O kapıcı da şimdi mahkemede karşı tarafın tanığıOlsun eğer mutlu olduğunu düşünüyorsa bu iyi bir şey, sen onu zaten şu an yanına alamıyorsun, en azından olduğu yerde mutlu olması acayip iyi bir durum, ya sen onu alamazken anne beni al diye ağlasaydı. Herseye negatif bakma.
Param yok ki?Bir de lütfen destek al, sürekli öleydim öleyim kafasıyla hiç bir sorunu çözemezsin, önce depresyondan çıkmalısın
Profil resmin mükemmel :)Bir de lütfen destek al, sürekli öleydim öleyim kafasıyla hiç bir sorunu çözemezsin, önce depresyondan çıkmalısın
Sinpac işin mahkeme tarafını bırak nolucaksa olacak. Zaten 3 yıla velayet diye bir olayı kalmayacak, reşit olacak çocuk. Yanına alsan adam muhtemelen okul parasını bile vermeyecek, sen önce kendi hayatını düzene sok. Psikolojik destek al ve kafanı toparla, bir iş kur, belli ki akademisyenlik bilmemne yaptığına göre boş değilsin, bunalımdasın ağırO kapıcı da şimdi mahkemede karşı tarafın tanığı
Gerçekten artık sığınacak dalım yok...
Hesabımdaki 1,5TLnin yüzde ellisine mahkeme bloke koydu dün.Sinpac işin mahkeme tarafını bırak nolucaksa olacak. Zaten 3 yıla velayet diye bir olayı kalmayacak, reşit olacak çocuk. Yanına alsan adam muhtemelen okul parasını bile vermeyecek, sen önce kendi hayatını düzene sok. Psikolojik destek al ve kafanı toparla, bir iş kur, belli ki akademisyenlik bilmemne yaptığına göre boş değilsin, bunalımdasın ağır
Bak hala ondasın, bırak o tarafı. Kendi yapabileceklerine odaklan. Ama önce bu bunalımdan çıkman gerekiyorHesabımdaki 1,5TLnin yüzde ellisine mahkeme bloke koydu dün.
Onun ve kardeşinin hesabı ise serbest
O kadar serbest ki herkese bir araba politikasına devam....
İlaca rağmen mi bu kadar ölmek istiyorum diyorsunEvet.
Ben ilaç kullanıyorum. Doğumdan bu yana.
O kadar zor oldu ki.
2 defa vesayet davası açtı kızımn babası. 6 ay şehir hastanesine gittim
Param yokBak hala ondasın, bırak o tarafı. Kendi yapabileceklerine odaklan. Ama önce bu bunalımdan çıkman gerekiyor
Adli tıp a sevk edildim. Şu anda ilaç değiştirmek benim yok olmam demem. Zaten diğer ilaçların yan etkisi çok fazla...İlaca rağmen mi bu kadar ölmek istiyorum diyorsunbelki ilacı değiştirmek gerek bilmiyorum ki, bence doktorla ilaç işini konuş, belki yetmiyor, belki başka bir şey kullanmalısın
Yahu 12 yıl bütçeci, 2 yıl akademisyenlik yapmışsın, künefecide ne işin var? Ön muhasebeye başvursan daha çok şansın olurduParam yok
Arkadaşlarımdan dileniyorum.
İşim yok
Olduğu zaman da asgari veriyorlar. Dalga geçiyorlar.
Ben hemen her işi denedim. Künefeciye yalvardım beni garson olarak işe al diye. 30 bin veriyor diye.
Ben ne yapacağım?
İnanmazsın. Cv mi sildim. Sekreterliğe başvurdum. Bir Anadolu üniv. den alakasız bir bölüm mezunuyum yazdım.Yahu 12 yıl bütçeci, 2 yıl akademisyenlik yapmışsın, künefecide ne işin var? Ön muhasebeye başvursan daha çok şansın olurdu
Ön muhasebe de denedim.Yahu 12 yıl bütçeci, 2 yıl akademisyenlik yapmışsın, künefecide ne işin var? Ön muhasebeye başvursan daha çok şansın olurdu
Biraz silkenelip kendine gel ben de sana minnettar olucam, asgariyse asagariyle başla bir yerde, en azından arkadaşlarından para istemekten iyidir. Bi yerde başlarsan, çalışırken iş bulmak daha kolay. Ama tecrüben var, kosgeb falan da araştır, borcu yapılandırıp bitene kadar dişini sıkıcanDesteğinize minnettarım :)
Allah yardım etsin.Biraz silkenelip kendine gel ben de sana minnettar olucam, asgariyse asagariyle başla bir yerde, en azından arkadaşlarından para istemekten iyidir. Bi yerde başlarsan, çalışırken iş bulmak daha kolay. Ama tecrüben var, kosgeb falan da araştır, borcu yapılandırıp bitene kadar dişini sıkıcan
Kalma işte, kızın senle olsa, aç olsa karnını doyurmak için mecbur çalışıcan, kızını almak için de mecbur değil misin önce bir düzen kurmaya ?Allah güç kuvvet versin, moralini bozmayıp yeniden deniyceksin hayata tutunmayıAllah yardım etsin.
Kilitlenip kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?