Babam beş kuruş vermiyor. Damadına bayılıyor. Annem zaten beş parasız babamın eline bakıyor. Abim 15 bin emekli maaşı alıyor ve çocuklarını zar zor okutuyor. Kız kardeşim hiç para vermiyor "maalesef" yazıyor...Aileniz ?
Bunu söylemek yasakmış ama Allah Devletimize Zeval vermesin. Bir süre kadın sığınma evinde kaldım. Mahkeme beni evimden atınca sonra annem babamın yanına sığıntı oldum...Nerde kalıp ne yiyip içiyorsun peki
Olsun gene de kapılarını açmışlar , sen evlatlarısın. Sığıntı değilsinBunu söylemek yasakmış ama Allah Devletimize Zeval vermesin. Bir süre kadın sığınma evinde kaldım. Mahkeme beni evimden atınca sonra annem babamın yanına sığıntı oldum...
Ağlıyorum...
Yemek var, tehdit var...Olsun gene de kapılarını açmışlar , sen evlatlarısın. Sığıntı değilsin
Ne zaman boşandınız peki?Yemek var, tehdit var...
Babamdan nefret ediyorum...
Mayıs 2023 te davayı açtım..Kızınız babasındaysa size nafaka bağlanmaz sanki. Kaç yıldır ayrısınız? Göremiyor musunuz kızınızı?
Halen dava sürüyor. İlk celse Haziran sonunda oldu...Ne zaman boşandınız peki?
Hayır.7 yaşından büyük çocuklar tercih ediyorlar diye biliyorum. Yanlis biliyor olabilirim. Doğrusunu bilenler beni düzeltsin ama kızınız sizi tercih etmedi mi?
Hoşlandığım birisi olmuştu. Değmezmiş. Zaten hiç görüşmedik...E peki bu kim siz hala evliyseniz?
Eki Görüntüle 3455299
Hoşlandığım biri vardı.Kuzum diye konu açtın demin, orda kimden bahsediyorsun?
Bence bu kadar maddi manevi sıkıntı yaşıyorsan bekle, toparlanana kadar en azından, kendine iş bulup bir hayat kurmaya çalış önce. Avrupadaysa en azından iyi bir eğitim alıyor, geleceği için sabretHayır.
Baba yurt dışındaydı uzun süre. Covid de gelmişti. O zamandan beri babaya bayılıyor.
Pardon. İlişkileri 4-5 yıllık. Covidden sonra başlamış...
O çok eski bir konu....Kuzum diye konu açtın demin, orda kimden bahsediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?