Canım sanırım seninle aynı şeyleri yaşıyoruz bende 19 yasimdayim ünv okuyorum ve ailemin hiç istemediği biriyle zar zor evlendim 6 aylık evliyim babamla bı kaç aydır güzel oldu aramız konusturmuyodu. Benimki de ilgisiiz beni evde tek birakip gider , sürekli arkadaşlarıyla beraber kaç kere aldım karşıma konuştum haklısın der bidaha yapardı geçen pazar kavga ettik o zamandan beri konusmuyoduk yemeklerimizi ayrı yiyoduk yüzümüze bakmiyodum iki yabanciydik aynı evde dün konuşmaya başladık ama hala soğukluk var tabi normalde işten 6 bucukta gelir yemek yer dışarı çıkardı 10 da gelirdi eve ama 3 4 gündür evdem çıkmıyor bugun pazar mesela şuan dışarda olmasi lazım di ama evden çıkmadı bı markete gitti dünyanın alışverişini yapıp benimde istediğim şeyleri almış falan bende boşanmayı çok istiyodum pişmanım evlendgim için ne yalan söyliyim ama belki düzelir bı ihtimal çocuk falan aynen düşünmüyorum daha dusunmemde baya geçmesi düzelmesi lazım yani sana diyeceğim al karşına konuş belki anlar benimki gibi değildir şundan rahatsızım de kırıldığını belli et çünkü erkekler en ufak ters hareketi trip saniyo hiç dusunmuyolar gerçekten kırılmıştır belki diye üzüldüğünü hissettir yani Allah yardımcın olsun zor şeyler yasiyosun