- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
- Konu Sahibi M I N E R V A
5 buçuk yaşındaki kızınız nasıl anlamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok mu vicdanlıyım ben bilmiyorum. Öyle bir şart koyduramam gibi geliyor. İçim şuan paramparça. Ya yine kabul etmezse tedaviyi, çocukları nasıl mahrum bırakacağım babalarından? Çok küçükler. Biri 5 yaşında diğeri 19 aylık.Cok uzuldum , cok zor bir hastalık , iki cocugunuz var
Allah yardimciniz olsun , iyibir avukatla gorusun , bosanma dilekcesine tedavi sarti koydurun , tedavi olmazsa cocuklari goremeyecegini yazin mutlaka
Hastalığı dolayısıyla bunları düşünemiyordur belki de.Çocuklar olmasa tedaviye ikna edene dek savaşırdım ama korkuyorum çocuğumda da tetikler diye. 2018'den bu yana böyleymiş, kendimi de yiyorum nasıl fark etmedim diye. Üzülüyorum eşime çünkü ben gidince bitecek, insan kendini neden tükenmeye iter? Beni bir kenara at, insan çocuklarına acımaz mı?
Çok normal sonuçta sevdiğin adam, eşin. Çocuklar olmasa destek ol, yanında ol derdik ama çocukları korkutması, etkilemesi kötü olur. Allah yardımcınız olsun. Aslında evde sizin kalmanız, eşinizin ailesinin yanına gitmesi daha iyi olur. İş durumları nasıl olur bilmiyorum.Çok mu vicdanlıyım ben bilmiyorum. Öyle bir şart koyduramam gibi geliyor. İçim şuan paramparça. Ya yine kabul etmezse tedaviyi, çocukları nasıl mahrum bırakacağım babalarından? Çok küçükler. Biri 5 yaşında diğeri 19 aylık.
Evimiz dubleks, sabah kızımı okula hazırladım. Eşim önceden kalkmış balkonda kahve içiyor. Aşağı inerken yarıda küçük kızım uyandı. Büyük kızıma aşağı inip salona gitmesini söyledim. Küçüğünün de üstünü değişip hemen aşağı indim. Kızım, "Anne babam kiminle konuşuyor," dedi. Ben ses falan duymadım, balkondan yukarı ses gelmiyor. Salonun camından balkon görünüyor. Baktım, adam kaşlar çatık bir şeye öfkeli gibi oturuyor kahvesini içiyor. Kızıma telefonla konuşmuştur dedim. Kızımda ama telefonu mutfakta, kendiyle konuşuyordu dedi. Ufak tefek şeyler fark etmiştim ama kızımın bunu söylemesi ile taşlar yerine oturdu. Onun haricinde iki defa bağırdığını duymuş ve kendi kendine ağladığını görmüştüm. Bağırmalarında siyasetle ilgili bir şeyler izliyordu onlara söylendi sandım ben. Ağladığı zaman tuhafıma gitti ama ona sorup utandırmak istemedim. Bizim için hassas bir konu var o aklına gelmiştir diye düşündüm.5 buçuk yaşındaki kızınız nasıl anlamış
Ya çok tuhaf bir kere bana, yıllar önce annemi sakın hasta sanma demişti ama ben hiç üstünde durmadım. Annesi sonuçta, toz kondurmaz diye -ki kv çok iyi bir insandır. Ben hiçbir kötülüğünü görmedim bana karşı. Belki yıllardır var eşim gizledi, şimdi ağırlaştı öyle belli etmeye başladı. Bilmiyorum, kafam allak bullak.Hastalığı dolayısıyla bunları düşünemiyordur belki de.
Yoksa annesinde aynı hastalık varmış, durumu kabullenmesi daha kolay olmalı gibi düşünüyor insan ama bu kabul etmeyiside hastalığının getirdiği bir durum olabilir.
Sizin için de kolay değil bu süreç ☹ çocuklarınız için güçlü durmanız gerekiyor, Allah yardımcınız olsun .
ya çok üzüldüm en çokta çocuklar daha küçük ama onlar için en iyisi neyse o olmalı tabiki.ama inşallah tedaviyi kabulederEvimiz dubleks, sabah kızımı okula hazırladım. Eşim önceden kalkmış balkonda kahve içiyor. Aşağı inerken yarıda küçük kızım uyandı. Büyük kızıma aşağı inip salona gitmesini söyledim. Küçüğünün de üstünü değişip hemen aşağı indim. Kızım, "Anne babam kiminle konuşuyor," dedi. Ben ses falan duymadım, balkondan yukarı ses gelmiyor. Salonun camından balkon görünüyor. Baktım, adam kaşlar çatık bir şeye öfkeli gibi oturuyor kahvesini içiyor. Kızıma telefonla konuşmuştur dedim. Kızımda ama telefonu mutfakta, kendiyle konuşuyordu dedi. Ufak tefek şeyler fark etmiştim ama kızımın bunu söylemesi ile taşlar yerine oturdu. Onun haricinde iki defa bağırdığını duymuş ve kendi kendine ağladığını görmüştüm. Bağırmalarında siyasetle ilgili bir şeyler izliyordu onlara söylendi sandım ben. Ağladığı zaman tuhafıma gitti ama ona sorup utandırmak istemedim. Bizim için hassas bir konu var o aklına gelmiştir diye düşündüm.
Bu mu sadece? İnsan bazen kendi kendine de konuşur. Siz annesinden dolayı tedirginsiniz sanırım. İlla çocuklarda çıkacak diye bir şey yok.Evimiz dubleks, sabah kızımı okula hazırladım. Eşim önceden kalkmış balkonda kahve içiyor. Aşağı inerken yarıda küçük kızım uyandı. Büyük kızıma aşağı inip salona gitmesini söyledim. Küçüğünün de üstünü değişip hemen aşağı indim. Kızım, "Anne babam kiminle konuşuyor," dedi. Ben ses falan duymadım, balkondan yukarı ses gelmiyor. Salonun camından balkon görünüyor. Baktım, adam kaşlar çatık bir şeye öfkeli gibi oturuyor kahvesini içiyor. Kızıma telefonla konuşmuştur dedim. Kızımda ama telefonu mutfakta, kendiyle konuşuyordu dedi. Ufak tefek şeyler fark etmiştim ama kızımın bunu söylemesi ile taşlar yerine oturdu. Onun haricinde iki defa bağırdığını duymuş ve kendi kendine ağladığını görmüştüm. Bağırmalarında siyasetle ilgili bir şeyler izliyordu onlara söylendi sandım ben. Ağladığı zaman tuhafıma gitti ama ona sorup utandırmak istemedim. Bizim için hassas bir konu var o aklına gelmiştir diye düşündüm.
Böyle bir durumda benim olmadığım bir ortamda görüşemez. Gözümün önüne gelen şeyleri bilseniz... annemin orada birkaç sokak ötemizde adamın ben, emir geldi diye yedi yaşındaki oğlunu bıçaklayarak öldürdüğünü biliyorum. Ödüm kopuyor bir noktada. Kvninde bir dönem öyle ağır nöbetlerden geçti. Boşanma kararı almam zaten o yüzden bu kadar hızlı oldu.Cocuklari siz yokken alip gorusmesini dusundunuz mu hoc merak ettim. Benim 6 yasinda kizim var, vijdan ayri ama önce kizim derim ben sanirim.
Teşhisi siz koydunuz yaniBöyle bir durumda benim olmadığım bir ortamda görüşemez. Gözümün önüne gelen şeyleri bilseniz... annemin orada birkaç sokak ötemizde adamın ben, emir geldi diye yedi yaşındaki oğlunu bıçaklayarak öldürdüğünü biliyorum. Ödüm kopuyor bir noktada. Kvninde bir dönem öyle ağır nöbetlerden geçti. Boşanma kararı almam zaten o yüzden bu kadar hızlı oldu.
Bende kendi kendime söylenirim, adam bas bas bağırdı. Öyle normal bir söylenme değildi. Normal dışı bir şeydi benim için ama işi çok stresli günü kötü geçmiştir, üstüne de siyaset, ekonomi falan gerilmiştir dedim. Üstünde durmadım ama adam açık açık bana pygmbrm diyor.Bu mu sadece? İnsan bazen kendi kendine de konuşur. Siz annesinden dolayı tedirginsiniz sanırım. İlla çocuklarda çıkacak diye bir şey yok.
Bu adam ilerde baskasiyla evlenecek illa ozaman nolcakBöyle bir durumda benim olmadığım bir ortamda görüşemez. Gözümün önüne gelen şeyleri bilseniz... annemin orada birkaç sokak ötemizde adamın ben, emir geldi diye yedi yaşındaki oğlunu bıçaklayarak öldürdüğünü biliyorum. Ödüm kopuyor bir noktada. Kvninde bir dönem öyle ağır nöbetlerden geçti. Boşanma kararı almam zaten o yüzden bu kadar hızlı oldu.
Yani sizi korkutmak istemem ama ben aynı evde kalmaya bile korkarim, sabir diliyorum, bi an önce kazasiz belasiz ayrilirsiniz umarim.Böyle bir durumda benim olmadığım bir ortamda görüşemez. Gözümün önüne gelen şeyleri bilseniz... annemin orada birkaç sokak ötemizde adamın ben, emir geldi diye yedi yaşındaki oğlunu bıçaklayarak öldürdüğünü biliyorum. Ödüm kopuyor bir noktada. Kvninde bir dönem öyle ağır nöbetlerden geçti. Boşanma kararı almam zaten o yüzden bu kadar hızlı oldu.
Hanımefendi şüphelerimi ailesine ilettim önce. Ailesi görüştü. Ben daha sonra kendisiyle görüştüm. Eşim açıkça bana ben peygamberim diyor.Teşhisi siz koydunuz yani
He o zaman doğru teşhis. Hep de peygamber sanıyorlar bilmiyorum niye. Ama tedavi olsa böyle tuhaf şeyler soylemiyor. Normale yakın oluyorlarBende kendi kendime söylenirim, adam bas bas bağırdı. Öyle normal bir söylenme değildi. Normal dışı bir şeydi benim için ama işi çok stresli günü kötü geçmiştir, üstüne de siyaset, ekonomi falan gerilmiştir dedim. Üstünde durmadım ama adam açık açık bana pygmbrm diyor.