Burada.Bence bu kadar maddi manevi sıkıntı yaşıyorsan bekle, toparlanana kadar en azından, kendine iş bulup bir hayat kurmaya çalış önce. Avrupadaysa en azından iyi bir eğitim alıyor, geleceği için sabret
Anladım. Her seyden once iş bulmalısın.Hayır.
Baba yurt dışındaydı uzun süre. Covid de gelmişti. O zamandan beri babaya bayılıyor.
Pardon. İlişkileri 4-5 yıllık. Covidden sonra başlamış...
Tamam peki özel okulda okuyor, en azından çocuğun eğitimiyle ilgileniyor adam anladığım, kızına hala mı bakıyor, görüyor musun kızını?Burada.
Halası paranın üzerinde olduğu kişi kızımın okul parasını ödüyor gözüküyor. Ama para kimin gerçekte? Babasının...
Bolca meslek, bolca eğitim, sertifika her şey var...Bi de bu kadar demoralize etme kendini, her inişin bir çıkışı vardır, her şey yoluna girer, hiç bir şey bugün ki gibi kalmayacak emin ol. Mesleğin var mı?
Hala garip bir kişi. Etik olarak çok zayıf.Tamam peki özel okulda okuyor, en azından çocuğun eğitimiyle ilgileniyor adam anladığım, kızına hala mı bakıyor, görüyor musun kızını?
Olsun heryere başvur, illa bir yerde senin için bir şey var. Girişimci kadınlar için kredileri araştır, iş kuran kadınları destekliyordu devlet bi zamanlar, hala var mı bilmiyorumBolca meslek, bolca eğitim, sertifika her şey var...
Ama yaş 45
Kızınla aran nasıl peki? O mutlu mu? Halayla mı yaşıyor? Babasıyla mı yaşıyor?Hala garip bir kişi. Etik olarak çok zayıf.
Haftada 1 gün 2-3 saat
Pek çok hibe var. KOSGEB girişimci kadın desteği, Eximbank ihracat kredileri, bankaların kredileri...Olsun heryere başvur, illa bir yerde senin için bir şey var. Girişimci kadınlar için kredileri araştır, iş kuran kadınları destekliyordu devlet bi zamanlar, hala var mı bilmiyorum
Sözde babaylaKızınla aran nasıl peki? O mutlu mu? Halayla mı yaşıyor? Babasıyla mı yaşıyor?
Sordun mu hiç nerde yaşamayı tercih ediyor, hayatından memnun mu?Sözde babayla
Baba eve uğramıyor
Babaannede kalıyor kızım
Hala nın oğluyla. Hala önce kendi boşandı
Bütün borç neden senin üzerindePek çok hibe var. KOSGEB girişimci kadın desteği, Eximbank ihracat kredileri, bankaların kredileri...
Bu arada üzerimde 500 bin evlilikten kalma borç var
Allah'ım sen sabır var Rabbim... Bana dayanma gücü ver. Artık dayanamıyorum. Tahammül edemiyorum...
Hala ve baba kandırıyor hep. sonuçta o bir çocuk...Sordun mu hiç nerde yaşamayı tercih ediyor, hayatından memnun mu?
Çünkü ben gerizekalıyımBütün borç neden senin üzerinde
Olsun eğer mutlu olduğunu düşünüyorsa bu iyi bir şey, sen onu zaten şu an yanına alamıyorsun, en azından olduğu yerde mutlu olması acayip iyi bir durum, ya sen onu alamazken anne beni al diye ağlasaydı. Herseye negatif bakma.Hala ve baba kandırıyor hep. sonuçta o bir çocuk...
Almıyorlar.Yaş 45 demeyin, meslek çok sertifika çoksa senior pozisyonlara başvurun. Hiç mi çalışma hayatınız olmadı? En kötü en çaresiz zamanlar bile mutlaka bitiyor. 4-5 senedir ilişkisi varmış hiç mi fark etmediniz, mahkemeye sunacak delil yok muydu? Yani çok soru var.
Ben devlete sığındığımda evden kaçmış. Kapıcı annen ölmüş demiş. Onca yolu yürümüş Kızım benim...Olsun eğer mutlu olduğunu düşünüyorsa bu iyi bir şey, sen onu zaten şu an yanına alamıyorsun, en azından olduğu yerde mutlu olması acayip iyi bir durum, ya sen onu alamazken anne beni al diye ağlasaydı. Herseye negatif bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?