- 8 Ağustos 2014
- 1.181
- 1.084
O kadın evlenmiş boşanmış birde oğlu var ya o.......dur!. Bir tek siz şerefli haysiyetlisiniz ya haklısınız.Diğer konularımda eşimle peoblemlermzden bahsetmiştim..son konumdaki küslüğümüz devam etmekte..o olaydan bikaç gün sora yani 1 mayıs sabahı ben izinliyim evdeyim..o da 11de işte olacak..sabh 8 civ oğlum mızmızlanarak uyandı..ben de çoğu birlkte evde oldğmuz günlerdeki gbi aldım bizim yatağmıza getrdim çocuğu..sabah keyfi modu..ne keyfi...bi hışımla yataktan kalkarak '3 gün evdesin aldın çocuğu sabhın köründe yatağa getiriyosun'die söylenerk çıktı odadan..yani uyuyacakmış beyfendi..sanki ben kendm uyumaya devam edip çocuğu ona verdim..baktım bu hazırlanıyo..hayırdır 11 de gitmiyomuydun bugıiün dedim..yüzüme bile bakmadan hazırlanmaya devam ediyo..çıkıyorm dedi,traş falan olucam dedi..ben de tam çıkarken 'bu saatte çıktığın eve akşam da gelmene gerk yk'dedim ve gitti..Normalde ne kadar küste olsak iyi de olsak evinden işe işinden evedir her zamn..bu iki oldu..geçenlerde de 19.00 çıkmş işten eve 21.30da geldi ve ben 22.00 de çıkacak biliyodum..o sabhta 11de işte olması gerekrken 8.30da evden çıktı..çok sinir bozucu..o kadr saat naaptıki..her neyse..haftasonu ona bişi demeden akşam üzeri babama gittim..evden çıkmadan da evdeki bütün resimlerimizi kaldrdım..8-10 çerçevenin hepsini..gece çıkmasına yakın bişi lazımmı die aradı..evde değilim ben dedim..anahtarım yok naapcam dedi çabuk geliyosun buraya dedi..saçmalama nasıl gelicem bu saatte çocukla dedim..tabi kendisi normalde de babamlarda kalmktan hoşlanmaz böle bi durumda da hiç kalamaz..senin Allah belanı versin deyip kapattı teli..ne kadr inciniyo insan anlatamam..bizim tarzımız küslüktür..öle hakaret çirkn laflar son zamanlarda çıktı piyasaya o da ondan..ve gerçekten zoruma gitti..neyse....
Yarım saat sora watsaptan 'çabuk anahtarı at balkondan..sakın haa arama aratma da çabuk' yazmış..balkona çıktım aşağı bile bakmadan attım anahtarı..
Ertesi akşam ark.çocuğunun d.günü vardı oraya gittim..dönüşte arkdşın eşi bırakıcak ama anahtarım beyefendide..watsaptan yazdm,sen de çıkmş olursun 10 dk gelirz dedim..sen anahtarı alır geçersin diyo bana Allahım delirmemek işten değil..kendi toplu taşımayla geçecek..çocuk uyudu..arkada bi dünya çanta..çocuğun arabası..vs..Elalem mecburmu bana yardm etmeye..nasıl adamsın nasıl babasın..neyse araya söyleye geldi yanımıza..geçtik eve..
Pzt.akşamı kendine instagram hesabı açtığına dair bildirim geldi bana..baktım..daha önce facesinde de görüp sormştm bi bayan..iş yerinden arkdşları eklerken onu da eklemişimdir falan demşti..şimdi aynı bayan yine..15 kişiyi takip etmeye başlamş bunlardan sadece o bayan var bayan olark..ne alaka yaa dedim..bana daha nişanlanmadan onu sil bunu sil,bak bende akrabam dışında bayan varmı die die 30-40 eşimi dostumu arkdşımı sildrmşti..
Şimdi..bu kadın evlenip ayrılmş bi oğlu varmş..aynı ortam değil ama aynı firmada çalışıyolar..ve bana çok garip geldi eşimin ins.açıp ilk ve tek bu bayanı takip etmesi..dün içim içimi yedi durdu..eşimin aldatma gbi bi durumda düşünemiyorum..çünkü çok kınar öle şeyleri..ama bilemiyosunuz..bu kadar sevgisiz ilgisi haller..sevgisi biten adam her yola girer gbi geliyo bana..dün izin günüydü ve genelde evde geçirir akşamında da çocuğu kreşten alıp beni de işten alır eve geçerdik..toplu taşımanın orya gel anahtarı verim dedi..gittim aldım anahtarı ve o gelmedi ben geçtim eve..
Artık bu evliliği sürdürmeye gücüm yok..eşimi seviyorum ama çok gururum kırıldı..beni sevmediğini iliklerime kadr hissederken neyin mücadelesini verebilrm..3 yıldır hep aynı terane..
Biz babamın eviNde oturuyorz..ve ben kovar gbi ona git diyemiyorum..gitmesini de istemiyorum zaten de ama artık gururu kırılmş fazlasyla sevgisiz kalmş mutsuz bi kadın olarkta kararlı olmak istiyorum..burnu sürtsün die evden ayrılıcam ama baba evime gidemem babam çok zor bi adam..asla bana gelme demez ama orda hem çocuk hem işim açısndan çok zorlanıcam..ne yapıcam nasıl edecem bilmiyorum..
Biz sizi yazdığınız kadar bilebiliriz.
Yazdıklarınızı baştan aşağı bir okursanız sorunun sizin üslubunuzda olduğunu görürsünüz.