Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yahu öyleymiş ne?Öyleymiş
Haklısınız.sizin yuvanızı o kadın yıkmadı, sizin kocanız karaktersizmiş. intikam alacaksanız uğraşcaksanız kocanızla uğraşın...
ha o kadınla uğraşmak istersiniz, uğraşırsınız, ben asla tepenizde bir haloyla dolaşın aman da melek olun demiyorum, demem. o kadar hümanist filan değilim. ama sizin şu anda derdiniz o kadın değil, zaten depresyondasınız ve kırılgansınız. tahammülünüz kalmamış kalan sabrınızın son kırıntılarını böyle zayi etmeyin. size bir faydası olmuyor, görülen bu.
bir de işsiz kalıp değersiz mi olur onu bilemeyiz. belki kocanız ona da ben sana bakarım der?
e çünkü künefecide garson olmak için yaşlısınız.
doğruya doğru o yaşta birini ancak çok tecrübelidir, sektörde hatır gönül vardır vs. öyle alırlar
değilse 20 yşaında çocuklara yaptırdıkları işi için sizi niye alsınlar?
dahası siz nedne garsonluk yapsaızı Allah aşkına bi kendinize gelin...
not: gastronomide bir sürü yerde çalıştım öğrenciyken. o zamanlar garsonluktan kazandığım parayla aldıklarımın haddi hesabı yok, asla küçümsemiyorum. ama şu anda 40 yaşı geçmiş birisi olarak ayakta uzun üsreli işi yapamam, o kadar fit değilim. aldığım para da beni tatmin etmez. bu kariyerle de yaparsam yazık ederim kendime.
her işin bi oluru, yolu yordamı var.
Haber bekliyorum.Şuan nerede yaşıyorsun bir yerden başla
Hayır.yahu öyleymiş ne?
hakketen
banka müşteri temsilcisi- müşteri ilişkisi etiği biliyorsunuz bunu bilmiyor musunuz?
ben de zamanında yaptım ama şimdi yapamamHayır.
Üniversitedeyken öğrenciyken garsonluk yapmıştım. Yine yaparım sandım...
Bana yol gösterin.Hayatı bu derece dipte/ dramda yaşamayı bırakman gerekiyor acilen. Hangi görevli kocanın nişanlısı da bu masada yol gösterir? Çık bu psikolojiden kendi iyiliğin için yoksa daha çok ağlayacaksın. Bu arada insanın kendine üzülmesi acıması ağlaması falan da normaldir belki ama bi yerde durman lazım. Etrafındaki insanlar sürekli ajitasyon yaptığını düşünüp bıkmış olabilir. Yapma daha fazla
yaş 45ben de zamanında yaptım ama şimdi yapamam
ha Allah mecbur etmesin, insan mecbur kalırsa herşeyi yapar, o ayrı
ama, garsonuk gibi sürekli ayakta olup bir de türkiye gibi hizmet sektörnün de zor olduğu insanla iç içe bir iş yapıp sonra kafanız toplayıp nasıl akademik CV hazırlayıp mülakata gideceksiniz.
ben 20 yaşındayken bile gece gelince bacaklarımı duvara dikip tavana bakıyordum anca....(geç kapanan yerlerde çalıştım hep)
siz kafanızı toplayın bol bol iş başvurusu yapıp mülakatlara iyi hazırlanın.
Telkin et kendini, kızım için başarıcam de, ben güçlüyüm deBana yol gösterin.
Nasıl çıkarım?
ders çalışıyorum ağlamamak için...
Ben güçlüyüm.Telkin et kendini, kızım için başarıcam de, ben güçlüyüm de
Dalga geçiyorlar.İstanbul'daysanız bankaların çağrı merkezleri var herkesin alıyorlar diye duymuştum oralara başvurun dicektim
bakın ben de baba parasıyla okumadım. harçlık diye bir kelimenin pratikte anlamını bilmiyorum.Zaten Küçük Emrahlık yapmak istemem ama
Üniversitede sekreterlik yaparak okudum. Ömrüm boyunca baba parası yemedim. Çünkü para vermiyordu babam. İlkokul 5 de Anadolu Lisesini kazanamasaydım babam okuldan alacaktı. Üniversite sınavı aynı.
Ömrümde ilk defa birinin parasını yedim çalışmadım o da boğazıma oturdu.
Ben de en iyi bildiğim yolu seçtim. Daha çok kendimi geliştirdim.
İlkokul 5te lise nasıl kazanılıyor anlam veremedim?İlkokul 5 de Anadolu Lisesini kazanamasaydım
eskiden öyleydiİlkokul 5te lise nasıl kazanılıyor anlam veremedim?