Velayeti tehlikeye atacağı için piskolojik destek alamıyorum . Karşındaki adam seni maffetsin sorun yok sen psikolojik destek al çocuğa bakım için elverişsiz piskoloji . Bu nasıl bir şey anlayamıyorumHer şeyden önce hem kendi ruh sağlığınız için hem de bebeğiniz için acilen bir yardım alın. Kendinizi depresyona sürüklemenizin kimseye bir faydası olmayacak. Anladığım kadarıyla iş güç sahibi insansınız, bebeğinizle çabuk toparlanırsınız. Eşiniz üzülmeye, yas tutulmaya değecek bir kişi değil inanın.
merak etme o sorumsuz çocuğun velayetini senden almak istemez. psikolojik destek al sen anca lafta bunların 1 hafta bakamaz çocuğa.Velayeti tehlikeye atacağı için piskolojik destek alamıyorum . Karşındaki adam seni maffetsin sorun yok sen psikolojik destek al çocuğa bakım için elverişsiz piskoloji . Bu nasıl bir şey anlayamıyorum
Kalmasın Allahım benim aylardır ağlamadan günüm geçmedi benim yavrum baba baba diye ağlarken o karıyla kızla veya dostlarıyla eğlencelere gitti acısını çıkarsınAynı olay şu an kaynımın bir arkadaşında geçiyor. Adamla eşini tanıyoruz kadın dünyalar iyisi iki kız bir erkek çocukları var. Maddi durumları çok iyi… Adam ailecek görüştüğü adamın karısıyla aldatıyor karısını. Kadın tesettürden çıkıp açılıyor, her gün kuaförlerde adamın parasını yiyor…
Kıyamam kadıncağız üç çocukla her şeyi unuturum gel demiş adam ben pisliğe bulaştım ama çok mutluyum ev senin olsun demiş gitmiş.
Tabii biz iletişimi kestik kaynım görüşmeyi kesti… Bu ikisi alışverişler gezmeler yurtdışı seyahatler vs vs…
Şimdi öğrendik ki kadın buna tekmeyi atmış, eşim dahil herkesi arayıp borç ister duruma gelmiş…
Yeni güzel başlangıçların olsun, yarına kalır yanına kalmaz merak etme
Sırf ailesine vermek için alır zaten kendi için değil bu çocukta babaanne dede elinde büyür annesi varkenmerak etme o sorumsuz çocuğun velayetini senden almak istemez. psikolojik destek al sen anca lafta bunların 1 hafta bakamaz çocuğa.
Kız 23 yasında beni bebeğimizi biliyor kabulleniyor . Ve eskort değil . Çok acıAman onun gücünden ne olur en alası olsa ne olcak, kim ne yapsın onu anca iki günlük eskortlarla alem yapar, sonra elvis binayı terk edince kalır ortada dımdızlakerkeklerin hazin sonu. Siz bi dik durun önünüzde akan bi hayat var, kendinize bakın.
Çıkıyor çıkıyor asla çıkmaz diye düşünme en hızlı şekilde toparlanmaya çalış inşallahKalmasın Allahım benim aylardır ağlamadan günüm geçmedi benim yavrum baba baba diye ağlarken o karıyla kızla veya dostlarıyla eğlencelere gitti acısını çıkarsın
Onuda aldatacak adamın hamuru belli kumaşı belli 23 yaşındaki kıza ne masallar anlatıyordur seni nasıl deccal gösteriyodur, onla evlensede olan kıza olur. Burada bile bu tarz konu açan o kadar kadın varki boşanmış çocuğu var karısı çok kötüymüş bilmem ne diyeKız 23 yasında beni bebeğimizi biliyor kabulleniyor . Ve eskort değil . Çok acı
Uzaktan destek veren psikologlar var, onlar da mı sıkıntı yaratıyor acaba? Randevu almadan önce arayıp durumunuzu anlatsanız belki rapora fln dökmeden yardımcı olurlar.Velayeti tehlikeye atacağı için piskolojik destek alamıyorum . Karşındaki adam seni maffetsin sorun yok sen psikolojik destek al çocuğa bakım için elverişsiz piskoloji . Bu nasıl bir şey anlayamıyorum
Bunu deneyeceğim . Tavsiyeniz için teşekkür ederimUzaktan destek veren psikologlar var, onlar da mı sıkıntı yaratıyor acaba? Randevu almadan önce arayıp durumunuzu anlatsanız belki rapora fln dökmeden yardımcı olurlar.
Onu kim dedi size? Ben psikolojik destek aldım bir sorun olmaz. Online alabilirsin hadi o hiç fark edilmez. El kadar bebeği mahkeme tek bir gün yatılı bile vermiyor. Ben protokole yatılı alabilir yazmıştım ama hakim vermedi. Babaya değil anneye ihtiyacı var dediVelayeti tehlikeye atacağı için piskolojik destek alamıyorum . Karşındaki adam seni maffetsin sorun yok sen psikolojik destek al çocuğa bakım için elverişsiz piskoloji . Bu nasıl bir şey anlayamıyorum
Yani var ya uzaktan atıp tutmanın vücut bulmuş hali şu mesajınızGitsin öpsün orasıni burasını ne ezikleniyonuz ya çalışan kadınsınız valla haytet bir şey.
Kız 23 yasında beni bebeğimizi biliyor kabulleniyor . Ve eskort değil . Çok acı
Ama doğrusu bu. Acı ama gerçek. Bende aynı süreçten geçtim. Ne zaman ki umursamıyorsun o zaman hayatın düzeliyor olumlu şeyler sana geliyor. Ölü toprağını atması lazım üzerindenYani var ya uzaktan atıp tutmanın vücut bulmuş hali şu mesajınız
E tamam 1 gün tutsan yeter zaten.Bunu düşündüm günlük 5000 istediler. İyi para