• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma davasında avukat

zamlos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
2
0
1
42
Çok sevdiğim bir yakınım boşanmak istiyor ama bir oğlu var 5 yaşında. kocası hergün her zaman onu oğlunu görememekle tehdit ediyor. O da oğlu için cesaret edemiyor. mahkeme verse bile kaçırırim diyormuş. bu kadincagiza yardım edebilecek bi kanun yok mu çaresiz nereye kadar sabredecek iyi bir avukat buna engel olabilir mi acaba.. fikir verebilir misiniz lutfen

Çok sevdiğim bir yakınım boşanmak istiyor ama bir oğlu var 5 yaşında. kocası hergün her zaman onu oğlunu görememekle tehdit ediyor. O da oğlu için cesaret edemiyor. mahkeme verse bile kaçırırim diyormuş. bu kadincagiza yardım edebilecek bi kanun yok mu çaresiz nereye kadar sabredecek iyi bir avukat buna engel olabilir mi acaba.. fikir verebilir misiniz lutfen

kanunlar sizi korur korumasına da iyi para harcamanız lazım. Sizin için çok vakit ayıracak avukat çok para da ister. Çocuğunuz kaçıramaz merak etmeyin.

Kimse Çocuğunuzu kaçıramaz siz yaşadığınız müddetçe... Yeter ki kendinizi korumayı bilin, Haklarınızı bilin

Back