Boşanma... derin mevzular.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şimdi burada konu çok daha önemliyken eşyaya neden taktınız. eşya kimin neye ihtiyacı varsa kim ev değiştirecekse ona göre şekillenmeli bence. örneğin siz o evden ayrılacaksanız çocuk odasını alırsınız ya da annenizin evine yerleşecekseniz beyaz eşyalar onda kalır gibi şekillenir. ama havlu nedir ki gözü eşya görmez insanın bi havlu alırsanız 10 tl bir şey yani bıraksanız ne olacak
Konu havlu degil, olayi kafasinda kabul etmeye calisiyo bence. Netlesmeye ihtiyaci var.

Bende kendi kendime söylenirim, adam bas bas bağırdı. Öyle normal bir söylenme değildi. Normal dışı bir şeydi benim için ama işi çok stresli günü kötü geçmiştir, üstüne de siyaset, ekonomi falan gerilmiştir dedim. Üstünde durmadım ama adam açık açık bana pygmbrm diyor.
Zaten sizin konuya sonradan eklediğiniz bölümde size birşeyler söylediğini anlamıştım google’a yazarsa demiştiniz çıkar diye. Yine de inşallah değildir.

ya ben bilmiyordum bıçaklanmaya kadar ileri gidilebileceğini o zaman siz bu süreçte hemen evleri ayırın aileniz yanınızdaysa en azından oraya geçin çok tehlikeli değil mi
Oyuncu bi adam vardi şizofren teshisi varmis, babasini bicaklayip öldürdü, ben de korkarim cok bu hastaliktan, valla 2 kucuk bebekle dakka duramam ben😐

Cok uzuldum , cok zor bir hastalık , iki cocugunuz var
Allah yardimciniz olsun , iyibir avukatla gorusun , bosanma dilekcesine tedavi sarti koydurun , tedavi olmazsa cocuklari goremeyecegini yazin mutlaka
Bakin bu çok önemli bunu yapın, ayrıca çocuklarınız içinde içim burkuldu şuan, inşallah genlerinde yoktur

şimdi burada konu çok daha önemliyken eşyaya neden taktınız. eşya kimin neye ihtiyacı varsa kim ev değiştirecekse ona göre şekillenmeli bence. örneğin siz o evden ayrılacaksanız çocuk odasını alırsınız ya da annenizin evine yerleşecekseniz beyaz eşyalar onda kalır gibi şekillenir. ama havlu nedir ki gözü eşya görmez insanın bi havlu alırsanız 10 tl bir şey yani bıraksanız ne olacak
Kafamın içinde neler dönüyor bir bilsen. Cumadan beri ağzıma ilk kez dün akşam yemek sürdüm. Kahve sigara, kahve sigara... Yüzümün sol tarafı iki gündür felç gibi, felaket bir ağrı var. Başımdaki deriye dokununca bile acıyor. Düşün düşün artık nereden nereye saracağımı şaşırdım. Bu akşam çocukları yedireceğim kaşıklığı açıyorum manyakça bunları hangimiz alırız acaba diyorum. Kısaca iyi değilim.

ya ben bilmiyordum bıçaklanmaya kadar ileri gidilebileceğini o zaman siz bu süreçte hemen evleri ayırın aileniz yanınızdaysa en azından oraya geçin çok tehlikeli değil mi Allah korusun
Hastadan hastaya değişiyor tepkiler. Bizde bu tür aile üyelerine akrabaya şiddet hiç olmadı. Aksine aşırı bir düşkünlük var bizim hastamızda. Eniştem bizi görünce sarılıp ağlar. Sağlıklı oldugu günler de cok severdi bizi hastalığı bu kınuda değiştirmedi hiç onu. Ama başka bireylerde tamamen farklı seyredebiliyor. 😞 Evden konu sahibi kendisi ayrılmalı kesinlikle. Şuan orayı kendi evi biliyor adam. Cidden çok üzücü bir durum ya. Konu sahibinin cok iyi gözlemlemesi gerekiyor.

Kafamın içinde neler dönüyor bir bilsen. Cumadan beri ağzıma ilk kez dün akşam yemek sürdüm. Kahve sigara, kahve sigara... Yüzümün sol tarafı iki gündür felç gibi, felaket bir ağrı var. Başımdaki deriye dokununca bile acıyor. Düşün düşün artık nereden nereye saracağımı şaşırdım. Bu akşam çocukları yedireceğim kaşıklığı açıyorum manyakça bunları hangimiz alırız acaba diyorum. Kısaca iyi değilim.
anladım canım kusura bakma sen bence hemen ayrıl o evden sağlıklı düşünebileceğin bir ortama git çocuklarla mesela ailen yok mu. bak bir de sigara içiyorsun çocuklarını düşünen bir annesin inşallah emmiyo küçük

Bu arada cuma günü ailem gelecek, ailem farklı şehirde. Ben ailemle kalmayacağım. Yani maksimum 10-15 gün içinde ya ben ya da eşim farklı bir eve geçecek. O ailesiyle hayatta kalmaz. Haliyle birimizden biri sıfırdan düzen kuracak. Çocukların düzenini bozma taraftarı değilim ama uzun süre bende bu evde kalamam. Çünkü biz bu evin her santimini, dekorasyonunu özene özene beraber seçerek yaptırdık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X