boşanma hk.bi bakarmısınız?

Sizde evin anahtari bir tane mi? Bir kopya daha yaptirin.
Ikincisi sanirim bir terapiste gitmeniz ya da konusmaniz gerekiyor. Kuserek problemler cozulmez daha da buyur. Sakin sinirlenmeden konusma yollarini denemelisiniz.
Eger olur da bu evlilik yurumezse evden de siz gitmeyin.
ama bu evlilik kurtulabilir. Sadece ikinizin de caba sarfetmesi gerekiyor.
Hayır tabiki yedek anahtar var ama beyimiz taşımak istemiyor..yük oluyormuş..işe geç gittiği yani evden benden sonra çıktığı hafta alıyodu anahtarı mecbur..o gün ben evdeyim diye almamış..

Tşk
Esinize sorsaniz peki ne istiyormus. Derdi neymis. Yani bosanmak istemiyorsa boyle yurumez ikimiz de caba gostermeliyiz deseniz. Bu davranislar beni yipratiyor, kiriliyorum inciniyorum deseniz.
Ben sizi anliyorum. Sadece bosanmanizi istemem. Hele ki cocuk varken.
Allah yardimciniz olsun.
Tşk ederim saolun..çok yaptım o konuşmaları..yalvardım ben bi kadınım seni ne kadr sevsem de kırgınken sana yaklaşmak üstelik senin kılın kıpırdamazken çok ağrıma gidiyor diye..gerçekten çok zor bi durum..günlerce haftalarca aynı ev içinde yabancı gbi durmak..herşey aksıyo..herşey daha da sarpa sarıyo..diyorumya içki kumar dayak kadın..bunların hiçbiri yok ortada çk şükr..yani sorun yk aslnda..ama.....:KK43:

Gayet tabi biliyorum..."dul" kelimesini kullanan da ben değilim dikkatinizi çekerim...
Gayet tabi CAHALET, eşi vefat etmişe dul deniyor.

'Bende dul bir kadın olabilirim' bu sizin cümleniz. Dilediğiniz eşinizin ölmesi. Zavallı eşiniz keşke boşansada sizden kurtulsa!

Gayet tabi CAHALET, eşi vefat etmişe dul deniyor.

'Bende dul bir kadın olabilirim' bu sizin cümleniz. Dilediğiniz eşinizin ölmesi. Zavallı eşiniz keşke boşansada sizden kurtulsa!
Sizi kendi seviyenizde bırakarak,bu anlamsız garip cümlelerinizden dolayı da acilen terapi almanızı öneriyorum..üslubunuzu forum yöneticilerinin de dikkatine bırakıyorum..

Sizi kendi seviyenizde bırakarak,bu anlamsız garip cümlelerinizden dolayı da acilen terapi almanızı öneriyorum..üslubunuzu forum yöneticilerinin de dikkatine bırakıyorum..
Seviyeme yükselemediğin için olabilir mi? Biraz kitap oku, belki kendini geliştirirsin. Senin gibi biri birde çocuk yetiştirecek yazık.

X