..
hatta herkes onun yorumlara dahi açık olmadığını savunup
evdeki kararlarınıdamı böylee aniden alıp içinden cıkılmaz bi hale gelmesine seyirci kaldığına hemfikir..
ayrıca dayak cennetten cıkma yada koca evin reisidir sacı uzun aklı kısa vss
bu tür anlara gelecek hiç bir cümle kurulmadı..
kimse kimseyebşiddet uygulayamaz busöz konusu hayvan dahi olsa
evet yanlışlar yok değil ama bunu sakin bi kafayla uzman gözetiminde aldırmak yerine
ani karalar verilsinki..
yanlış yanlıştır ...önemli olan yanlışı yapan hastalıklı bir rau var ise onu topluma kazandırmaktır..
belle8 yapılan yorumları baya bi inceledin ne tavsiye edersin pılımı pırtı mı toplayıp baba evine mi döneyim canım ne yapmam gerekiyor
:) harika bir yorum olmuş tebrik ederim.
İnsanlar sana yardım etmek icin ellerini uzattığında ısırır mısın?
Suc bende ki vakit ayırıp sana yardımcı olmaya calısıyorum.
Senin mesaj sayın kadar konu gördük biz kk da, sen burda kendini ifade etmeye calısırken biz senin ne demek istediğini anlıyoruz zaten. Evde boş boş oturup pc basında zaman öldürmüyorum, on parmağımda on marifet var, hem işimi yapar, hem telefonla konuşur hem de yazı stilinden karakter analizi yapabilirim. Bunlar da benim özelliklerim.
Sana boşan demiyorum. Yazdıklarımı iyi oku. ya da okuma berine, her gün yeni konu ac tamam mı? Hoşçakal.
yeni evlisiniz, zor şeyler yaşamışsınız bunları anlıyorumda şiddeti anlamıyorum
eşiniz vurdukuktan sonra romantik notlar bırakıyor üstelik...
yani şiddet sizin evliliğinizzde normal bir şey oldu artık ve olacakta
yuva kolay kurulmuyor anlıyorum ama böyle de yaşanmaz
sessız sedasız bı evlılıgımız yok bızım kavgalarımız da oldu hatta dunkunden sıddetlı kavga bıle etmısızdır.. bı anlık sınırle camı cerceveyı ındırıp sılahına sarıldıgını bılırım ben.. dusunun onun o hareketı yuzunden kırılsanız bıle onu sakınlestırmeye calısıyosunuz bunlar kolay seyler degıl ben artık kavga edıcegını anladıgım zaman sılahını saklıyorum
evlenmeden önce tartısmalarımız bu derece değildi.. son zamanlar da böyle oldu geçenler de de kavga ettik dedıgım gibi silahını aldı hemen ama ben sakinleştirmek zorunda kaldım onu.. ben inanmıyorum ya benim eşim bu olamaz
geçenlerde ki kavgamızdan örnek vereyım o zaman sorunuza cunku bu kavga da silah yoktu çünkü saklamıstım.. gecenler de tartsıgımızda sılahını aldı zaten ya cekmece de ya yastıgının altın da olur.. boyle yatıyordu yatakta basına dayadı ve sılahla oynamaya basladı ben sakınlestırmek ıcın elımı uzatıp sılahı almaya kalktıgımda dokunma! diye tepki verdi.. ben de korktugum ıcın artık sılahını saklıyorum
ay cok güldüm bu yoruma, baska ne özelliklerin var senin , yazik harcanma burda
Konu sahibi üzerinden yazıyorum yorumumu.
Eşinin silah dayadığında nasıl bir psikoloji içinde olduğunu bilemeyiz.Kaldı ki bir kere olmuş bu durum.
Berine sakin davrandığı, sorunlar konuşulduğu zamanda eşi silahla korkutmaya devam ederse sorun var demektir.Benim fikrim tabi.
Kesinlikle dayağı savunamayız.Güöçlü bir erkeğin zayıf bir kadını ezmesi kadar gurur kırıcı, acı bişey olamaz.
ben sana birşey demiyorum canım
cesur ve güçlü bir kadın değilsin desem ne olcak zaten yapamazsın
madem yapamıyorsun şunu dinle o zaman
fazla ses çıkarma adamın üstüne gitme
ev işlerini düzenli yap aksatma
aa bide eve gelince çok konuşma erkekler işten gelince sinirli olurlar
başkaa işte bu gibi şeyler
bunları yaparsan belki bir daha el kaldrımaz sana .
berine eşin ve sen zor zamanlarden geçiyorsunuz
istersen eşine bu akşam boşanmak istediğini söyleme
biraz daha düşünmek için zaman tanı ikinizede
hem sinirin geçtiğinde belki sende yanlış düşündüğünü farkediceksin kimbilir
evliliğinizin oturmasına zaman tanıyın
bebekleriniz için çok üzüldüm
şiddet savunulucak birşey değildir ama ikinci bir şans vermekte zor birşey değildir
umarım bu günleri atlatırsınız ve güzel bebekleriniz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?